Aihe

Haluan tästä eroon! Mutta tuntuu että mikään ei auta :///

Anonyymi

Moi elikkä olen 15v tyttö jolla on ollut syömishäiriö jo 10 vuotiaasta lähtien.
Mun syömishäiriö alko kun mun adoptio isä pahoin piteli mua henkisesti ja fyysisesti, näännytti mut nälkään joka toinen viikko sen ansioista mulle todettiin myös vakava masennus.
Rupesin syömään tavallisen enemmän ruokaa ja paljon herkkuja! Mun ahmimis häiriö kesti noin yli 3 vuotta mutta mitä vanhempi olin sen enemmän söin ja ajattelin vain ruokia mitä voisin koulun jälkeen ostaa/syödä. (Kauheaa😭)
Sitten mulla oli koulu lääkäri ja se valitti että oon yli painonen no en kauheasti välittänyt siitä mutta kuitenkin pari päivää sen jälkeen katsoin itseäni peilistä ja huomasin miten iso olin... olin 93.5kg!!!!
Sitten ajattelin vaan muuttaa mun ruokavaliota terveellisemmäks (mulla ei ollut edes sillee mitään paino tavoitetta tai mitään halusin vaan muuttaa tapoja)
No mutta sitten oli koulu lääkäri aika ja se valitti mulle että olin laihtunut liikaa tän 9 kuukauden aikana 10kg mutta en huomannut mitään eroa sitten halusin oikeasti laihduttaa niinpä aloin selailee dieettejä netistä.
Rupesin aika hurjalle dieetille 2 kuukaudeksi mutta mun oli pakko jossain välissä syödä jotain muutakin koska minulla oli pyörryttävä olo joka päivä koska en syönyt melkein mitään.
Mun äiti valitti mulle siitä monesti että "nyt pitäis alkaa syömään jotain normaali ruokaa" Mua ei äitin sanat kiinnostanu.
Oli tulossa taas uusi koulu lääkäri aika ja mua pelotti se niin paljon että se valittaa että oon laihtunu taas tosi paljon ja että ne sitten syytäis mun äitiä siitä että se on sen vika.
Niinpä ostin irtokarkkeja paljon ja mätin ne kaikki että saisin pari kiloa lisää no mutta en halunnutkaan pitää niitä mun sisällä niinpä koitin oksentaa....
Sain oksennettua ne aika hyvin ulos mutta addiktoiduin ruokaan taas.... Mutta tällä kertaa aina kun söin jotain epäterveellistä oksensin ne ulos ja siitäpä tuli sitten tapa.
Ensin elin alle 500 kalorilla viikon ja sitten pidin päivän millon mätin mitä vaan ja oksensin kaiken tai no melkein kaiken.
Nytten olen ruvennut ahmimaan vielä enemmän mitä yleensä ja se on tosi rankkaa... +Mua ahistaa, masentaa ja mul on ADD yhtä aikaa..
Oon nyt saamassa apua tai niin mutta ei tämä oo kyllä kauheasti auttanut..
Tänään olen syönyt 2 välipala keksi pakettia, leipä paketin, kasviskormaa, 4 vanukasta ja en muuta mutta tuo ei ole mitään verrattuna mun muihin päiviin... Mun ennätys on ainakin yli 6000 kaloria ja se on ihan kauhea määrä!!!!!!
Oon laihtunut alle vuoden aikana vähän päälle 20kg.
Tällä hetkellä olen 170/65 jopa enemmän!! Koska oon ahminut nyt 4 päivänä putkeen ja äiti heitti vaakat menee...
Haluaisin apua ja ihmisen joka vahtisi minua 24/7 etten tee mitään typerää...

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

    Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
    Maailman menoa
    125
    2532
   2. Suomeen julistettu poikkeustila

    Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
    Maailman menoa
    140
    2438