Aihe

Liverpool-Man City

Anonyymi

Mestaruus taitaa olla jo menossa hurjavireiselle Citylle, mutta Poolinkin pitäisi kerätä sen verran pisteitä, ettei nyt ihan neljän parhaan joukosta tiputtaisi. Tällä hetkellä Cityn kerroin on juuri ja juuri kahden yläpuolella, Poolin kerroin noin kolme ja puoli. City on suosikki allekirjoittaneenkin mielestä, mutta sen kerroin alkaa olla liian matala. Poolinkaan voitto ei näytä todennäköiseltä, joten allekirjoittaneen visiossa tasuri on ehkä paras pelimerkki. Kerroin on yli kolme ja puoli, Veikalla jopa 3.70.

Pojan Kloppin puheista sen verran, että Alisson, Mane ja Fabinho ovat palanneet treenaamaan. Alisson lienee varmin palaaja avaukseen. Uusi hankinta Ozan Kabak sai peliluvan, joten hänet nähdään varmaan ainakin penkillä. Jos hän pelaa puolustuksessa, Jordan Henderson voi siirtyä puolustuksesta takaisin keskikentälle, joka on hänelle tutumpi alue.

Poolilta eivät varmasti pue matsiin van Dijk, Jota, Gomez, Keita eikä Matip. Cityltäkin puuttuvat tähtipelaajat van Bruyne ja Aguero. Allekirjoittanut arvaa, että Pool tekee 1 maalin, City 1-2 maalia.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1-4 FT Bärkkel, Pool kyllä pyöritti ajoittain mallikkaasti peliä, mutta kun niitä maalejakin pitäisi tehdä. Alisonni mitä hemmettiä sää ajattelit, kun syötit vastustajalle pari avopaikkaa? Pelistä ei muodostunut klassikkoa. Pari heppoisesti tuomittua rankkipotkua, kun "näätä" Sterling sukelsi ja myös Salah tipahti aika pienestä kosketuksesta. Pool kaipaa kipeästi kotiyleisöä, koska kotitappioita tulee lisää, jos tämä meno jatkuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   135
   6211
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   105
   1959