Aihe

Viherpipertäjät

Anonyymi

Ilmastomuutos on Samaa huijausta kuin vihreiden halu poistaa oppikirjoista sen että kasvi tarvitsevat hiilidioksidia.Tämä ei sopinut viherapinoille joten nyt aivopestään nuoria että hiilidioksidin on pahasta.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muutenkin se vihreä ideologia tuhoaa kansan moraalin.

  • Anonyymi

   Turhaa vouhotus koko ilmastohössötys.
   Suomen päästöt on pieniä verrattuna esim: Jenkkeihin tai muihin isoihin maihin.
   Ei niitä kiinnosta meidän esimerkit , eikä meidän teot pelasta tätä maapalloa.
   Typerää aivopesua ja pelottelua.
   Luonnon kiertokulku tapahtuu meistä huolimatta.
   Suomalaisten teot ovat kuin kärpäsen paska valtameressä.

  • Anonyymi

   Kasvihuoneissa, joissa noitten vihreiden salaatitkin kasvatetaan, "pumpataan" ilmaan hiilidioksidia kasvun nopeuttamiseksi.
   Siis teille viherpiipertäjä vegaaneille tämä tiedoksi, kasvit tarvitsevat hiilidioksidia kasvaakseen, kuten myös valoa ja vettä.
   Ei salaatissa mitään pahaa ole, tulee sitä itsekin syötyä, lihan, kalan yms. lisukkeeksi, järjetöntä lähteä kieltämään myös lihan syönti ja maidon juonti, on tainnut kouluajoista monelta pipertäjältä unohtua se ruoka pyramidi jossa neuvotaan syömään kaikkea tasapuolisesti!

  • Anonyymi

   Kepulaisten suonsilmäkkeet ovat lopetus uhan alla, kun kannattavuus prosentti on nolla ja ilmasto kärsii!!

   • Anonyymi

    Kepu kuolee, koska on siirtynyt vasemmalle tukemaan punavihreää politiikkaa. Tulevissa vaaleissa äänestän sitä puoluetta, joka on eniten eri mieltä Vihreän liiton ja Sdp:n kanssa.


  • Anonyymi

   Loistavaa, minunkin yksi tärkein kriteeri vaaleissa on äänestää puoluetta joka on eniten eri mieltä kuin kuin viher vasemmisto.

   • Anonyymi

    Samat on ajatukset.


  • Anonyymi

   Onko viherpöpöttäjillä jo sähkö-autot perseen alla ? Nyt ne vanhat savuavat Ooppelit purkuun ja uudet sähkövatkaimet alle , teidän pitää vastata huutoonne .

   • Anonyymi

    Pakkanen paukkuu .
    Loppuviikosta on kehkeytymässä Euroopassa hyvin kylmä. Torstaina sää on laajalti 10–15 astetta tavanomaista kylmempää Pohjois- ja Keski-Euroopassa, viikonlopun kuluessa hyytävin ilmamassa levittäytyy idemmäs Eurooppaan.

    Näyttää siltä, että pakkanen paukkuu esimerkiksi torstaiaamuna paikoin Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjälläkin 20 asteessa. Myös Britteinsaarilla on odotettavissa epätavallisen kylmä pakkasaamu.

    Siperian hyiselle talvi-ilmalle on nyt avoin pääsy Eurooppaan, sillä Skandinaviassa sijaitsevan korkeapaineen itä- ja eteläpuolella ilmavirtaus käy koillisen suunnalta. Kovin paljoa kylmempi tämä asetelma ei voisikaan olla – kireimmät pakkaset mitataan tyypillisesti talvisissa pitkäkestoisissa korkeapainetilanteissa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16479
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   343
   7526