havumäentie

Anonyymi

Oletteko kiinnittänyt huomiota täällä vilkkaasi toisilla palstoilla olevaa keskustelua,onko näin Havumäentiestä Kirkkotielle on tulossa vilkas läpiajotie olemmeko valmiit uhraamaan asuin ja koulu ympäristö.

15

1072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On aivan käsittämätöntä tuoda tälläinen tie hanke keskelle asutusta lisänä hurja hyttyset allas, toisaalta ihmetyttää kunnan arviot tien hinta arvioista mikäli rakennettaisiin luhtajoentien niin arvio 23 miljoonaa euroa miten on mahdollista kun kehätie maksoi 33 miljoonaa euroa joka sisälsi ainakin 4 siltaa useita liittymiä ja pohjan vahvistusta, miten on mahdollista reilusti puolta lyhyempään tiehen joka sisältää yhden sillan ja hiukan pohjan vahvistusta maksaisi arviolta 23 miljoonaa ,kovin on tarkoituksen hakuista asiaa muistakaa Huomenna on käytännössä viimeinen mahdollisuus antaa muistutus

      • Anonyymi

        Juuri tuo 23 milliä on Luhtajoentien hatusta temmattu hinta millä pelotellan kuntalaisia,ja nimenomaan tämä tie olisi kehitystä jos siksi sanotaan jatkuvaa Klaukkalan kasvattamista


    • Anonyymi

      Asia etenee on käsittelyssä 6,4 asemakaava ja rakennuslautakunnassa asia 28 ,mikäli oikein tulkitsin valitukset ja huomautukset ei ole vaikuttanut asian etenemiseen ,päättäjät ovat valmiina tuhoamaan Mäntysalon lähinä Havumäen asukkaiden "lintukodin " kun tiestä tulee vilkas läpiajotie .
      Olisi näin maalikkona uskonut esim, Mäntysaloseuran puheenjohtajan ottavan kantaa asukkaiden puolesta onhan hän sentään merkittäväsä asemassa Nurmijärven poliittisessa hierarkkiassa

      • Anonyymi

        On todellista kotiseututyötä ,jos näin on ,onko hän MYYRÄ ,kuten eräässä tv formaatissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On todellista kotiseututyötä ,jos näin on ,onko hän MYYRÄ ,kuten eräässä tv formaatissa

        Kirjoitajien arvio osui nappiin 3,5 kunnanhallitus hyväksyi tulevan kaavan ja on tuleva näytille lähiaikoina joten viimeiset valitukset piippuun ,ei kannata ainakaan luottaa seuran tekemään valituksiin ,kun puheenjohtaja toimii lähinä kunnan asiamiehenä ,kiittäkäämme seuraa kun tulevaisuudessa asumme vilkkaan valtatien varralla ja muutaman kuralammen äärellä,no näkyi puheenjohtaja vetäytynnyt asian olllessa esillä kokouksessa ,kannattaa miettiä kun vaalit tulevat ketä äänestää "kotiseuturakkaudesta"


    • Anonyymi

      Kuntalaisen ja asukkaan ääni kuuluu tässäkin taas yhtä vahvasti kuin kaikessa muussakin. Millaista väkeä on valittu kuntaan päättäjiksi, kun heillä ei ole minkäänlaista kunnioitusta asukkaita kohtaan? Millä motiiveilla kuntaa oikein johdetaan vai onko tämä vain ajelehtimista grynderien tahdon mukaan?

      Suomi maailman korruptiovapain maa - ei tasan ole. Maan tapa on vain niin syvällä hallintorakenteissa, että sitä ei enää nähdä. Mistäpä muustakaan tässä olisi kyse.

      Kenen etu on taas tämäkin? Ohjataan kehätieltä kaikki Mäntysaloon ja Haikalaan tuleva liikenne Havumäentielle, koska sillä "oikaisee" Helsingistä päin tullessa jonkun sata metriä. Havumäentien asutus, koulu ja päiväkoti saavat pölyt ja pakokaasut hyvältä kiihdytyssuoralta meluineen.

      Klaukkalan liikennesuunnittelu on ala-arvoista ja asukkaista piittaamatonta, mikä nyt taas kerran todistetaan.

    • Anonyymi

      Asutte klaukkalassa ja vielä ihmettelette kun kaikki on päin persettä. Omaa tyhmyyttä vain jos siellä asuu. Ei kaikkien ihmisten tarvitse asua yli pienillä tonteilla sumpussa ikkunat vastakkain.

      • Anonyymi

        Omaa tyhmyyttä totta kai, mutta yli viidenkymmenen vuoden jälkeen kotoaan pois lähteminen vesipäisen kunnan johdon vuoksi tuntuu vähän hankalalta. Silloin kauan sitten kun tänne skidinä muutin oli kylä ja kunta toisen näköiset, nyt ahnehditaan asukkaita vaan lisää. Kukahan vähä-älyinen tämän Nurmijärvi Cityn on keksinyt?

        Kunta vie maanomistajilta maat pilkkahintaan tai varastaa kaavoituksella ja myy sitten sikahinnalla, eli kunnasta on tullut täysi rosvo. Perustuslain takaama omaisuuden suoja on pelkkä huono vitsi täällä niinkuin Vantaalla ja Helsingissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omaa tyhmyyttä totta kai, mutta yli viidenkymmenen vuoden jälkeen kotoaan pois lähteminen vesipäisen kunnan johdon vuoksi tuntuu vähän hankalalta. Silloin kauan sitten kun tänne skidinä muutin oli kylä ja kunta toisen näköiset, nyt ahnehditaan asukkaita vaan lisää. Kukahan vähä-älyinen tämän Nurmijärvi Cityn on keksinyt?

        Kunta vie maanomistajilta maat pilkkahintaan tai varastaa kaavoituksella ja myy sitten sikahinnalla, eli kunnasta on tullut täysi rosvo. Perustuslain takaama omaisuuden suoja on pelkkä huono vitsi täällä niinkuin Vantaalla ja Helsingissä.

        on mielenkiintoista seurata kun Havunäen /Luhtajoentie valmistuu ja tuleva iso asutusalue toteutuu kehätien ja Mäntysalon välimaastoon tulee liikenne olemaan todella massiivista myös kirkkotiellä onhan kaikki palvelu Klaukkalan keskustassa,,onko oikein tuhota Mäntysalon viihtyisyys kunnan ahneuden vuoksi ,kun nyt näyttää ,että Luhtajoentien teko Viirinlaaksoon siirtyy hamaan tulevaisuuteen ,herätkää nyt Havumäentien asukkaat tai myykää asuntonne kohta asutte uuden kehätien varressa.
        varmasti nykyiset kunnan isät sitten keksivät selityksiä ,mutta mitä...


    • Anonyymi

      on omituisen hiljaa ehdokkaat näistä tie asioista ,taitavat olla valmiiksi kyykyssä kaavoittajan edessä,
      olis todella toivottavaa tehdä ensin Luhtajoentie saada sillä hyvä tie yhteys niin Klaukkalaan kuin kehälle , tuleville asuntoalueille sen varrella ,etenkin asiointiliikenne ja koululaisille

    • Anonyymi

      Jaaha Haagan isännöinti Lindroos ja Kiinteistönhoito Juntunen ovat kunnostautuneet taas. Asunnossani on jälleen luvattomasti käyty. Ketäköhän ovat päästäneet luvattomasti sisälle. Huomasin, että Bluray soittimen kaukosäädin oli varastettu. Perkele ja poliisi ei tee mitään Helsingissä asialle ,mä en ole edes ainoa jota kiusataan tällä tavalla. Asuntomurtojenhan on raportoitu olleen riesa Pääkaupunkiseudulla jo vuosien ajan. Ilmeisesti samanlaisesta kiusanteosta on ollut kyse jo vuosien ajan ympäri pääkaupunkiseutua monella muullakin. Poliisi selittelee ainoastaan, että on mahdotonta tapahtua tällaista koska talkkarit eivät saa päästää ketään sisään asukkaalta kysymättä. No mitähän varten maassa on poliisi ja tuomioistuinlaitos, jos kukaan ei tee mitään kiellettyä. Mikähän pultti kyseisen poliisin päässä on irti, kun tuollaisia puhuu. Kuka kiusaa tekee uskonlahkot vai laitavasemmiston edustajat. Molempien toimintatapoihinhan tällainen kuuluu. Vai ovatko asialla molemmat samaan aikaan. Vanhempanihan olivat molemmat skdl- nilkkejä ja sen perusteella laitavasemmisto voi kiusata minua koska en suostu liittymään heidän joukkoonsa. Osa sukulaista varsinkin Savossa on taas jotain ihme hihhuleita vaikuttaisivat Mormoneilta vaikka ovat näennäisesti Helluntailaisia. Joka tapauksessa toiminta on epämiellyttävää ja tuomittavaa.

    • Anonyymi

      No nyt on päätös tullut hallinto-oikeudesta 20,5 -22 Onnea Mäntysalo ja Havumäentien asukkaat saamme uuden läpiajotien kehälle ja vilkkaan liikenteen koulun ja lastentarhojen kiusaksi ja ehkä vielä me asukkaatkin saamme kiittää pitkään ,niin viisaita kunnan isiä... jotka huhosivat rauhallisen Lintukotimme

    • Anonyymi

      mistä löytää tietoa tästä, olemme/olimme ostamassa asuntoa alueelta markkinointiin rauhalliselta alueelta päättyvän tien varrelta ,mutta jos näin niin ,kiitos ei.

      • Anonyymi

        Nyt ovat heränneet ja aktivoitunneet asukkaat meluhaitasta muutamasta moposta ja vaatimassa sitä sun tätä atressin kanssa, kohta kuitenkin kaikki muuttuu suuremmaksi ja meluisammaksi kun tie jatkuu ohikulkutielle , samalla liikenne lisääntyy 100% ,mikäli ei tehdä valitusta korkeimpaan hallintooikeuteen muutoksen saamiseksi, mutta tuskin saamme apua ainakaan Mäntysaloseurasta valituksen tekoon , heidän kantansahan oli tavallaan myönteinen aiemmin , tukien Klaukkalan "kehitystä"


    • Anonyymi

      Aikoinaan Mäntysaloa verrattiin Tapiolaan, puutarhakaupunkiin. Olikin aika idyllinen paikka asua, kohtuukokoiset tontit ja pussinperä ilman läpiajoliikennettä.

      Näin on maailma muuttunut silläkin kulmalla. Postimerkin kokoisille tonteille isot talot niin että hyvä kun auto pihaan mahtuu. Läpiajotiet melkein seinän vierestä. Sinne meni rauhallinen asuinalue. Uhrattiin ahneuden alttarille. Asukkaiden tahto vai kunnanisien suuressa viisaudessaan?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe