Aihe

Konservatiivi-idioottien huumevastaisuus on tieteenvastainen

Anonyymi

17

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta on, että konservatiivien loogisessa ajattelussa olisi paljonkin parantamisen varaa mitä tulee suhtautumiseen huumeiden käytön rangaistavuudesta. Sillä samat konservatiivit vastustavat Alkon monopolia ja vaativat Koskenkorvaa maitokauppoihin, mutta samalla vaativat pitkiä rangaistuksia ihmisille joilta löytyy muutama gramma huumetta.

   Ajattelussa ei ole järjellistä logiikkaa, mutta tunnepohjaisesti se on ymmärrettävissä. Alkoholi on perinteinen päihde ja jo Jeesus viimeisellä ehtooollisella joi viiniä - alkoholi on siis hyväksyttävää, mutta huumeet on uusi juttu ja siksi ne eivät ole hyväksyttyjä. Tälläistä rataa konservatiivien ajattelu asiassa ilmeisesti kulkee.

   • Anonyymi

    En hyväksyisi konservatiivina, että täällä Koskenkorvan S-marketissa olisi Koskenkorvaa myynnissä.

    t: taas täältä 61330-Koskenkorvalta.


   • Anonyymi

    Katsokaa Mexikon huumedokkareita. Siinä saa pössyttelijät luotia.


  • Anonyymi

   Olen suvakki ja rakastan kaikkia maahanmuuttajia ja pakolaisia. En käytä huumeita enkä alkoholia. Monesti istutaan iltaa mamujen kanssa ja nautitaan teetä ja nauretaan koko ilta selvänä ja leppoisissa tunnelmissa.

  • Anonyymi

   "Tiede sanoo, että huumeiden käyttäjiä ei ole järkeä rangaista"

   "Tiede" väittää näin millä perusteella ne väittää näin? Jos ihminen sellainen luuseri että käyttää punaista pipoa vaikka se olisi lailla kiellettyä niin kyllä sellaisen paikka on linnassa ennalta ehkäisyn nimissä jos siis ehdoin tahdoin pitää lakia rikkoa.

   • Anonyymi

    "Suomessa prostituutio eli seksin myynti sekä seksin ostaminen on laillista"

    Tälläiset myönnytykset eri ryhmille täysin turhia.
    Kyllä tavaran myyjällä pitäs olla asianmukaiset luvat ja verotodistukset kunnossa jos Tavaraa myy. Jos ei tavaralleen myyntilupaa hae/saa syyllistyy mielestäni rikokseen. Sama juttu tietysti jos tavara ei laadultaan vastaa yleisesti hyväksyttyjä vähimmäisvaatimuksia jotka testataan myyntilupaa hakiessa.

    "Seksin ostaminen on kuitenkin kiellettyä parittajan avulla toimivalta seksinmyyjältä tai ihmiskaupan uhrilta."

    Tä'lläisiä epäkohtia ei olisi kun haettas se ****un myyntilupa ennenkuin aletaan tavaraa kulmilla myymään.


   • Anonyymi

    Ihmiset syntyykin huumet mukanaan? Kertoo tutkijoista jotka näita aineita vetää eikai pää kestä muuten.


  • Anonyymi

   Tavallaan vois olla ihan fiksua sallivampi päihdelinja ja ehkä enemmän kaljarahaakin maksaa köyhille. Eliitin mielestä ihmisiä on kuitenkin liikaa niin vois tulla halvemmaks jos ei liikaa rajoitettas. Miten sitten hoitokuviot jo menetetyiltä tapauksilta..

   • Anonyymi

    Joo samalla vois olla sallivampi linja autojen turvavyön käytön suhteen... siinähän vaarantaa vain oman terveytensä. Ihme holhous yhteiskunta!


  • Anonyymi

   Lääkekannabista Tanskasta
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-11140970
   .
   Tanskaan nousee jättimäisiä halleja, jotka täytetään kannabiksella – Kanadalaisfirmat valtaavat nyt Euroopan markkinoita ja tähtäimessä on myös Suomi. Euroopan laillisten lääkekannabismarkkinoiden arvon arvioidaan kasvavan miljardeihin euroihin lähivuosina.
   .
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-10650937
   .
   EU-parlamentti haluaa lääkekannabiksen Kela-korvauksen piiriin
   .
   Parlamentti kehottaa EU-komissiota ja jäsenvaltioita käsittelemään esteitä, jotka haittaavat kannabiksen käyttöä lääkinnällisiin tarkoituksiin.
   Parlamentti huomauttaa lauselmassaan, että "on todisteita siitä, että kannabis tai kannabinoidit voivat olla tehokkaita ruokahalun parantamisessa ja painonmenetyksen estämisessä hivin/aidsin yhteydessä ja että ne voivat helpottaa mielenterveyden häiriöitä, kuten psykoosia ja Touretten oireyhtymää, ja lieventää epilepsian sekä Alzheimerin taudin, niveltulehduksen, astman, syövän, Crohnin taudin ja glaukooman oireita ja pienentää liikalihavuuden ja diabeteksen riskiä ja lievittää kuukautiskipuja".
   .
   https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
   .
   "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nama-ovat-maailman-viisi-addiktoivinta-ainetta-alkoholi-ja-tupakka-samassa-sarjassa-kovien-huumeiden-kanssa/7225282

   "Nämä ovat maailman viisi addiktoivinta ainetta: Alkoholi ja tupakka samassa sarjassa kovien huumeiden kanssa."

   https://www.hs.fi/talous/art-2000007594512.html

   ”Neljä osavaltiota (lisää) hyväksyi kannabiksen viihdekäytön Yhdysvalloissa.”

   Kannabiksen kieltolain maailmaan lanseerannut valtio on itse jo suurelta osin kieltolaista luopunut, koska se ei ole toiminut. Ainoa hyötyjä on ollut ammattirikollisuus.

   DEA poistanut valheita kannabiksesta nettisivuiltaan.
   http://www.safeaccessnow.org/iqa_victory
    “DEA:n tekemät yleisten myyttien korjaukset kotisivuillaan voi olla merkki Washingtonin umpikujan avautumisesta. Tämä on voitto kaikille kansakunnan kannaboosta käyttäville potilaille, joille kannaboos merkitsee helpotusta vakavaan sairauteen. Liittovaltio myöntää nyt, että kannaboos ei ole porttihuume, ei aiheuta aivovaurioita eikä psykooseja. Vaikka kamppailu kannabooksen ympärille lyödyn stigman poistamiseksi ei ole läheskään ohi, on tämä yksi merkittävä askel", ASA:n toiminnanjohtaja Steph Sherer selittää.

   https://www.verkkouutiset.fi/nuorisojarjestot-kannabiksen-laillistaminen-vastuullista/#26d6a252

   Nuorisojärjestöt: Kannabiksen dekriminalisointi vastuullista

   Kannabiksen käytöstä tai hallussapidosta ei tule rangaista, vaativat viiden puolueen nuorisojärjestöt.

   https://www.is.fi/terveys/art-2000007700851.html
   Alkoholi on hermomyrkky, joka tuhoaa aina aivosoluja

   https://www.voice.fi/terveys-ja-hyvinvointi/a-156725
   Alkoholi linkittyy vahvemmin syöpään kuin tiesimmekään - uusi tutkimus paljastaa

   https://yle.fi/uutiset/3-11038972
   DW: Merkelin puolue CDU harkitsee kannabiksen laillistamista Saksassa
   CDU:n tiedottaja sanoi perjantaina, että kannabiksen käyttö voitaisiin vapauttaa ja sen jakelu ottaa hallintaan.

   "Minulla on kauan sitten tapahtuneen työtapaturman seurauksena erittäin kivulias vamma. Sen kestämiseen lääkäri kirjoitti vahvoja särkylääkkeitä, mutta niistä meni nuppi siinä määrin kuutamolle, että se haittasi työntekoa. Lääkäri sitten sanoi tietävänsä erään "lääkkeen" mikä saattaisi olla riittävän tehokas ilman sivuvaikutuksia. Se lääke on kannabis. Se poistaa hyvin kivun, mutta ei sumenna kuuppaa ja se mahdollisti minulle työnteon, kun vaihtoehtona olisi ollut eläke ja se ei kuulostanut hyvältä idealta. Nyt olen täysin palvelleena eläkkeellä ja edelleen käytän tuota tehokasta särkylääkettä. Eli ainakin kovaan särkyyn kannabis on lääke, mikä ei ole päätä turruttava, niin kuin vahvat särkylääkkeet, jotka jatkuvasti käytettynä ovat vaikea ongelma vaikea ongelma (riippuvuus  ja toleranssin kasvu hälyttävän suuriin annoksiin). Kannabiksessa annos ei kasva.”

   Aihe Vapaa-palsta 01.02.2021

  • Anonyymi

   Uskovat johtaa edelleen maailmaa ja siihen kuuluu vain jumalaan uskominen,ydinperhe,ei mitään liikoja nautintoja vaan kurissa ja herran nuhteessa elämistä muuten kuriton yksilö saa kuolemantuomion tuomiokseen ennemmin tai myöhemmin.
   Tällainhan he yrittävät maailmaa rakentaa ilman muuta ja se on tehnyt maailmasta rahahullun vainomaailman jo vuosituhansia ,niin pitkään ainakin kuin raamattu on ollut olemassa ja jo ennen sitä.

   Siksi paras mahdollinen elämän rakentaminen ilman turhia rajoja ei ole ollut mitenkään mahdollinen koskaan vaan on pitänyt alkaa pelkäämään seksiä,kaikkia päihdyttäviä aineita,vapaata olemista. Ainoa sallittu on vain tehdä päämäärättömästi töitä yhteiskunnan hyväksi tai rikastua aivan holtittomasti.

   Ja siksi maailma on nyt sitä mitä on ja kieltää melkein kaiken kaikilta,mitä tämä korona kulkutauti vielä edistää koko ajan.

   Uskovathan pitävät sitä nyt vain jumalan lähettämänä vitsauksena kurittomille ja paatuneille ja syntisille ihmisille kuin vedenpaisumusta Sodoman ja Komoran tuhoamiseksi syntisistä ihmisistä aikoinaan.

   Jos uskonnot tuhoutuisi ja lopetettaisiin ,ehkä siten paremman ja rahattoman maailman rakentaminen onnistuisi ensi kertaa maapallolla jossa ei niin laskettaisi kuka käyttää mitäkin päihdettä ja milloin ja miten paljon ,vaan se olisi omassa kontrollissa ,haluaako joku elää vai ei.

  • Anonyymi

   Olen työni puolesta joutunut olemaan tekemisissä huumehörhöjen kanssa. Kukaan ei halua heitä naapurikseen ja heidän vuokrakämppänsä on paskana ja vuokrat rästissä.

   • Anonyymi

    hyvin toimii siis kieltolaki?


  • Anonyymi

   Ei ole uutinen, että YLE:ssä "työskentelee" "toimittajia" joille huumeet ovat elämän suola.

   • Anonyymi

    Tai sokeri.


  • Anonyymi

   ....

  • Anonyymi

   Huumekuolemat ovat ikävä asia. Kyse on vahvoista huumeista ja niihin liittyy rikollisuus. Valtio ei tule maksamaan käyttäjien kasvavia huumemenoja. Tiedepopulismi eli kirsikanpoiminta, ei ole tieteen kuuntelua. Heroiini pilaa käyttäjänsä pysyvästi.

   Siitä olemme samaa mieltä, että käyttäjä on uhri. Konservatiivit painottavat vapaata tahtoa, mikä johtaa onnettomiin lopputuloksiin. Vastaavasti konservatiivisuutta on peloitteen käyttö. Ensisijaisesti pitäisi minimoida käyttäjien määrä. Toissijainen, korvaushoito ja turvalliset neulat, ovat tavoiteltava asia. Näistä on Suomessa varsin hyvä konsensus, mutta, jos vankeustuomio johtaa hoitoon saattamiseen henkilöllä, jonka oma tahto on rajoittunut, rangaistavuus on nyt jo oikealla tolalla.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   6739
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3592