Ihmisen taivaskaipuu.

Anonyymi

Taivas kuulemma joidenkin mielestä on hieno paikka. Miten sinne pääsee. No moni on huomannut, että olemalla veljensä vartija pääsee hienosti taivaaseen.

Keräämällä sieluja eli taivashalukkaita pääsee kuulemma myös hienosti taivaaseen, no tämäpä on oiva tapa, miten se tehdään? No ensin julistetaan taivaan ihanuutta ja vaivattomuutta päästä sinne ja tulijoita riittää roppakaupalla, rumenpia voi jo potkia syrjään ja toivottaa hyvää matkaa helvettiin. No sitten tulee onglema...hittolainen ei kaikki halaukaan sinne, joo mites tässä käy oman taivaspaikan, jos ei saa riittävästi halukkaita yrittäjiä..-.no "Jesuiitta" saa fiksidean. Ruvetaan kiusaamaan niitä. levitetään näistä maailman lapsista kaikkia ilkeitä juoruja, soitellaan heidän ystävilleen ja työpaikoilleen että saavat kenkää tai savustetaan ulos työpaikalta taivaspaikkaa tavoittelevien työtovereiden kanssa. Kun he ovat kortistossa soitellaan kelaan ja sossuun ja vielä työkkäriinkin, että saadaan korvaukset poikki ja sillä tavalla he joutuvat syömään säästönsä tai vaikka perintönsä mikäli eivät anna niitä vaikka paikalliselle babtistipapille. Babtismihan on tunnettua Suomessakin.

Jos he pääsevät pystyyn niin kaadetaan heidät uudelleen niin eiköhän ala taivas kiinnostaa ja kirkko kelvata. No mikäli niin käy niin kuinka he itse pääsevät taivaan valtakuntaan tästä eteenpäin...no se riippuu potkijasta pitääkö ruveta osoittamaan nöyryyttä hänelle vai alkaako potkia samalla mulqvistmaisuudella muita taivaaseen.

No taivaaseen pääsevät kusipäät, sehän on nyt todettu. No miksi ihmeessä normaali ja normaalin empatiakyvyn omaava ihminen haluaisi taivaaseen, onhan siellä paikalla samat kusipäät edelleen potkimassa pers uksiin kenties samoja jo maan päällä nöyrtyneitä.

Miksi kukaan haluaisi taivaaseen potkittavaksi ikuiseksi jalkapalloksi??? Tahtovatko sinne yleensäkään muut kuin kunnon virtsapäät.

16

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taivaskaipuu on terve ilmiö. Jumalaan turvaavat ovat saaneet Häneltä Pyhän Hengen, joka ilmoittaa totuuden tulevasta uudesta Jumalan luomakunnasta "tähtien tuolla puolella".

    • Anonyymi

      Terve ilmiö, että on taivaskaipuu.

    • Anonyymi

      > Taivas kuulemma joidenkin mielestä on hieno paikka. Miten sinne pääsee. No moni on huomannut, että olemalla veljensä vartija pääsee hienosti taivaaseen.

      Olisi hyvä huomata, että Raamatun mukaan ikuinen elämä on luvattu vanhurskaille. Tiedätkö mitä vanhurskas tarkoittaa?

      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
      Mat. 25:46

      " Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."
      Room. 6:23

      http://www.kolumbus.fi/r.berg/Vanhurskaat.html

    • Anonyymi

      Taivaalle pääsee kun menee lentokoneella, hankkii itsetehdyt siivet ja pyrstn perseeseen tai kiipeää isolle kivelle ja hyppää sieltä alas, se huima pieni hetki.

      Mutta jospuhutaan Raamatun taivaiden taivaasta, niin sille pitää kyllänyt ottaa joku muu paikka kuin tämä tässä. Se on er-i asia

    • Anonyymi

      taivas. On uskovaitsten keksimä. Pitäisi sanoa tuonpuoleinen. Se on tuossa vieressä "verhon takana". Sinne mennään kaikki mutta siellä ei olla ikuisesti.

      • Anonyymi

        Eipä niin Tuonelasta tullaan välillä tälle puolelle uudesti syntyneenä. Miksi se on epäselvää, ja miksi minä olen nykyisessä elämässä on myös epäselvää...mutta selvinnee aikanaan, Se on eri asia kannattaako uskoa henkilöä, joka selvittää ihmiselle miksi minä tai joku muu on palannut tämänpuoliseen elämään. Aina voidaan kusettaa,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä niin Tuonelasta tullaan välillä tälle puolelle uudesti syntyneenä. Miksi se on epäselvää, ja miksi minä olen nykyisessä elämässä on myös epäselvää...mutta selvinnee aikanaan, Se on eri asia kannattaako uskoa henkilöä, joka selvittää ihmiselle miksi minä tai joku muu on palannut tämänpuoliseen elämään. Aina voidaan kusettaa,

        Ihmiset ovat kyllä epäluotettavia, miksi me olemme tulleet tähän maailmaan takaisin? Siihen syy on se, että meillä on tehtävä. Mikä tehtävä se selviää aikanaan Asiaa ei kyllä voi kysyä keneltä tahansa sekä Satanistit, että kristityt voivat johtaa asiassa harhaan aivan tietoisesti.

        Näin kävi isällenkin jonka krhoon hornanhenki pääsi 90-luvulla. Hän oli vain yhtäkkiä muuttunut persoona ja rehti työmies lähti ammattirikollisen uralle. Oliko isäni enää siinä kehossa vai joku muu???

        Näin voi käydä, jos lähtee seuraamaan ja uskomaan väärää ihmistä. Mikäli ei tunne itseään kristittyyn perheeseen kuuluvaksi ei Satanismi ole toinen vaihtoehto vaan asiaan pitää perehtyä paremmin.


      • Anonyymi

        taivas. On uskovaitsten keksimä. Pitäisi sanoa tuonpuoleinen. Se on tuossa vieressä "verhon takana". Sinne mennään kaikki mutta siellä ei olla ikuises

        Minä; MUTTA ystävä niin hyvä!

        Miksi et usko että pahvilaatikon reunojen toisella puolella voisi olla enempää, kuin vain yksi taivas???


    • Anonyymi

      Ei sielläkään olla loputtomasti vaikka nyt kuinka kaipaisi. Uskon että lopulta tuonpuoleisesta tulee "maankaipuu" ja mieli taas elämän koulun penkille. Eihän sielu/ihminen yhdeltä luokalta valmiiksi tule.

    • Anonyymi

      Taivas on uskovaiselle vain kiva sana mitään muuta merkitystä tyhjällä sanalla ei sitten olekkaan paitsi se minkä voi itse nähdä ulkona kulkiessa.

      Perustan asiani ihan siihen että lukuisista kyselyistäni huolimatta yksikään uskovainen ei osaa sanoa tavuakaan minkälaisia asioita taivaassa on miten siellä vietetään aikaa mitä siellä voidaan tehdä ikuisuus ?

      Taivas on siis vain tyhjä sana loppujen lopuksi uskovaiselle uskovaisella ei ole hajuakaan koko taivaasta ei pienintäkään tietoa joten taivas on yksi suurimpia uskovaisten harhoja joka on vain sana .

      • Anonyymi

        Perustan asiani ihan siihen että lukuisista kyselyistäni huolimatta yksikään uskovainen ei osaa sanoa tavuakaan minkälaisia asioita taivaassa on ...

        Ystävä niin kallein

        Miksi ihmettelisin tässä ja nyt sitten sinulle tätä asiaa??

        - en viitsi!


    • Anonyymi

      Taivas on pelkkä katto yöllä musta ja päivällä sininen, ei siellä kukaan pysy, Newtonkin sen jo tiesi.

      • Anonyymi

        Taivas on pelkkä katto yöllä musta ja päivällä sininen, ei siellä kukaan pysy, Newtonkin sen jo tiesi.

        Ystävä niin kallis...

        Miksi sinä ajattelet sen olevan sulle kattona??


    • Anonyymi

      Käärme huijaa ihmistä piiloutuen uskontojen taakse. Käärme on kirjoittanut myös vanhan testamentin. Sieltä löytyy kohtia jotka kielivät siitä miten käärme haluaa pitää maailman ihmiset tiukassa kontrollissa ja planeettamme matalan.

      Käärme esimerkiksi järjesti kielten sekoituksen jotta ihmisten olisi vaikeampi liittoutua keskenään.

      Käärme omi myös Jeesuksen omiin tarkoituksiinsa, Jeesus oli vain ihminen eikä Jumala kuten alunperin väitettiin. Jeesuksen kuoleman jälkeen Käärme teki jeesuksesta keulakuvan jota käytti vetääkseen ihmiset tiukkaan kontrolliinsa. Juutalisuus on yksi käärmeen käyttämistä uskonnoista johon Jeesus keulakuvan seuraaminen lopulta johtaa ja Juutalaisuus on ahdas ja paha tila ihmiselle jotta käärem kykenee pitämään ihmiskunnan tiukassa kontorllissaan.

      • Anonyymi

        Käärme omi myös Jeesuksen...

        ystävä jonkun niin kallis...

        Miksi olet niin kiinnostunut eläinlajista nimeltä käärme? sekin on luotu ja eläin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käärme omi myös Jeesuksen...

        ystävä jonkun niin kallis...

        Miksi olet niin kiinnostunut eläinlajista nimeltä käärme? sekin on luotu ja eläin.

        Toinen on kiinnostunut virtahevosta ja toinen käärmeestä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe