Aihe

Vihreät haluaa kaikille laittomasti tulleille sosiaaliturvapaikan

Anonyymi

Ohisalon vihreät haluaisi kaikki laittomasti Suomessa oleskelevat muuttaa laillisiksi , eli Suomen sosiaaliturvan piiriin.
Ulkomailla heitä odottaa miljoonittain valmiina tulemaan.
Kauanko vaan suomalaisen veronmaksajan selkä ja pinna kestää.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kovin kauaa, eikä riitä rahatkaan. Ohisalo ja Haavisto raahaa näitä lisää tänne elätettäväksi ja mieluusti rikollisetkin saa jäädä.
   Vihreille on ihan sama mitä suurin osa suomalaisista ajattelee.

  • Anonyymi

   Ohisalon peli politiikassa on pelattu loppuun kun keskusta vaalitappion jälkeen lähtee hallituksesta

  • Anonyymi

   Toisin sanoen, islamin tulee hallita koko maailmaa ja ne, jotka vastustavat tätä, syyllistyvät muslimien sortoon, vaikka nämä eivät olisi hyökänneet muslimeita vastaan.
   Sanat ovat voimakkaita. Sanat määrittelevät ajatteluamme, joten vääristelevät sanat voivat muuttaa tapaa, jolla ihmiset ajattelevat. Huomaa, että jos vastustat sharia-lain tuomista yhteiskuntaasi, sinun katsotaan sortavan muslimeja, mikä tekee heille lailliseksi hyökätä sinua vastaan.

  • Anonyymi

   Kun heidän pyhä kirjansa, Koraani ja heidän uskonoppineensa kehottavat tappamaan "vääräuskoiset" , niin tappolistalla on koko länsimainen sivilisaatio ja sen ihmiset.

   Tuo todistaa, että islam ei kuulu länsimaiseen yhteiskuntaan ja tuo primitiiviuskonto tulee häätää ulos länsimaisista yhteiskunnista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   166
   9037
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   346
   6341
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   326
   4162