Aihe

Suomen Valta-eliitin palkat ja palkkiot härskin Yli-suuria, siksi suomalaiset, ...

Anonyymi

olette kusessa, kohta työttöminä ja yhä syvenevässä velkasuossa. Hyvänä esimerkkinä pm Marin mainitsi Kepun Sipilän, joka istuu "edus"-kunnassa ajamassa vain omaa ja lähipiiriläisten etua. Muijja nostaa satoja tuhansia verottomia tuloja, sipilä samoin ja sinä velkaannut raskaasti....

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen viime vuosina alkanut miettiä pitäisikö vahtia että EI MISSÄÄN NIMESSÄ äänestä eduskuntaan ketään joka on hankkinut kokemuksensa ja uransa kuntapolitiikassa.

   Viime aikoina olemme saaneet koko ajan lukea yhä uusista rikosjutuista liittyen kunnanvaltuustoihin tai kunnanhallituksiin.
   Pyrkiikö siis näihin pikkukuningaskuntiin valtaan ihmiset jotka haluavat nimenomaan luoda oman vallankäyttönsä koneiston?
   Jatkuvat edut päätökset rakentamiset myymiset ovat pelkkää kunnan tuhoamista. Ainakin pikkukunnissa.
   Rakennetaan pieniä portaita metsäpolulle, hiekkakenttiä rannan levähdyspaikoiksi, asfaltoidaan puolella miljoonalla eliitin pikkuostarin edusta jne jne. Julkista bussikuljetusta romutetaan , kauppoja vähennetään kapakoita perustetaan ja lopetetaan. Miljoonia euroja palaa ei mihinkään. Plusmerkkinen budjetti saadaan suuriin velkoihin kahdessa vuodessa. Ainoa näkyvä saavutus rahanmenolla oli asfaltti ja seurahuoneen "kunnostus".

   Kuka haluaa tälkaisia "päättäjiä" valtion asioiden hoitoon????????????????

   • Anonyymi

    Niille syydetään nyt silmät ummessa rahaa, joka on alkuperältään keskuspankin tyhjästä luomaa mutta se on niin kauan VELKAA, kun sitä ei VALKO-pestä. Valko-pesu tarkoittaa, että joku ottaa velan vastatakseen ja joku saa siitä rahaa. Siinä välissä on nämä rahanpyörittäjät, jotka nostavat "palkkioitaan".
    Poliisin pitäisi puuttua tähän asiaan mutta ei, koska ne kaikki ovat yhdessä ja samassa juonessa, siitä ei ole mitään epäselvyyttä
    Lopputulos on surkeaa ja toiminta äärimmäisen härskiä ja leväperäistä.
    Laskut leikeistään ja puhalluksestaan ne lähettävät korotettuina hinnannostoina, veroina ja "siirto"-maksuina ts. keksivät tekaistuja rahastusperusteita, joille oikein "nimetkin" laaditaan.
    ROSVOJA, tulette näkemään, että kohta on teidänkin vellihousujen pakko toimia, sillä rahanne loppuivat jo.......


  • Anonyymi

   Tästä syystä oikeisto-yle ei enää puhu tuloerojen kasvusta, sillä juuri tästähän tässä on kysymys. Ja rajusta sellaisesta, sillä männäsyksyn verokalenterijulkaisusta tuli farssi, juur tästä syystä.

  • Anonyymi

   Palkataan lisää Marinoidulle aivoinfarktin nimittämiselle lisää hesalaisia feministilesboja avustajiksi., niin vitturinteen aivoinfarti toteutuu tasa-arvona-

   KUKAAN TÄYSPÄINEN HETEROMIES EI ÄÄNESTÄ SDP MISSÄÄN KOSKAAN!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   433
   3852