Aihe

Siirretäänkö kuntavaaleja kun ei ole punikkien ja kepun telttoja näkynyt ?

Anonyymi

Vihervasurit taitavat potkia demokratiaa munille siirtelemällä vaaleja koronan turvin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilmeisesti se on tässä tarkoitus.

   Eivät vaan taida tajuta että vaalien siirtäminen saataa vaan entisestään laksea heidän kannatustaan.

  • Anonyymi

   Toinen vaihtoehto on se, että muut puolueet ovat ottaneet tosissaan koronarajoitukset ja suositukset. Teltoilla ei paljon väkeä käy, mutta turvavälejä ei niissä silti noudateta.
   Modernit puolueet ovat siirtyneet verkkoon kertomaan asioistaan ja keskustelemaan äänestäjien kanssa. Persut ymmärtävät netin vain huuteluareenana.

  • Anonyymi

   Korona teko syy kuntavaalien ajankohdan siirtoo. Ajakohdan muutos on vihervaspunavisertäjien kannatuslukujen parantamisen hakua pian alkavan 1.3.2021 työllstämisen kokeilun odotetaan kohentavan hallituspuolueiden kannatusta.

   Ristiriita.
   Kuntavaaleja siirretään koronan aiheuttavan haitan ehkäisemiseks siltkin ei korona ole kiltimpi tehostetusti työhän joutuvia työttömiä kohtaa.

   • Anonyymi

    Saadaan uutisoitua mukava mielikuvaa työllisyyden paranemisesta eli tämän 1.3 työllistämisen kokeilujakson luloksia käytetään kuntavaalien hallituspuolueiden potkurina.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   168
   9248
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   354
   6678
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   342
   4394