Aivan hirveitä nuoria ja hirveää käytöstä

Anonyymi

Kuinka voi meidän Suomessa olla tuollaista porukkaa, ihot pilattu kamalilla tatuoinneilla, kasvot pilattu kaikenmaailman renkailla ja napeilla. Tunnen niin suurta myötähäpeää, en olisi uskonut, että Suomessa, jossa koulutamme verorahoillamme nuoria, on tällaista porukkaa. Missä on sivistys, missä kunnioitus, samaa voi myös kysyä ohjelman tekijöiltä, eikö todellakaan löydy muuta aihetta, en halua enää mennä lomalle tuonne Levillekään, koska koko paikkakunnasta on tullut tuollaisten sontakasojen pesä.

33

4338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tatuoinnit on ihan kivat jos niitä on vähä mutta se sekoilu kännipäissä parit pettää toisiaa senku kerkii ei kukaa tervejärkinen tonne mene ja se anna joka miehen höylä onneksi ei ole mun tytär

      • Anonyymi

        Typeriä pienetkin, mutta tuon yhden valtava vuohenkallo rinnassa on todella ällöttävä. En ihnettele yhtään jos poikakaveri ei kestänyt enää katsella, itse en sietäisi hetkeäkään.


    • Anonyymi

      Tatuoinnit oli ennen miehillä rt on ollu linnassa! En kyllä nää kaulaa myötentatuinissa mitään kaunista!!!. Tämä ohjelma jossa sekoillaan on ihan hirveetä peetä! Ei jären häivää! Viittiikö mämä kattella itteään ees tulevaisuudssa! Kuronen🙄!. Sit itketään iltanuoyiolla kun on sekoiltu😭🤔!

      • Anonyymi

        Jessus mun kirjoitusta sormet lipsuu🤣


    • Anonyymi

      Mua ei tatuoinnit häiritse vaan nuorison perseen jakaminen lehto iskee toisen naisen miehen se on niin tavan omasta sinkuille ne ei osaa itse etsiä miestä vaan täytyy yrittää iskeä toisten mies ja mies hän tyhjentää pussisa sinne mitä on tarjolla se ei tarkoita rakkautta

    • Anonyymi

      Kyllä tv-katsojien pitäisi puuttua tuohon, tämä ohjelmahan on katsojien aliarvioimista,
      miten se Kuronenkin voi tehdä tuollaista ohjelmaa, sivistymätön tekijä ja sivistymättömiä sekoilijoita, muutahan ei voi odottaa.

      • Anonyymi

        Miksi edes näin tyhmiä ohjelmia tehdään


    • Anonyymi

      Sivistys kuoli reality-sarjojen ja tubettajien/tubettamisen myötä. Sivistys on yhtä kuin yksi sana: vittu. Korkeammalle eivät pääse. Kertoo älykkyysosamäärästä kaiken oleellisen jos mielessä ja tavoitteena elämässä on vain paneminen ja naimaan pääseminen.

      Kaikki nämä haluaa olla julkkiksia ja päästä televisioon hinnalla millä hyvänsä ja valmiina tekemään siellä mitä tahansa. En ymmärrä mikä tällaisissa ohjelmissa viehättää, samaistuminen kai. En ole katsonut minuuttiakaan kyseistä tai kyseisen kaltaisia ohjelmia tiedostaen tarkalleen sisällön.

      • Anonyymi

        Yksi jankkaa sitä vittusanaa lauseen alussa, välissä ja lopussa. Liian pienet vaatteet piukuu päällä ja suu suoltaa koko ajan! Hyi olkoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi jankkaa sitä vittusanaa lauseen alussa, välissä ja lopussa. Liian pienet vaatteet piukuu päällä ja suu suoltaa koko ajan! Hyi olkoon!

        Ja ne puheensa naimisista koko kansan edessä! Hyi olkoon!


      • Anonyymi

        Kyllä jokaisen suomalaisen edes kerran pitäis päästä telkkariin. Mä voin kertoo kun ite kerran (dokkari) käyny ja viihdyin mainiosti. Pitäis päästä telkkariin. PAKKO päästä telkkariin. Telkkariin mä kaipaan niin. Pitäis päästä telkkariin.


    • Anonyymi

      Sanotaan että nuorissa on tulevaisuus, asia taitaa olla päin vastoin, nyt pelottaa.

      Nämä ovat tulevia päättäjiä, poliitikkoja, kansanedustajia, yritysjohtajia, työnantajia, hyvästi Suomi ja sivistys.

    • Anonyymi

      Kaikista kamalinta on ankkahuulet naisella. Mikä ihme muotivillitys se oikein on. Naurattaisi ellei harmittasi niin paljon.

    • Anonyymi

      Nämä on kyllä aivan mahdottomia!!!!. Nuollaan takapuolia viidestä eurosta aivan sikoja!!! Kokoporukka🐷! Miten tälläsiä ohjelmia ees sallitaan !!!. Kuronen🙄!!!. Ei ole tänäpäivänä mitään järkee 🤔!

      • Anonyymi

        Onneks ei ole mun lapsia


    • Anonyymi

      Mua häiritsee enemmän tuo perseen jakaminen

      • Anonyymi

        On kyllä mahdotonta meininkiä!!! Sinkut tulee sinne vonkaamaan!!!!!. Mitä helvetin järkee koko ohjelmassa!!!!!.


    • Anonyymi

      Ja näistä pitäisi jotain järkevää sanoa, ei pysty

    • Anonyymi

      Mua häiritsee enemmän nuorten perseen jakaminen ku tatuoinnit ja tää poikien Kainola ja peräreijän nuoleminen ei ole ihan normaalia

      • Anonyymi

        Sairasta touhua


    • Anonyymi

      On kyllä aivan järkkyä tämä pari jolla vaat suhteet🙄!!!. Missä on järki ja moraali sivistys perseessä tänäpäivänä!!!!. Ei oo mitää rajaa !!!!.

      • Anonyymi

        Niinpä. Yksi jauhoi seksistä kolme viikkoo. Huh huh!!!


      • Anonyymi

        Jonkun tosi-TV-ohjelman perusteella tuomitset koko Suomen kansan Gulagiin??


    • Anonyymi

      Hyi miten säälittävää touhua. Julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. Varmaan tosi kunnioitettavia vanhempia joskus. Myöhemmin kun nämä ” julkkikset, omilla tosi järjettömillä saavutuksilla ja teoilla” perustavat perheen, niin omat lapset ja lapsenlapset häpeävät vanhempien touhuja! Mitä tuli tehtyä.!! Tekemättömäksi ei saa! Minkä taakseen jättää sen edestä löytää!! Tuskin tulee kunnioittamaan ja arvostamaan vanhempiaan!,! Eivät tule ajatelleeksi tulevaisuutta!

      • Anonyymi

        Toivottavasti vaipuvat unhoituksen laaksoon IKUISESTI! Niin vastenmielistä kuunneltavaa ja katsottavaa. Poikkeuksen teki VP joka onneksi sai vapautensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti vaipuvat unhoituksen laaksoon IKUISESTI! Niin vastenmielistä kuunneltavaa ja katsottavaa. Poikkeuksen teki VP joka onneksi sai vapautensa.

        Eipä normaali ihminen tuollaista ohjelmaa katsoisikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä normaali ihminen tuollaista ohjelmaa katsoisikaan.

        Mikä näitä naisia vaivaa tuntuu että niillä olis kilpailu kuka enemmän polvia levittää on voittaja ymmärrät varmaa mitä tarkoitan


      • Anonyymi

        Yök sentään! Ja tuollaista panotouhuansa jankkasi koko kauden ajan ja muutenkin jutut liikkui melkein koko ajan navan alla. Hyi helkutti!


    • Anonyymi

      Joo nämä ohjelmat vain jatkuu!!!. Ei kyllä järenhivää!!!🙄. Noh sekoillaan julkisesti tykätään et seon hienoo🤔! Mitähän ajattelevat itsestään kun ovat ikäihmisiä!!!.

    • Anonyymi

      Uusin pettämiskohu on ellottavaa katsottavaa. Jätkä vain käytti tilaisuutta hyväkseen kiksauttaakseen ns. hieman sievempää tyttöä, jota ei irl tapahtuisi hänelle ikinä ja sama se, vaikka saa petturin leiman otsaan koko kansan nähden ja oman rakkaan henkiseen prässiin. Koska mun munat sanoi niin. Kunnon uupo.

      • Anonyymi

        Niin ja vielä se, että se tyttö on tuolla tasan siksi, että viettelisi nämä uupot niin että todella romanttinen tapaus. Mitään ei siis kukaan saanut tuosta (ei oo löövstoori tod.) aidosti. Pelkkää turhuutta alusta loppuun ja mielenterveys sumeena. Viinallahan siitä sitten varmaan uuteen laskuun? Vois opettaa vaikka jotain ihan oikeesti vaikeaa näille tyypeille joskus - vaikka ei sanan? Tai ydinfysiikkaa? Kumpikin outoja nyt heille.


    • Anonyymi

      Ei nuori ajattele järjenäänellä. Lihavia lössyköitä yhä enemmän roskaruokaporukkaa tuskin kukaan osaa laittaa normiruokaa. Eivät ajattele antavan vaan itsensä lihoa huh hh

    • Anonyymi

      Eikä mitään tarvi edes opiskella tai tehdä töitä senkun menee vaan ohjelmiin spedeileen. Helppo elämä. Muijat näyttää huorilta ja jätkät homoilta. No sehän taitaa olla nykyään muotia.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe