Aihe

Miksi suurin tartuttajaryhmä on 20-29 vuotiaat

Anonyymi

Johtuuko tuo kentien Kiimasta? Luonnossakin eläimet tulevat Kiimapaikalle
henkensä uhalla. Siis kiima voittaa jopa hengen vaaran pelon

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuntevat itsensä kuolemattomiksi ja näyttävät sen välinpitämättömällä ja ylimielisellä käyttäytymisellään.

   Kun olomuoto tuo, ei välitetä hevon helkkaria miten muiden ihmisten käy, ehkäpä juuri heidän itsekkyytensä vuoksi.

   Kuri ja tavat on höltyneet liikaa valtiossa Suomi, "vanhassa Suomessa" olisi tullut ojennusta jukuroinnista, mutta nykyisessä "mukaoikeusvaltiossa" ei saada edes maskipakkoa julkisille paikoille, missä väkeä runsaammin.

   Eipä tämä hyvältä nyt näytä, korona jyllää uusin ja mahdollisesti vaarallisemmin muunnoksin ja pitkään tällä menolla kun suojautumattomia liikaa:(

  • Anonyymi

   Koko koronahässäkkä on eläkeläisten syytä, he täyttävät sairaalat ja tehohoidon. Pysyisivät edes sisällä, tai yhteiskunta pysähtyy kokonaan.

  • Anonyymi

   Korona leviää kapitalismin takia,moni nuori on joutunut alkamaan myymään seksiä markkinataloudessa elääkseen ja työssäkäyjät muutenkin joutuu olemasn aktiivisia js tapaamaan jo työpaikan takia toisia ihmisiä kun yhteiskunta ei voi pitää heistä rahallisesti yhtä hyvää huolta kuin aikaisempina vuosikymmeninä,rahaa pitää vain yrittää tehdä väkisin ja mistä sitä suinkin voi ja monikin vasten omaa tahtoaan.

   Pian asiat ajautuu tämän rahavainohulluus yhteiskunnan takia siihen että kaikki alkaa pelkäämään toisiaan ja välttämään toisiaan josta seuraa sitten ,että kaikki yhteiskunnat tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa.

   Ainakin tämän markkinatalous on jo nyt saanut aikaan. Kaikki kulkutaudit leviää paljon nopeammin pakkokaupallisuuden takia.
   Ennen oli toisin kulkutaudit levisi isosti ainoastaan sodissa,muutenhan jokainen eleli vain omilla tonteillaan ja palstoillaan ja viljelivät omaa maatansa ja hoitivat eläimensä joita sitten söivät.
   Jopa naapuri tapaamiset oli tuiki harvinaisia jos niitä nyt oli ollenkaan.

   Paras tautien ehkäisy keino olisi lopettaa nykykapitalismi ja palata vanhaan eristäytyneeseen elämän tapaan,se pitäisi kaikki kulkutaudit parhaiten kurissa. Tapaamiset vain elektronisesti,mitä ennen ei ollut mahdollista tehdä kun ei ollut vielä tekniikkaa olemassa.

   Luulisi edes psykologian ammattilaisten jo ymmärtävän tämän tosiseikan ja vaativan muutosta maailmanmenoon, jenkithän juurikin tästä syystä johtaa koronatartuntoja ja kuolemia juurikin rahateon pakollisuuden ja sen luoman tapaamisten pakollisuuden takia.

   Itsekin haluaisin pysyä niin kaukana kaikista kuin ikinä mutta vain rahanteon takia muita ihmisiä on tavattava, työikäinen kun olen vielä ,valitettavasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   6722
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3591