Vaakanainen ja Skorpioni mies-tuhoon tuomitut?

Micyli

...vai onko joku saanut onnistumaan????
Elämäni KAMALIN suhde oli tällainen,voin vannoa-never again!
Jossain yhteensopivuus horoskoopissa luki,että vaaán ja skorpionin suhteesta voi tulla MIELENKIINTOINEN mikäli vaaka oppii sulattamaan ja vastaanottamaan skorpionin piikikkyyttä.No minä en voinut,ainakin tämä niljake oli turhan piikkinen minulle,joka vaadin että ihminen pystyy ottamaan toisen tunteet huomioon,myös vaikeissa paikoissa.
HUH,oikeen selkäpiitä karmii vieläkin.Muilla samanlaisia(erilaisiakin) kokemuksia?????

16

5275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaakaneiti

      Todellakin elämäni kamalin suhde myös! Huh, onneksi tajusin lähteä suht ajoissa! No, ystäviä ollaan, mutta ei sopinut seurustelu! Nyt on iiihana oinas-mies, toivottavasti onnaa!

    • dulcinea

      Skorpioni kiehtoo kyllä vaakaa, mutta se ei tarkoita, että he voisivat elää yhteistä elämää. Itselläni oli suuria vaikeuksia hyväksyä skorpionin salailu, manipulointi ja järjetön käyttäytyminen. Tuo järjetön tarkoittaa sitä, että kaikki toiminta on tunteen varassa, tänään tuntuu tältä ja asiat ovat näin ja sovitaan noin, huomenna tuntuu tuolta ja kaikki menee taas uusiksi ja yleensä juuri päinvastoin kun edellisen tunteen mukaiset sopimukset. Toisin sanoen itse ainakin koen skorpionin epäluotettavaksi, selkärangattomaksi ja toisen ihmisen huomioonottamisessa avuttomaksi uhoilijaksi, joka kokee voimakkaasti kaikki asiat vain ja ainoastaan omasta vinkkelistään. Tuhoten näin itsensä ja läheisetensä hyvinvoinnin.

      Jos vaikutan katkeralta niin näin olkoon, sen selittänee se että olen itse nousevalta merkiltäni tuo mainittu skorpioni, vaikka aurinko merkkini on vaaka. Tämä on risti jonka joudun kantamaan, joten siihen en kaipaa skorpionia lisätaakaksi.

      • vaaka tyttö

        MInä itse vaakaneitinä uskon kyllä horoskooppeihin, mutta olen tutustunut tässä pikkuhiljaa eräseen scorpioni mieheen ja hänestä on tullut minun yksi parhaimmista ystävistäni,voimme puhua mistä vain. Onhan se totta että scorpionit osaavat piikittelemisen taidon mutta annan samalla mitalla takasin. Ehkä ystävyys suhde ei kuitenkaan ole verrattavissa seurusteluun. Mutta itse taisin tähän herraan ihastua,joten ehkä pahin on vasta edessä.
        toivottavasti ei.


      • Samat sanat
        vaaka tyttö kirjoitti:

        MInä itse vaakaneitinä uskon kyllä horoskooppeihin, mutta olen tutustunut tässä pikkuhiljaa eräseen scorpioni mieheen ja hänestä on tullut minun yksi parhaimmista ystävistäni,voimme puhua mistä vain. Onhan se totta että scorpionit osaavat piikittelemisen taidon mutta annan samalla mitalla takasin. Ehkä ystävyys suhde ei kuitenkaan ole verrattavissa seurusteluun. Mutta itse taisin tähän herraan ihastua,joten ehkä pahin on vasta edessä.
        toivottavasti ei.

        Tälläkin vaakanaisella on vain huonoja kokemuksia skorpparista. Ei tosiaankaan toimi, ei. Huh.


      • kertakaikkiaan
        Samat sanat kirjoitti:

        Tälläkin vaakanaisella on vain huonoja kokemuksia skorpparista. Ei tosiaankaan toimi, ei. Huh.

        Se vie äärimmäisille sietokyvyn rajoille. Mulla on ollut sellainen hiljainen tyyppi, jonka kaikki ajatukset oon joutunut arvailemaan. Siis kauheeta, käydä aina kaikki mahdolliset ajatusmahdollisuudet läpi, saamatta lopultakaan mitään selvää. Toki paljon olen kasvanut, mutta en suosittelis kenellekään vapaaehtoisesti suden suuhun menemistä! : (


      • Micyli
        kertakaikkiaan kirjoitti:

        Se vie äärimmäisille sietokyvyn rajoille. Mulla on ollut sellainen hiljainen tyyppi, jonka kaikki ajatukset oon joutunut arvailemaan. Siis kauheeta, käydä aina kaikki mahdolliset ajatusmahdollisuudet läpi, saamatta lopultakaan mitään selvää. Toki paljon olen kasvanut, mutta en suosittelis kenellekään vapaaehtoisesti suden suuhun menemistä! : (

        ....totesi,että hänen ei tarvitse kertoa/puhua omista asioistaan kenellekkään,ei siis edes puolisolleen(minulle)Tästäpä siis vallaan kiinnostavaa tuli,mutta huh helpotusta että tämä on ihan yleinen "mallivika"....kiinnostuneena tutkailen millaisen parin hän seuraavaksi löytää,joku sellainen joka haluaa alistua hänen komennukseen ja tunnekylmyyteen(miten hän on voinut minuun rakastuakkaan kun on niin kylmä)brrrr...nyt tulee vilu.Kiitos kaikille vastanneille :)
        ps.paras suhde ollut vaakamieheen...taidankin laittaa siitä uuden aloituksen.....mites muut tytöt,paras merkki miehessä?


    • Ex- vaakarouva

      Ei toiminut ei. Ei hyvällä ei pahalla. Elin 16 vuotta skrpiooni miehen kanssa. Ei minkään laista kunnioitusta vaakanaista kohtaan. En ole koskaan itkenyt niin paljon kuin itkin skorppionimiehen kanssa. Tänään on kaikki paremmin. Otin avioeron. Se oli rankka mutta helpottava kokemus. Ei koskaan enää skorpioni miestä minulle. Herätän pukeutumisellani skorpioonimiehen mielenkiinnon. Pukeudun mustaan ja hieman paljastaviin asuihin kun menen tanssimaan. Ja skorpioonit ovat tunnetusti hyvin seksuaalisia. Toinen merkki mitä vedän puoleeni on oinas. Tällä hetkellä seurustelen neitsyt miehen kanssa.

    • tiina

      mulla on skorpparimies ja hyvin on mennyt nää 4 vuotta kun ollaan seurusteltu.

    • Mrs.D

      Olen ollut ihanan, voimakkaan ja niin syvän skorpparimieheni kanssa liki 10 vuotta. Enkä ikinä häntä pois luoltani laske.

    • pahapaha

      Elämäni kamalin suhde oli skorppionin kanssa ja itse olen tietenkin vaaka. Jotenki skorppioni vaan saa vaakanaisen pahimmat piirteet esiin. Ja mustasukkaisuus ja omistushalu meni todella yli hänen puoleltaan.
      Mulla on tuttava pariskunta jossa nainen on skorppiooni ja mies vaaka ja niiden juttu toimii melkein kadehdittavan hyvin. Mutta niin ei se tekisi ellei molemmat olisi oppinut tekemään kompromisseja.
      Mutta kai se on ihmisistä itsestään kuitenkin kiinni että onnistuuko vai ei kuitenkin loppu peleissä.

    • vaakanainen

      Minulla oli ihana suhde Skorppioni miehen kanssa, mutta tosiaan tämä salailu. Ollaan kun mikään ei vaivaisi ja sitten kun suhde loppuu kerrotaan kaikki mikä on painanut..Ei suhde toimi jos toinen ei osaa puhua..

    • vaakanainen

      Muistakaa Vaa'at, mitään ei saa mokata skorppionin kanssa, tämä ei anna anteeksi mitään, vaikka niin uskottelee, kun tulee tilaisuus kostaa tai kertoo edelleen olevansa loukkaantunut. Täysin kykenemätön ihminen antamaan anteeksi muille.

    • Puntarinainen

      -Kieltää hyviä harrastuksiakin. Moittii jopa ihosairauteni takia. Haluaa manipuloida, esim. "sillä" alueella- (kylläminäsinutopetan).
      ei hyväksy sukulaisiani/halua tavata heitä lainkaan... Aleksityymisia piirteitä. empatiakyvytön, kyvytön toteuttamaan oman/yhteisen elämän tulevaisuutta osaltaan.
      Oikee liassa viihtyjä, minä en...

      Ei tuu mittään. ei jaksa, ei oo minun velvollisuus, yksin kahden paikan ja hoidettavan suhteen asioita. Duunivuoroissa ja silleen kämpilläni minä olen jotakuinkin itseni, siippakokelaani kanssa ahdistaa, mikään ei saa olla missään asiassa niin, että minullakin olisi ok. Tänään teen iltavuoron, ja voin mennä kotiini jossa on kutakuinkin puhdasta,suihkuun...(niin siippa säästää vettäkin, ettei nyt ihan vahdi vieressä, miten monta litraa laskee, mutta moittiva kommentti kuuluu äkkiä... ja en lotraa vaan esim. ruuanlaitossa minkä tartten, tiskatessa huuhdon äkkiä juoksevalla, suihkussa en siipan luona käy.)
      Kyllä se varsin vesi on kallista, mutta en usko että ihan kullan hinnoissa täällä sisäsuomessa.
      Asumassani krstalossa saa käyttää normisti vettä- kolmensadan metrin päässä tuskin sen kalliimpaa.
      Pesee pyykkiä kun se jo lahoaa likaisuuttaan. Vihaan jostain syystä siipan päiväpeittoa...

    • syrjintää syntymäajasta

      hei!heiheiheiheihei!!! ei kaikki ooo samanlaisia ihmiset ln kaikki erilaisia ei mulla ainakaa oo kostonhimoo ja oon rakastunu yhtee vaaka tyttöön joka on joka asiassa ihana mutta siis hei haloo ei tänne tuu ku jotaki jolla on jo suhde hajalla ja sellasta ku ei toi otsikko houkuttele mitää muutakaa. älkää uskoko horoskooppeihin ne on iltasatuja. älkääkä ainakaa pilkatko ketää vaikka oiski skorpiooni tai vaikka saatanan perseenreikä. kylläzse se voi onnistua oikeenlaisen kaa jos on vaa ihan täydellinen pari vaikka merkit ei yhteen sopiskaan. ja vaaka tyttö on mun elämän ainut ihminen josta mulle on tällänen tunne tullu sydämeen. hei oikeesti ihmiset te ootte masentavia.

    • vaaka -59

      Voi onnistuakin, minä vaakanainene ja mies skorppari, ensi vuonna täyttyy yhteistä taivalta 40- vuotta. Helppoa ei ole ollut, mutta kuitenkin kohtuullisen hyvää elämää.

    • skorppari3

      oon ite skorpioni ja tämänhetkisen elämäni pisin suhde(1 ½ vuotta) vaakanaiseen. ihan päin helvettiä meni nyt ku miettii jälkeenpäin kokonaisuutena ja jo alussa oli sellane fiilis et tää ei tuu kestää pitkään, mutta mustasukkasena ihmisenä se sai mut kumminki seurustelusuhteeseen. Oon oikeesti tosi herkkä ihminen enkä tahdo kellekkään pahaa, mut ehkä sit liian herkkä tälle vaaálle koska se sai mut iha hulluks ja kaikki huonot puolet esiin olemalla epäkohtelias ja törppö ja ei arvostanu musta tarpeeks mun tekoja sitä kohtaan (vaikka muuten sisimmiltään ihana avulias muita ajatteleva ihminen). ja tota kautta sit kunnioitus puuttu kans ja siitä se sitte lähti, kamalat riidat kunnes en enää ite kestäny ku aina nii paha mieli tai vittuuntunu ja vihanen( vihasin osittain itteeni) ja sit sitä kautta sitä toistakin ku se sai musta tollasen hirviön eikä tajunnu päästää menemään hyvän sään aikana. no mut noista oppii ja mitään en kumminkaa vaihtais, nytpähän tietää tasan tarkkaan millasen ihmisen kaa ei enää ikin lähe suhteeseen ja kasvanu ite sikana ihmisenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe