Aihe

Koronarajoitukset tervetulleita

Anonyymi

Viimeisen vuoden aikana olen oppinut itsestäni paljon. Olen alusta saakka vältellyt muiden ihmisten seuraa, ja alkuun se oli ahdistavaa. Mutta pikkuhiljaa olen alkanut nauttimaan yksinäisyydestä ja omasta rauhasta. Minua ei edes kiinnosta muiden ihmisten seura. Kaikista helpointa ja mukavinta on olla itsekseen tai oman perheen kesken kotona.

Olen tehnyt kotiin oman kuntosalin, kotoa löytyy myös televisio ja tietokone. En kaipaa ihmisten seuraa, ja korona antaa hyvän tekosyyn olla itsekseen. En oikeastaan vihaa ihmisiä, en vain pidä heidän seurassaan enkä edes läsnäolostaan.

19

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1.3 aloitus nostettu jostain syystä.

   • Anonyymi

    Katsoin vuosiluvun väärin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Katsoin vuosiluvun väärin.

    Minkä vuosiluvun ajattelit olevan kyseessä? Koronaa ei ole pukannut kuin vuoden verran vasta. Rajoituksista on puhuttu koko tämä vuosi, se on ollut täysin ajankohtainen aihe jo vuoden yhtä soittoa.

    Mutta nyt tähän erakoitumiseen vasta alkaa kunnolla tottumaan ja jopa nauttimaan siitä. Muutama huono ihmissuhdekin on jäänyt ehkä pysyvästi tauolle, en koe enää tarpeelliseksi tavata sellaisia ihmisiä, jotka kiusaavat tai aukovat päätään.


  • Anonyymi

   Näinhän se on, että ihmiset ovat hyvin erilaisia. Jotkut viihtyvät hyvin itsekseen tai hyvin pienissä piireissä eikä heille koronarajoitukset ole mitenkään ahdistavia. He saattavat jopa ajatella, että korona on tervetullut veruke välttää isompia ihmisjoukkoja. Toisille taas, jotka ovat hyvin seurallisia ja haluavat jatkuvasti mennä ja liikkua, voi korona kaikkine rajoituksineen olla henkisesti hyvin raskasta. Meitä on moneen junaan.

   • Anonyymi

    Itse olen ns "sosiaalinen erakko".
    Kun olen töissä teen 110% asiakaspalvelu "työtä"
    tosin en itse pidä tyotäni "työnä" olen enemminkin
    elämätapa intiaani.

    Ainoa mitä siviilissä kaipaan ovat Lapsen Lapseni <3
    He ovat itselleni kaikki mitä toivoa voin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse olen ns "sosiaalinen erakko".
    Kun olen töissä teen 110% asiakaspalvelu "työtä"
    tosin en itse pidä tyotäni "työnä" olen enemminkin
    elämätapa intiaani.

    Ainoa mitä siviilissä kaipaan ovat Lapsen Lapseni <3
    He ovat itselleni kaikki mitä toivoa voin.

    Juuri noin. Olen nyt eläkkeellä palveltuani asiakkaita koko työelämäni ajan.
    Huonoa päivää ei saanut asiakas nähdä, vaan aamulla vedettiin työnaamari esiin vaikka väkisin. Hymyiltiin ystävällisesti ja kyseltiin kuulumisia.
    Vapaa-ajat vietin silloinkin kotona ilman sosiaalista elämää. Nyt nautin kun ei tule yllärivieraita, eikä tarvitse mihinkään sukujuhliin raahautua. Nautin olostani mutta toisaalta häpeän sitä. Olen ajatellut olevani poikkeus muttta onneksi on muitakin.
    Juuri lastenlapsia ja lastenlastenlapsia kaipaan kovin. Onneksi on nämä nettiyhteydet käytössä.


   • Anonyymi

    Minua ei ahdista yhtään koronarajoitukset. Viihdyn kotona oikein hyvin. Etäkokouksetkin on todellinen helpotus kun ei tarvitse iltaisin lähteä milloin mihinkin istumaan kokouksiin.

    Halpa soutulaite ja kuntopyörä on tullut hankittua jo aiemmin ja ulkoillahan saa. Lapsiin ja lapsenlapsiin voi pitää yhteyttä puhelimella ja sen videosovelluksilla.


  • Anonyymi

   Korona ei katoa rajoituksilla ja sulkemisilla minnekään. Ihmiset liikkuvat ja kokoontuvat, olivat esim. baarit auki tai ei. Lisäksi kaikki eivät pese käsiä eivätkä pidä turvavälejä edes kaupassa. Älyttömiä rajoituksia ja sulkemisia. Aiheutetaan paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos on iäkäs vanhus, riskiryhmiin kuuluva tai hysteerikko, ei ole pakko mennä sinne, missä ihmisiä on paljon. Ja ne perusterveet ihmiset, jotka viihtyvät laumassa, voivat pitää riittävää etäisyyttä vanhuksiin tai muihin riskiryhmiin. Mutta korona ei katoa, se on varma!

   • Anonyymi

    Kyllä korona saadaan katoamaan, jos vain rajoitetaan riittävästi. Kovat rajoitukset siihen saakka kunnes kaikki on rokotettu.


  • Anonyymi

   Alan jo täysin erakoitua.Välttelen ihmisiä.Kauppakäyntejä.Kohta lähes kaikkea.Vielä jos ulkonaliikkumista rajoitetaan haja-alueilla.En voi edes sutta käydä tervehtimässä.
   Entä kaikki etätyötä tekevät.Uutisointia tänään kaikessa siirrytäänkin mahdollisuuksien mukaan etätöihin.Tulee säästöjäkin et tuo tämä aika on opettanut.
   Istutaan vaan siellä koti etänä aamusta iltaan.takapuoli turtuneena.Jalat surkastuneena mm.Nyt nopeasti muuttamaan niitä kolosseja kuntosaleiksi jonne mennään keino liikkumaan.Hyvä bisnes.Ah.ja josko lumenluontiin.Voisikin maksuavastaan saada teholiikuntaa päivänpäätteeksi.Tuossa teille innovaatiota uudenlaiseen bisnekseen.Kyllä kansa maksaa ja verottaja vie.

  • Anonyymi

   Ei rajoituksia tarvita muualla kuin taudin leviämisalueilla. Hullua laittaa koko maa kiinni kun eteläsuomi sairastaa. Täällä pikkukaupungissa ei ole uusia tartuntoja tullut pariin viikkoon. Silti täällä käytetään maskeja kun asioidaan kaupoissa ym. Onko asukkaiden ansiota ettei tauti leviä vai hallituksen suosituksilla. Kaupunkilaisilta kai on hävinnyt itsesuojeluvaisto, mitään ei itse olla valmiita tekemään ennen kuin pakon edessä.

  • Anonyymi

   Ulkonaliikkumiskielto koko maahan vuoden loppuu, kaikki festarit peruttava, sillä selvitään.

  • Anonyymi

   Tämä on osa suomalaisista kansanluonnetta, me emme hakeudu joka ilta ihmisten ilmoille halailemaan tuntemattomia, mieluummin olemme omassa rauhassa.

   Tämä on syy Suomen suhteellisen hyvälle koronatilanteelle, en usko että meidän poliitikkomme olisivat olleet jotenkin poikkeuksellisen hyviä strategikkoja.

   • Anonyymi

    Onneksi asun omakotitalossa, ei tarvitse kuunnella seinänaapureiden möykkää. Jos vaan ruokaa, juomaa ja sähköä riittää, voin olla ihmisistä erossa vaikka 10 vuotta. Jos menee sähköt, voin edelleen lämmittää takalla ja tehdä ruuat puuhellalla.


   • Anonyymi

    Se kyllä ärsyttää että Hallitus ottaa kunnian tästäkin, vaikka oikeasti kunnia kuuluu Suomen kansalle. Eristäytyminen on meille luontevaa.


  • Anonyymi

   Itse olin aina siinä uskossa, että vain kuntosalilla voin saada motivaatiota treeniin. Koronan vuoksi rakensin kuitenkin kotiini kuntosalin, ja huomasin että kotona treenaaminen on paljon mukavampaa kuin salilla.

   Ei tarvitse katsella niitä iänikuisia pullistelijoita, joiden salaisuus ei ole puuroon laitettavassa voisilmässä. Laitteita ei kukaan varaa istumalla niissä ja käyttämällä laitetta nojatuolina. Kukaan steroidien käyttäjä ei tule pyytämättä antamaan ohjeita joilla en tee mitään, koska en itse roinaa vaan haluan vaalia myös sydämen ja aivojen terveyttä.

  • Anonyymi

   Jos on tarpeeksi hilloa kyllähän sitä kotona oleskelee.

   • Anonyymi

    Töissä käyn, muuten olen kotona. Hyvä niin


  • Anonyymi

   Kirurgin- ja muut vuotavat nollatehomaskit pitäisi kieltää.
   Turvavälit pitäisi nostaa 2½ metriin ja päälukua ei rarvitsisi rajoittaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   430
   3746