Rajoitukset ovat turhia

Anonyymi

Covid leviää maailmalla kutakuinkin samalla tavalla maissa, joissa on tiukat rajoitukset ja maissa, joissa niitä ei ole. Samassa maassa rajoitusten tiukentamisella ei ole ollut juuri mitään vaikutusta.

Suomessa korona leviää väestötiheyden funktiona tehdään mitä tahansa.

Koska koronalla on jo lukuisia muunnoksia ja koska EU ei ole osannut neuvotella itselleen järkevää sopimusta, laumasuojan tulee sairastamalla eikä rokottamalla,

Kun vihdoin rokotteet saadaan, ne on yhtä hyödyllisiä kuin joulukuusi vappuna. Ne tehoavat vain muunnoksiin, joita ei enää ole olemassa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Astran kansanrokote näyttäisi olevan täysin tehoton. Ei kiitos.

    • Anonyymi

      Vuosi sitten nähtiin, että leviämistä voidaan jarruttaa ja hallita kun tyhmät omaan napaan tuijottajat pakotetaan huolehtimaan yhteisestä edusta. Nyt oleva leviäminen on seurausta siitä, että näitä tolloja pyydetään miettimään menemisiään. Puolustusvoimat voisivat antaa nyt virka-apua poliisille valvomalla kaduilla ja täräyttämällä kumiluodeilla persauksille niitä jotka eivät usko. Mutta kun ei.... Päättäjien lomamatkat ja ryyppy illallaset jäävät väliin jos aletaan oikeasti taistelemaan kotimaa vastaan.

    • Anonyymi

      https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000006708719.html

      Monissa EU-maissa on tiukat rajoitukset, jotka ovat estäneet koronan leviämisen. Suomessa korona ei ole levinnyt niilla alueilla, jotka ovat suosituksia noudattaneet.
      ILMAANTUVUUSLUKU kertoo tartuntojen määrän 14 vrk:n aikana / 100.000 asukasta. Joten se on vertailukelpoinen eri maiden tauti tilannetta verrattaessa. Ilmaantuvuus myös kertoo, onko määräyksiä noudatettu.

      HUS:in alueella ilmaantuvuus on 223,7.
      Satakunnassa ja Ahvenanmaalla ilmaantuvuus on 194,2 ja 192,3.

      Belgia 253, Britannia 240,1, Espanja 333,5, Irlanti 230,1, Italia 292,5, Kreikka 160,4, Norja 70,3, Portugali 280,5, Puola 243,8, Saksa 123,2, Ruotsi 454,7...
      Kun Ruotsiin saatiin uusi pandemia-laki, leviäminen väheni, mutta pelkona siellä on yhä edelleen mahdollinen kolmas korona-aalto.

      RAJOITUKSET ovat purreet ja toimineet hyvin niissä maissa, joissa ne on otettu käyttöön.

      Suomen tilanne on huonontunut. Uudellamaalla on tartunnoista jo 70 % nopeasti tarttuvaa uutta muunnosta.

      Aamu-TV:sa HUS:in ylilääkäri totesi, että Suomessa iäkkäät ovat ainoa ryhmä, joka on noudattanut suosituksia, joten korona on levinnyt vain n. 10 % iäkkäiden ryhmässä.

      Rokotteet tepsivät, vasta kun 80 % väestöstä on rokotettu, siten että rajoituksia ja suosituksia ei tarvita.

      Laumasuojaa sen sijaan ei synny. Laumasuojaa odotettiin Ruotsissa, mutta petyttiin pahasti. Erityisesti vanhuksia kuoli runsaasti.
      Laumasuojaa ei synny, koska korona voi tarttua useamman kerran samaan henkilöön. Myös oireettomat voivat tartuttaa. Oireettomatkin voivat saada viruksen useaan kertaan.

      Nykyisiä rokotteita voidaan kehittää nopeasti uusia virus-muunnoksia vastaaviksi. Tärkeää on noudattaa määräyksiä ja ottaa rokote, vain siten selvitään koronasta eivätkä riskiryhmiin kuuluvat kuole.

    • Partisaani-lehdessä on uutinen, kuinka Marinin koronapolitiikka näkyy ja kuuluu muuallakin maailmassa, vaikka näistä ei pahemmin uutisoida. Partisaanin linkki:

      https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/02/26/jopa-martin-scheinin-hammastyi-marinin-koronamielivallasta-ei-ihan-tervetta/

      Jos on keskittynyt pelkästään keltaisen lehdistön tarjoamiin uutissynopsiksiin tai YLE:n TV-uutisiin, mikä on keskittynyt pitämään hallitusta kritisoivat keskustelut pois ihmisten yleisestä keskustelukulttuurista, voi ihan hyvin lopettaa uutistarjonnan seuraamisen. MTV3-Uutiset voi laskea sähkeuutisiksi. Heidän uutiset vain raapaisevat uutisen pintaa kevyesti.

      Koska koko kansan uutiset ovat väritettyjä, kannattaa lukea muitakin uutismedioita. Harmittaa kuulla jonkun "yhden median" seuraajan yksiniittistä kommentointia aiheista kuin aiheista. Heille pitää aina kertoa että väärin meni, että julistamaasi uutiskokonaisuuteen kuuluisi ainakin viisi kertaa enemmän tietoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      309
      3658
    2. 208
      3009
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2564
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1344
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe