Aihe

Selvä "EI" poikkeusluvalle Tehtaanniemelle ja Kuningattarenvuorelle

Anonyymi

Kaava on kaava. Toisenlainen toiminta ei ole kannatettavaa.

Miksi nyt annettaisiin poikkeulupa Tehtaanniemelle, kun samaisen projektin aikaisemmat poikeulupahakemukset on hylätty? Tilanne ei ole muuttunut miksikään edellisen anomuksen käsittelystä.

Hotelli on hotelli ja asunnot on asuntoja. Asunnot eivät ole hotellihuoneita.

11

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tästä äänestetään kuntavaaleissa. Siis siitä jatkuuko Hangon meno "tapaus Tehtaanniemen" tyyliin. Kaikki tietää, ketkä ovat vain kumarrelleet grynderille ja pyllistäneet hankolaisille.

  • Parempi, että Tehtaanniemellä ja (ent.) Kuningattarenvuorella on jotain taloja kuin pelkkää kivikkoa ja luohikkoa. Aina ne synkkäsilmäiset "hankolaiset" jaksaa valittaa. Ette te kuitenkaan itse mitään rahoja tms. hyötyä saa itsellenne. Minä syntyperäisenä hankolaisena olen aina toivonut, että Hanko näyttäisi vähän enemmän elinvoimaisemman näköiseltä. Luonnonmukaisia rantoja riittää Hangossa ja ne saa sellaisena ollakin.

   • Anonyymi

    Pimeät ikkunat eivät näytä elinvoimaisilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pimeät ikkunat eivät näytä elinvoimaisilta.

    Miten ihmeessä pimeät ikkunat vaikuttavat jonkun elämään jotenkin negatiivisesti. Olisiko maailman vähäpätöisin asia, onko ikkunat pimeänä vai ei. Ja on muuten kamalaa, kun nämä pimeiden ikkunoiden henkilöt sitten kesällä parkkeeraavatkin miten sattuu, siitä sitten taas ihan uusi ja tuore aihe. Samaa virttä vuodesta toiseen. Voi voi ongelmia.


  • Anonyymi

   Onko homman nimi Hangon tapa tai tauti...

  • Anonyymi

   Selvä "KYLLÄ " poikkeusluvalle HOTELLI hankkeelle Tehtaanniemelle. EI huutajat yöpyvät muualla.

   • Anonyymi

    Hotelli? Kaksiokerrostalo.


  • Anonyymi

   Tehtaanniemi on Hangon kuntavaaliteema, joka vaikuttaa ehdokkaan valintaan. Hyvä kantaa.

  • Anonyymi

   Hankoon tarvitaan oikea hotelli eikä mitään loma-asuntoja! Selvä ei poikkeusluvalle. Selvä ei uusille asunnoille Tehtaanniemelle.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   152
   8135
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   290
   5180
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   209
   3077