Tori.fi huijareita!

Anonyymi

Älkää ostako mitään Kirsi Tiilikainen nimiseltä henkilöltä. Oli muka myymässä playstation 4 konsolin, maksoin, laittoi paketin postiin. Paketissa ei ollut alkuunkaan mitä piti vaan kaksi kääsipyyhettä. Rikosilmoitus tehdään heti kun vastaavat torin asiakaspalvelusta. Tuli käsipyyhkeille aika paljon hintaa...

Laittakaa samaan keskusteluun jos tiedätte muita huijareita, jotka ovat toimineet vuoden sisällä.

14

5351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiia Kara - niminen/nimellä myy Tori.fi:ssa mm. Pentikiä, Iittalaa, Smegiä. Tuotteita vaan ei näy ei kuulu. Useampia huijannut lähikuukausina.

    • Anonyymi

      VAROKAA!!!!
      HUIJARI KERSA nimeltä HENRIK TOLVANEN paikkakunta JUUKA torissa!!! Möi ps4, xbox ym. pelejä eikä enää vastannut maksun jälkeen!!!! Antoi tällaiset tilinumerot:
      FI82 5114 0220 0263 16
      S-pankki FI67 3939 0062 6796 42
      Saatanan nulikka!! Vielä tavataan, Suomi on pieni maa....

      • Anonyymi

        Joo tämä sama tyyppi huijas näköjään muakin, eipä oo pelejä näkyny eikä viesteihin vastauksia. Aion tehä rikosilmon vaikka summa onkin naurettavan pieni.


      • Anonyymi

        Tää kusipaa kusetti multa myös rahat, ei tullut kovalevyjä ikinä perille......


      • Anonyymi

        Haha te nettihuutelijat ootte noloimpia, koska tosipaikan tullen ootte paskar housussa :D. Vaikkq ette tietäs ihmistä.. sit lähtee 'aikuinen mies" itkusena kotiin. Pellet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha te nettihuutelijat ootte noloimpia, koska tosipaikan tullen ootte paskar housussa :D. Vaikkq ette tietäs ihmistä.. sit lähtee 'aikuinen mies" itkusena kotiin. Pellet.

        Mitä tarkoitat paskar housuissa.Et ainakaan ole sivistynyt ihminen.Kommenttisi jätetään omaan arvoonsa.Opettele äidinkieli ennen kuin kirjoitat mitään julkisesti.Kommenttisi oli virheitä täynnä.Opettele pilkkujen ja pisteiden käyttö.Opettele myös lainausmerkit.Hyvää kesää sinulle.Mieti miten sen käytät.


    • Anonyymi

      Tehkää ihmeessä rikosilmoituksen!!!
      Mulla on tällä hetkellä vetämässä yksi. Noi nimet on varmasti huijarin keksimiä ne ei omalla nimellä myy mitään. Ainut on tilinumero jonka kautta poliisi saa selville kenelle se raha meni.

      • Anonyymi

        Pitää meidän kaikkien saman henkilön toimesta huijattujen laittaa rikosilmoituksiin maininta että on huijannut muitakin. Sitten poliisi ehkä jopa tutkiikin asian, muuten tuskin kun summat taitaa olla kaikilla niin pieniä. Jospa tämä kuspää sais sitten jonku sortin petostuomion kun huijattuja on useampi!


    • Anonyymi

      Sama homma, kiintolevy jäi tulematta. Laitoin netissä ilmoituksen poliisille tiedoksi ilman vaatimuksia. Eka huijari mun tori.fi-kaupoissa.

    • Anonyymi

      torin käyttäjä kaparuokamo osaa myös huijaamisen raha kelpaa mutta tavraa ei lähetä.

    • Anonyymi

      Taisin juuri tulla huijatuksi. Tori.fi Myyjä, Sanna Vantaalta, myi vaatetta ja pyysi lähetysosoitetta.
      Antoi tilinumeron ja tietonsa vastineeksi. Maksoin ja hän lupasi valmistella kirjeen heti. Viikko meni ja aloin kysellä että onko paketista seurantaa, että tuleeko se milloin. Ei vastausta koko päivänä. Päätin lähestyä häntä tiedustelemalla toista tuotetta "muka kiinnostuneena" ja vastaus tuli lähes heti. Tajusi että olen sama ihminen, joten vastasikin aiempaan viestiketjuun ja edellisiin viesteihin.
      Lähetti vasta tänään eikä voinut vastata koska tekee kokopäivä työtä. Postiin ajaa vain kerran viikossa koska polttoaineen hinta on noussut... Luulisi että vantaalla riittää posteja... Pitäisi vielä odotella tilausta, mutta luulen että ei ole vieläkään postittanut, sillä ilmoitus on yhä myynti-ilmoituksena.
      Tein ilmoituksen
      Nimellä Sanna, Vantaa
      Tilitiedoissa nimellä stefanie

    • Anonyymi

      Varmistakaa myyjän osoite tiedot, sanotte että ihan sen takia haluatte jos ette lähetä , tulen hakemaan. Itsellä toiminut aina. Tehnyt kauppoja vaikka kuinka paljon, laskusta yms kopio missä osoite tai jos haluaa varman päälle niin maistraatin sivut uudet eri nimellä sieltä tiedot , jos kaikki täsmää tehkää kaupat.

      Jos ei lähetä menkää hakemaan. Niin minäkin olen tehnyt.
      Ei ole kovin kummoinen asia ajaa autolla muutamaa sataa kilometriä, koska muuten nämä ihmiset eivät opi.

    • Anonyymi

      Laitoin rikosilmoituksen huijaamisesta ja sitten sitä käräjöitiin 15 euron ostoksesta. Huijarimyyjä alkoi mesoamaan että minä haaskaan oikeuslaitoksen resursseja....... Just minä juu. Siinä unohtui syytetyn oma asema mutta just niin tyhmiä nämä ovat. Kyse on siitä että alkaa niin vituttaa mikä urpojen, hullujen, huijarien ja möllöjen tyyssija sinänsä ennen hyvä markkinapaikka pitää olla. Onko mt-vammaisten terapointi, etsivä nuorisotyö ja mamujen kotoutus ulkoistettu tori.fille

    • Anonyymi

      Ai jaaaaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe