Aihe

Pieni katsaus kierroskonventtiin 2020-2021 - "Tee Jehovan sydän iloiseksi", aamupäivä

Jehovan todistajien konventit pidetään koronapandemian aikana etäkonventteina. Niin tämäkin kierroskonventti, jossa vieraili puhujana kierrosvalvoja. Konventin teema on "Tee Jehovan sydän iloiseksi!"

Muutama ote konventin ohjelmasta:

1) Antti Hakamäki tarjoili äärimmäisen kokemuksen Venäjältä, tai oikeastaan silloisesta Neuvostoliitosta. Sisar Valentina Garnovskaja oli 21 vuotta omaa elämäänsä leireillä ja vankiloissa. Hänellä oli jotakin arvokasta annettavaa. Uskollinen palvonta. Ja hän saattoi Jehovan ohjauksessa auttaa 44 ihmistä oppimaan "totuuden".

2) Jouni Palmu puhui oikeudenmukaisuudesta, mutta unohti kokonaan, että esimerkiksi "oikeuskomiteoissa" ei juuri mikään asia ole oikeudenmukaista.

3) Tuomas Tiitinen sanoi, että vaimo saattaa olla miestään älykkäämpi, mutta perheessä vaimon tulisi käyttää kykyjään miehen tukemiseen, ei siihen, että hän yrittäisi hallita miestään.

4) Mikko Kaarre tarjoili iäkkäille ja sairaille Jehovan todistajille velvollisuutta todistaa kaikille kotihoidon henkilöille ja myös laitoshoidon henkilökunnalle. Eikö olisi inhimillistä vapauttaa iäkkäät tällaisesta velvollisuudesta? Pitääkö heidän elämänsä viimeisinä hetkinä vielä julistaa Vartiotornin sanomaa? Kuka tätä vaatii? Jehova vai Jeesus? Vai järjestö?

5) Jari Kuittinen luki Raamatusta, kuinka Jeesuksen kuorma on kevyt. Puheessa hän ei kuitenkaan käsitellyt sitä, mistä syystä monet uupuvat ja väsyvät Jehovan todistajien seurakunnissa järjestön vaatimusten vuoksi? Järjestön neuvojen mukaan eläminen on usein pelkkää suorittamista.

Vähän laajempi katsaus konventtiin täällä:

https://johanneksenpoika.fi/uutiset/juttu_s1286_kierroskonventti_2021_kv_aamupaiva.html

5

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Turha hokea:" tee Jehovan sydän iloiseksi " kun samaan aikaan häpäistää nimeä Jehova m.m. pedofilien paapomisella ja pedofilien nimiarkistojen pimittämisellä, valehtelulla ( teokraattinen sodankäynti ) ja Herran ehtoollisen häpäisyllä ja monella muulla asialla.

  • Anonyymi

   Tuosta numero 4:stä tuli mieleen kun eläkehakemuksen liitteenä olevassa lääkärinlausunnossa luki että tutkiva vain puhui jehovajumalasta ja hänen terveytensä tutkiminen siten estyi, ei myöntöpäätös voinut tulla kysymykseen. Kuultu hakemuskäsittelijältä.

   Jk. tuleekohan seuraavassa konventissa ohje vastata kuitenkin ensin kaikkiin lääkärin kysymyksiin ?

   • Anonyymi

    Monet vanhukset on lääkitty psyykenlääkkeillä tokkuraisiksi laitoksissa. Neurolepteissä varsinkaan ei usein pysty edes nuoremmat vapaana olevat kunnolla kommunikoimaan. Miten sitten vanhukset? Tokkurassa mongerrustsko pitäisi hoitohenkilökunnalle puhua? On se nyt ihmeellistä, että edes kuolla ei saa rauhassa, vaan vielä pitää kuolinvuoteeltakin viimeiset todistukset vaikka huumattuna antaa.


   • Anonyymi

    Onpa harmi homma että eläke jäi saamatta koska jehovasta puhuttiin niin paljon että terveyskin jäi tutkimatta! Tässä tuhlataan molempien aikaa. Henkilökunta suhtautuu viileän asiallisesti, kuten kuuluukin, ja ketään ei oikeasti kiinnosta.


  • Anonyymi

   4) Mikko Kaarre tarjoili iäkkäille ja sairaille Jehovan todistajille velvollisuutta todistaa kaikille kotihoidon henkilöille ja myös laitoshoidon henkilökunnalle. Eikö olisi inhimillistä vapauttaa iäkkäät tällaisesta velvollisuudesta?

   - Hoitajia on ohjeistettu ettei uskonnosta ja politiikasta lähdetä keskustelemaan asiakaskäynneillä, kuunnella voi tietenkin kohteliaisuuttaan vähän aikaa. Jos itse olisin hoidettava niin kokisin että ei ole työntekijää arvostavaa tarjota tälle uskontoa. Olen sitä mieltä että on tilanteita johon käännytys ei yksinkertaisesti kuulu ja joissa sitä ei pidä vaatia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2207