Aihe

Autokauppiaat kiittää

Anonyymi

tätä punavihreää ekonomistia, joka tietää autojen hinnan romahtavat.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taitaa kaupat taas notkahtaa tämän uutisen vuoksi.

   • Anonyymi

    Kyllä yksi tälläinen hörhö saa sekoitettua koko toimialan. Mahtaa olla liikkeissä hiljaista.


  • Anonyymi

   Tosiasiassa käytettyjen polttomoottoriautojen hinnat nousevat kun uusien tuotanto vähenee. Varsinkin sellaisille autoille on kysyntää, joille kelpaa polttoaineeksi puhdas etanoli, koska etanolia voi jokainen tislata verovapaasti.

  • Anonyymi

   Juu, autoja tulee myyntiin halvalla.

  • Anonyymi

   Ajatelkaas kuinka monta autokorjaamoa menee persiilleen? Ei siitä perinteisestä mallista siirrytä sähköautokorjaamoksi noin vain ja onko sellaiselle määrälle edes tarvetta. Työttömyyttä tulee rutkasti lisää.

   • Anonyymi

    Autokorjaamoihin vaikuttaa lyhyellä ajalla vähiten. Vanheneva polttomoottori kanta tarvitsee enemmän huolenpitoa.


  • Ekonomisti ei keksinyt asiaa omasta päästään tai kertonut mitä pitäisi tehdä, vaan kertoi missä maailma menee.

   Ennuste polttomoottoriautojen alemmista jälleenmyyntihinnoista näkyy jo leasing-hinnoissa. Ne perustuvat olettamaan, että leasingkauden jälkeen polttomoottoriautojen jälleenmyyntihinta on laskenut enemmän kuin mitä se on tehnyt aiemmin. Niitä ei määrää mikään "vihervasemmisto", vaan yksityisten leasingyhtiöiden ekonomit.

   Teknologian murros on tulossa ja sitä ohjaa markkinavoimat. Hiljattain General Motors ilmoitti että ei valmista edes hybridi-autoja vuoden 2035 jälkeen. Kukaan tuskin uskoo, että GM kuuntelee Marinia tai Ohisaloa.

  • Anonyymi

   Suomalaiset on peräkärry-autoilijoita, ei siihen ole tulossa muutosta, joten me ajellaan vanhoilla autoilla ja kalliilla bensalla vielä hyvin, hyvin pitkään. Kaupunkilaiset ja mökittömät voi ajella niillä sähköautoillaan vaikka heti.

  • Anonyymi

   Pitää ymmärtää, että maailma muuttuu. Tällä kertaa alkaa olla autokauppiaitten vuoro ruveta etsimään itselleen uutta elinkeinoa.

   Näin ovat tehneet aikojen saatossa lukemattomia muitakin tuotteita markkinoineet kauppiaat.

  • Anonyymi

   Vain mistään mitään tajuamaton nettiperseilijä voi yleensä kuvitella tällaisen asian olevan jonkun ekonomistin aikaansaannosta.

  • Anonyymi

   Viherfasismilla on seurauksensa. Sama syöpä on nyt levinnyt Euroopasta myös jenkkilään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   174
   9435
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   366
   7080
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   360
   4541
  4. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   240
   2350