Dawin työhaastattelu

Anonyymi

Dawn sai paikan vaikka ei tiennyt toimistohommista mitään? Ei uskottavaa, ei kukaan palkkaa työntekijää jolla ei ole mitään avuja työhön.

22

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisko Kimillä jokin taka-ajatus palkkaamiseen? Natenkin houkutteli hommiin, vaikka Nate ei ole ihan huippuyksilö.

    • Anonyymi

      Palkattiin toimistotöihin vaikkei nainen tiennyt edes sitä mikä on Word ja Excel :).
      Ei osaa käyttää tietokonetta, työpaikan saamiseen riitti kun osasi näpytellä kännykkää :).
      Tosin eihän se Sharman Priyakaan tehnyt mitään muuta kuin ulkoilutti kädessä läppäriä paikasta toiseen. Nicola taisi joskus sentään istua koneen äärelläkin silloin kartanonherran kun oli Kartanolla töissä.

      Tällaisia ne Emmerin työpaikat ovat kaikki läpeensä, ihan sama kuka niitä on tekevinään.

    • Anonyymi

      Kun kylän väkeä on vähän. Kuten parisuhteiden luomisessa, käytetään samoja roolihahmoja, samoja on käytettävä myös eri työntekijöiden rooleissa.
      Vaikka vähän koomiseltahan se näyttää, kun ollaan niin monitaitoisia.
      Eli, kaikki osaavat ja oppivat kaikkea, vaikka eivät osaisikaan. Kukaan ei koskaan epäile taitojaan, eikä kieltäydy mistään hommasta, sanomalla, ettei osaa, tai onnistu.

      Mutta, jos muistellaan kuka, missä ja minkälaisia on töitä tehnyt ja mitä tekevät nyt.
      Jotkut kyläläisistä on rajattu tekemään, huonommin palkattuja ja ns. niitä vaatimattomampia hommia. Kuten Lydia ja Sam. Debbiestä on aina yritetty tehdä jonkinlainen, rahaatahkoava bisnesnainen. Hienommin ilmaistuna autoverstaan toimitusjohtaja. Samoin Cain toimitusjohtaja hänkin, vaikka toisinaan tekee roistonhommiakin siinä sivussa.

      Leyla tuli alunperin ompelimoon työntekijäksi. Sittemmin toiminut eroottisena tanssijana ja nyt hän toimii hääbisnestä pyörittävänä yrittäjänä.
      Charity on ollut milloin mitäkin, kuten Chaskin.
      Nyt naiset ovat äidin hommien lisäksi osakkaina yhteisessä pubissa.
      Aaron tienaa autonromuilla. Jimmy rekkakuskina ja Nicola häärii valtuutettuna.
      Sharman perhe puuhasi makeistehtaallaan, kunnes se paloi poroksi. Nyt heistä, ainakin Jaista koetetaan tehdä yhä tehdä jonkinlaisia hyödyllisiä bisnesihmisiä, jos ei muuten, niin Kim Taten avulla. Grahamillakaan ei ole ollut muuta työtä, kuin olla robottimaisena Kim Taten alaisena.

      Bobin tie on vienyt tuhmasukkakaupparatsusta kyläkauppiaaksi ja kahvionpitäjästä ja pubin tiskintaakse.
      Laurel on ylentynyt siivoavasta papin rouvasta, jopa sihteeriksi.
      Eläinlääkärit ja pubin kokki on sentään pysyneet omalla alallaan. Mutta heidänkin apulaisinaan ollaan nähty mm. eläinlääkäriklinikan vastaanotossa Pearl ja Belle.
      Marlonin apuna keittiössä on häärinyt Victoria. Davidkin on ollut aika kauan kauppiaana, lukuisine kauppa-apulaisineen.
      Bernicen salongin työntekijöiden Kerryn ja Mandyn ammattitaito ja kokemus kosmetologeina ja kampaajina vähän kyllä arvelluttaa. Koskahan Bernice on näihin ammatteihinsa itsekään ehtinyt opiskella ja valmistua? Rodney on maailmalla ollessaan pyörinyt sirkuksissa ja koettanut antiikkikauppiaan hommiakin.
      Mutta nyt paappa työskentelee Brendan kahviossa. Diane ja Eric jakaa yhteis- osakkuuttaan majatalon omistajina.

      Pubin ja puodin ja kahvilan tiskin taakse ja Ericin majatalon töihin on kelvannut kuka vaan. Näissä paikoissa on useampikin ollut apulaisena. Eikä kartanollakaan olla oltu niin tarkkoja ammattitaidosta, kun on työväkeä tarvittu.
      Moirakin on pysynyt maatilan hommissa, lukuisine hänen seksielämäänsä piristävine renkeineen.

      Harrietkin on viihtynyt papin työssään. Dawn eteni kylään tultuaan, narkomaanista suklaatehtaalle työntekijäksi. Nyt hän on saamassa jotain muuta epämääräistä työtä Kim Tatelta ja Alilta. Sharman ex-autokuskin Billyn töistä ei ole saanut vielä mitään selkeää kuvaa. Mitä lie nyt touhuaa Alin alaisena?
      Pian nähdään myös Moiran ex-renki maatilan omistajana. Sitä mitä Naten vuokraamalla maatilalla tehdään, ei ole vielä selvinnyt.

      • Anonyymi

        Vieläkö Sam on kartanon hommissa? Ei ole näkynyt siellä...


      • Anonyymi

        Vieläkö Sam on kartanon hommissa? Ei ole näkynyt siellä...


      • Anonyymi

        "Harrietkin on viihtynyt papin työssään"
        Terävä huomio! Välillä homma oli katkolla.


    • Anonyymi

      Heti alkoi vaklaamaan työnantajan tekemisiä

      • Anonyymi

        Autonomistus vaihtui avaimen luovutuksella.


    • Anonyymi

      Helpostipas tyhjeni työtila Dawnille ja sai avaimenkin lukittuun laatikkoon, kun piti penkoa Alin papereita. Miksi muuten Laurel ei kelvannut Dawnin hommaan? Eikö Jai olisi voinut suositella tähän työhön tyttöystäväänsä? Tekihän Laurel toimistohommia tehtaallakin ja näin ollen olisi ollut kai Dawnia kokeneempi? No Dawn tietysti palkattiin siksi, että hänen roolihahmonsa on sopivampi tekemään tälläisiä pomonsa "penkomisjuttuja" Laurel ei uskaltaisi mitään sellaista tehdä.

      • Anonyymi

        Hyvä pointti!


    • Anonyymi

      Rodney oli joskus menestynyt viinikauppias ja antiikkikauppias. Muistaakseni hyvinkin varakas.

      • Anonyymi

        Niin ne joidenkin emmerdalelaisten ex.varakkaiden rahat vaan maailmalle hupenevat ja yks kaks entinen varakas onkin vähemmän varakas. Onhan näitä kummasti köyhtyneitä ja rikastuneita nähty. Rodneynkin pitää elääkseen nyt vanhuuden päivinään työskenellä olemattomalla liksalla Brendan kahviossa.
        Eric näyttää säilyttäneen varallisuutensa majatalon isäntänä. Eric asuu yksinään aika hulppeassa asunnossa. Eikä hän ole ottanut Rodneyta kämppäkaverikseen, vaikka ei Faithkaan ole enää sitä estämässä. Kenen nurkissa Rodney nykyään muuten majailee ?
        Ei ollut hänellä ollut varaa vuokrata, sitä Meganin entistä asuntoa, johon Wendy Posner muuttaa. Jotenkin omituinen kuvio tämäkin.
        Nainen haluaa vängällä yht´äkkiä muuttaa kylään, jossa häntä vihataan ja vainotaan, koska hänen poikansa raiskasi Victorian. Muuttaa sinne kai siksi, että saa olla lähempänä Victoriaa, joka synnyttää hänen lapsenlapsensa.


    • Anonyymi

      Eric oli melkoinen karja-huutokauppias...silloin Emmerdalen hyvinä vanhoina aikoina.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kommenttini näköjään poistettiin. No taisin tosiaan arvostella Dawnia vähän liian kärkevästi... Mutta joo onhan se aika outoa että siistin toimistoduunin saa nainen joka harjoittaa maailman vanhinta ammattia ja käyttää suonensisäisiä huumeita.

      Muutenkaan en tykkää Dawnin tyyppisistä hahmoista: uhrituvat minkä jaksavat, eikä mikään ole heidän vikansa, vaan kaikki ovat heitä vastaan ja vika on miehissä, ei koskaan hänessä. UliuliValivali. Sitten vähän huumeita päälle ja lisää uhriutumista.

      Jos nyt jotain hyvää pitäisi Dawnista sanoa niin harvinaisen kaunis nainen hän on. Sarjassa toki aina yhtyneen riutuneen näköinen huumeiden orja, mutta olen nähnyt näyttelijästä pari kuvaa iltapuvussa punaisella matolla. "Scrubs up well" sanovat britit.

      • Anonyymi

        Uhriutujista kyllä tällä hetkellä on Moira kaikkein törkein. Natessa oli muka kaikki vika. Kyllä rouva oli tosi innoissaan mukana tissejään vilauttelemassa ja sitte tositoimissakin. Nyt on kyllä kaula-aukkokin pienentynyt kun ei ole nuoria miehiä härnättävänä. Pitäisi hänellä olla paljon muutakin tunnollaan, vaan ei, kaikki vaan on jonkun muun vika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhriutujista kyllä tällä hetkellä on Moira kaikkein törkein. Natessa oli muka kaikki vika. Kyllä rouva oli tosi innoissaan mukana tissejään vilauttelemassa ja sitte tositoimissakin. Nyt on kyllä kaula-aukkokin pienentynyt kun ei ole nuoria miehiä härnättävänä. Pitäisi hänellä olla paljon muutakin tunnollaan, vaan ei, kaikki vaan on jonkun muun vika.

        Liittyy ketjun aiheeseen?


      • Anonyymi

        Dawnin näyttelijän kauneus on pistänyt kyllä silmään. Mutta saatiin hänestä silti tehtyä alussa aika riutuneen näköinen narkki.


    • Anonyymi

      Eipähän Dawnia ole enää rakennuskonttoriparakissa näkynyt mitään tekemässä. Tänään siellä oli Pria toimistotöitä tekemässä. Todella hienot vaatteet päällä ja täysi meikki. Oli kuin bilettämään olisi ollut menossa.

      • Anonyymi

        Priyalla on todella hyvät sääret ja ne sen tiukat vesirajahameet. Kuuma kissa!


    • Anonyymi

      Priya töpöttää korkkareilla kummallisesti lyhyttä askelta ja kanta-astuja selvästi, kauheasta kopseesta päätellen. Eipä hänellä koskaan ole näkynyt polvenpeittäviä mekkoja, tai hameita, tai pitkiä housuja. Hän on tosi pienikokoinen. Ilmeisesti tuntee itsensä pidemmäksi mitä enemmän jalkoja näkyy hameen alta. Kyllä kai niukka minimekko sen vaikutelman antaakin, jos on noin lyhyt nainen. Pitkät naiset minimekossa, näyttää jo lähes kirahvilta.

      • Anonyymi

        Tää ei liity ketjun aiheeseen, mutta ainakin eilisessä jaksossa Priialla oli pitkät housut.


    • Anonyymi

      Tosiaan mihin katosi sihteeri Dawn?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe