PS suurin puolue gallupeissa - hys hys hys

Anonyymi

Puolueiden kannatusprosentit raakadatassa ilman korjauskertoimia ovat seuraavat: perussuomalaiset 20,0 %, SDP 18,6 %, kokoomus 17,3 %, vihreät 14,7 %, vasemmistoliitto 12,0, keskusta 10,7 %, RKP 2,7 %, kristillisdemokraatit 2,7 %, Liike Nyt 1,3 % ja muut ryhmät 1,3 %.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b5060d6b-e7ec-4198-9b66-24822fa539a4

Tämä raakadata tulos on lähempänä totuutta kuin korjauskertoimilla tehty, koska nyt on nyt ja silloin 4 vuotta sitten oli 4 vuotta sitten.

6

<50

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen aina ihmetellyt Kokoomuksen kannatusta. Onko Suomessa muka oikeasti noin paljon rikkaita kun prosentit antavat ymmärtää?

   • Anonyymi

    Provoilua. Yritetään vaikuttaa ihmisten äänestyskäyttäytymiseen. Kokoomuksen ajamien asioiden eturyhmittymästä ei edes koko kansasta löydy niitä ihmisiä niin paljon kuin tuo luku edellyttäisi. Väestö on palkansaaja painoitteista ja vallankahvaan päästessään Kokoomus on se taho joka käy kiinni palkansaajan etuihin kuin sika limppuun ,jolloin poliittisella saralla leikkaukset kohdituvat palkansaajiin. Tuosta on saatu näyttöä edellisella ja sitä edeltävillä kausilla jolloin tuo on istunut hallituksessa .


  • Anonyymi

   Se on vain tuo Perussuomalaisten asenoituminen poliittiselal saralal hieman epäsevä sillä tuota verrataan nykyisellään Kokoomuksen arvo amaailmaa kantavaksi puolueeksi ja eroavaisuutena nähdään vain maahanmuutto.Tuo saattaa nousta ongelmaksi niille äänestäjille jotka ovat nähneet PS:n vaihtoehdoksi Perinteisen porvari puoluuen harjoittamalle politiikalle ja vaihtoehtona työväen puolueena ,jota se ei tällöin voi enää olla. Mutta ehkä he tarkentavat omia kantojaan työvoimapolitiikana suhteen kuntavaalien alla kun työllistämis vastuu siirtyy kunnille on asia ajankohtainen tuoltakin osin kuntavaalien alla.

   https://yle.fi/uutiset/3-11815525

  • Anonyymi

   Kyllä YLE kohta julkaisee "puolueettoman" kannatusmittauksen jossa Persut onkin yhtä äkkiä pudonneet neljänneksi. On se niin "puolueeton" uutis toimitus että julkaistaan vaan itselle sopivia lukuja.

  • Anonyymi

   hyvä Persut, kunhan saadaan "juudas Wihonen" pois ruodusta, sit alkas taas mieli äännestää, ja jos ei, en äänestä ketään ,kirjoitan lappuseen Vihreät raiskaa.

  • Anonyymi

   Vihreillä on kova kannatus, vaikka kurjistavat maamme ja vievät meidät köyhyyteen...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   236
   4848
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   37
   4138
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2846
  Aihe