Aihe

Haaviston matka Venäjälle

Anonyymi

Miksi ulkoministeri Haavisto lähti Venäjälle neuvottelemaan, vaikka monet varoittivat etukäteen, että karikkoinen matka on tiedossa. Tiesikö hän, ettei se matka niin karikkoinen olekaan?

Haaviston matka Venäjälle tuo mieleen noottikriisin 60-luvulta. Silloinhan Kekkonen ratkaisi seuraavien presidentinvaalien tuloksen matkustamalla sankarin roolissa Venäjälle selvittämään kriisiä, jonka Kekkonen ja Venäjän johto olivat yhdessä leiponeet.

Varmasti Venäjän johto edelleenkin haluaisi mielellään puuttua Suomen sisäpolitiikkaan ja avustaa ystävällismielisen henkilön presidentiksi. Kekkosen aikaan verrattuna Suomen politiikka on muuttunut mutkikkaammaksi sillä nykyään Myös EU haluaa vaikuttaa Suomen politiikkaan ja suomalaiset poliitikot joutuvat kumartamaan siihenkin suuntaan.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt Haaviston kuuluisi mennä Myanmarin kenraaleita pistämään ojennukseen. Siinä olisikin savottaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10216
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8398
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   5676