Aihe

Ensirakkaudesta ei pääse ikinä yli

Anonyymi

Rakastuin 16-vuotiaana ja ero oli minulle todella, todella raskas. Nyt, yli kymmenen vuoden päästäkään en ole päässyt yli ensirakkaudestani. Hän on yhä maailman ihanin ja komein mies. Jos näen hänet sattumalta, masennun moneksi päiväksi, itseasiassa koko eron jälkeinen elämäni on mennyt masennuksessa. Exäni oli minulle se oikea, mutta minä en ollut sitä hänelle. Olen seurustellut vuosia miehen kanssa, jonka kanssa on ihan mukavaa, mutta en voi koskaan rakastaa häntä, sillä sydämessäni on vain exäni. En kuitenkaan haluaisi elää yksinkään lopunikääni ikävöiden exääni. Ajattelen häntä joka ikinen päivä monta kertaa, rakastan häntä ikuisesti. Olen ollut viime aikoina entistä masentuneempi ja ajatellut paljon itsemurhaa, sillä elämäni ei tule koskaan olemaan onnellista ilman miestä, jota palvon ja rakastan.

14

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuulostaa siltä, että olet nostanut hänet jalustalle pitäen täydellisenä miehenä ja unohtanut kaikki hänen virheensä. Olet jäänyt jumiin luomiisi mielikuviin. Sinun kannalta se on surullista. Yksi asia sinun tulee muistaa. Ihminen muuttuu ajan saatossa. Perusydin säilyy, mutta moni muu asia muuttuu. Mies ei ole enää sama kuin teidän seurustelun aikana.

  • Anonyymi

   Aika kultaa muistot, sanotaan. Rakastunut on sokea, jolloin virheettömyys korostuu?

   • Anonyymi

    Aika multaa puistot, sanotaan. Rakastunut on tunteidensa kanssa seitsemännessä taivaassa.

    Fakta.


  • Anonyymi

   Sama täällä yli 10v sitten rakastuin exääni ja hän mielessä ollut.Nähty onkin tässä vuosien varrella.Hän sanoi että meiltä jäi jotain kesken.ne sanat jäi mieleeni.En ole unohtanut häntä. Näen unikin hänestä usein.

  • Anonyymi

   Voin kokemuksella sanoa, että vielä voi mennä vuosia ennen kuin unohdat.... Ei ihminen loputtomiin tavoittele toivottomia. Tsemppiä! Kyllä se vielä helpottaa.

  • Anonyymi

   Olisit käsitellyt ensin yksin tuon entisen suhteen, tuo nykyinen sinun puoleltasi kliininen laastarisuhde mahdollistaa sinulle piehtaroinnin eksässäsi. Ei ole oikein tuota nykymiestäsikään kohtaan, teet hänelle itse asiassa saman tempun, minkä tuo ensirakkautesi teki sinulle, luot katteettomia odotuksia. Eroa ja ole yksin jonkun aikaa, eiköhän se rakkauskin ajan kanssa vielä löydy uudelta taholta.

  • Anonyymi

   Ensin rakkaudesta ei pääse sitten pääsee kun pääsee ensin ei pääse

  • Anonyymi

   Mä rakastuin 9-vuotiaana itseäni vuoden nuorempaan saman koulun tyttöön. Ja muistan sen aina. :D

  • Anonyymi

   Kyllä pääsee, mutta aikaa siinä voi kyllä mennä enemmänkin. Masentuneet ajatuksesi johtuu siitä, että et ole kyennyt käsittelemään eroa tarpeeksi rakentavalla tavalla. Ihan hyvin olisit voinut reagoida eroon niin, että henkilö ei ollut sinulle se oikea. Et ole ollut kovin hyvä käsittelemään eroa, mutta voit kyllä oppia. Kaikki ei ole kaikissa asioissa hyviä.

  • Anonyymi

   Rakastuin 14 vuotiaana hörhöön kuinka siinä kävikään?

   • Anonyymi

    Kuulostaa hyvältä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulostaa hyvältä

    Hörhöiltiin Härmälässä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hörhöiltiin Härmälässä

    Meneekö miehelle?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hörhöiltiin Härmälässä

    Kuulostaa hyvältä


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   122
   5096