Aihe

lappajärven jääkarusellille nauraa koko suomi

Anonyymi

jääkaruselli tuo lappajärvelle runsaasti työpaikkoja, nyt on hakusassa pitkävartisillä kumisaappailla varustettuja laudalla karuselliä käyntiin lykkääjiä.

4

139

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pimeä aine on tosiaan alkanut vaikuttamaan, kun ihmiset nauraavat noiden hallituslikkojen coronajahdille.
   Simpeleen jää karusellissä armeijan kumiteräsaappaissakin pärjää aivan hyvin, armeijassa kulema kylmään veteen, järveen marssittavat seisomaan , että yläräpylät vain näkyy ja ase päänpäällä.

   • Anonyymi

    Pimeä aine on tosiaan alkanut vaikuttamaan Vimpeliläisissä , kun nauraavat noiden hallituslikkojen coronajahdille.
    Simpeleen jää karusellissä armeijan kumiteräsaappaissakin pärjää aivan hyvin, armeijassa kulema kylmään veteen, järveen marssittavat seisomaan , että yläräpylät vain näkyy ja ase päänpäällä.Taas Vimpeliläinen vääräleuka kajehtii, pimeäaineen vaikutuksessa, mutta surullistaha se on häne altistumine pimejän aineen vaikutukselle.


  • Anonyymi

   Hymy hyytyy pian luusereilta!

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Joko valtakunnansyyttäjävirasto on määrännyt suoritettavaksi esitutkinnan asian selvittämiseksi. Juttuun on osallistunut päällikkötasoisia poliisimiehiä Pohjanmaan poliisilaitokselta.Voiko Dick steel ottaa selvitykseen.Vimpelissä on paljon sosiaaliturvan väärinkäyttäjiä, sossuasiakkaita todella paljon, kartaavat työntekoa, juoponretkuja kaljakittaajia kauheeta sakkia arkipäivänäkin juopottelevat kaiken aikaa räkäposkella, tämä se vain on tosiasia
    Vimpelissä on paljon sosiaaliturvan väärinkäyttäjiä, sossuasiakkaita todella paljon, kartaavat työntekoa, juoponretkuja kaljakittaajia kauheeta sakkia arkipäivänäkin juopottelevat kaiken aikaa räkäposkella, tämä se vain on tosiasi----ÄänestäSopeuttamisrahan maksatus tulee keskeyttää, koska perusteettoman edun saajaervehdys. Ompa se kumma kunka kateita Vimpelissä jotain kohtaa, tähän asiaan sitä mieltä jos joku saa jotain tuloja antaa saada tuleehan siitä verotuloja kunnalle. Hävetkää. työllistyy valtion virassa. Tämä täyttää petosrikoksen tunnusmerkistön toteutumisen ja tuottamuksellisen virka-aseman väärikäytön.
    Asiasta tulisi suorittaa puolueeton esitutkintalain mukainen rikostutkinta.Pimeä aine on tosiaan alkanut vaikuttamaan, kun ihmiset nauraavat noiden hallituslikkojen coronajahdille.
    Simpeleen jää karusellissä armeijan kumiteräsaappaissakin pärjää aivan hyvin, armeijassa kulema kylmään veteen, järveen marssittavat seisomaan , että yläräpylät vain näkyy ja ase päänpäällä. Dick Steel ota tutkintaan väärinkäytökset


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   431
   3781