Se että "kommunismiä ei ole kokeiltu" on vain tekosyy.

Anonyymi

Se ei ole mikään oikea syy, että kommunismiä ei ole kokeiltu sen takia, koska kommunismi "ei ole valtiollinen". Mikään ideologia ei voi olla 100% toimiva. Natsitkin ovat epäonnistuneet monissa niiden tavoitteissaan. Silti vanhat natsit ovat sanoneet, että natsismia ollaan testattu. Tuolla samalla logiikalla voin sanoa, että kapitalismiä ei ole testattu, koska maailmassa maksetaan paljon veroja.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos kommunismia halutaan välttää, niin miksei aleta niihin toimiin, jotka osoittavat, että sitä vastustetaan? Ja oliko alkuaan luotu kommunismin muoto se ainoa oikea? Kaikesta päätellen ei toiminut kunnolla. Täytyisi siis luoda uudenlainen, joka toimisi paremmin.

      Toisekseen, ei muutama ihminen voi päättää sitä, miten koko maailman pitäisi elää. Neukkilassa jopa pellot määrättiin korjuuseen tiettyyn aikaan, vaikka ilmasto oli eri alueilla erilainen. Kaiken piti olla suurinpiirtein samankaltaista. Vaikutti siltä, kuin vain eliitti olisi saanut päättää asioista.

      Kuten voidaan nähdä kymmeniä eri autolajeja, ja niiden alalajeja, yhtälailla on kymmeniä ihmisluonteita, ja niillä tuhansia alaluonteita. Kuten kaikessa, niistäkin voidaan löytää keskimäärin miellyttävimmät.
      Mikään poliittinen ideologia ei saa kieltää ihmisluonteiden luontaista toimintaa. Nyt on saatavilla ties miten paljon tavaraa, ruokaa yms., kaikille löytyy jotain. Voisi kuvitella, että sen puoleen luovia ja kehittäviä luonteita etsittäisi rakentamaan yhteiskuntaa. Minusta määräävänä tekijänä kaikessa on pääosin ihmisluonne.

      Arvlen vain, että jos kommunismi tulee, pakotetaan kansalle taas tönkkö ateistinen maailmankatsomus, kun taas hallitsijat voivat salassa harjottaa mitä haluavat, kuten tuolloin järjestelmässä kerrottiin harjoitettavan okkultismia ja salatieteitä, kun taas kansa piti salassa kristinuskonsa.

      Bezmenov, joka toimi KGB:llä kertoi, että hänet laitettiin suurinpiirtein sattumankaupalla arvotun muijan kanssa yhteen. "Siinä ja siinä, että suhde jotenkuten onnistui", Bezmenov totesi.

      Kommunismi pyrki siis todistelemaan uskottavuuttaan ateismin voimin, jonka voi katsoa osaksi tuon ajan teollisen nousun syytä. Luonto oli "vanhentunutta ja alkeellista", ja teollisuuden savua tupruttavat piiput katsottiin edistyksen esikuvaksi. Se oli paha virhe, josta maksetaan kalliisti tänäkin päivänä.

      Nykyään ihmisten kyky nähdä aaveita on todettu luonnolliseksi, homoja ei enää tuomita mielisairaiksi, ja monia muitakin ihmisen luontaisia kykyjä ja asioita on tieteen piirissä myönnetty faktoiksi ja normaaliksi toiminnaksi.
      Jos tulevaisuudessa tulee kommunismi, sen täytyy olla uudistettua, muuten se ei voi toimia, Ongelmana sitten on ennustettu tuleva hirmuhallitsija, joka kaikesta päätellen ei ole oppinut aiemmista hirmuhallitsijoista juuri mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe