Aihe

Yksi paikka pysyy samanlaisena koronan suhteen.

Anonyymi

Se on Keskipohjanmaa, olen sieltä kotoisin ja seuraan sen korona tilannetta ja se on ollut lähes koko korona-ajan vain perus tasolla. Ja edelleenkin, vaikka naapureiden alueet loistavat levimisvaiheessa ja punaisena kiihtymisvaiheessa. Mikä tähän mahtanee olla selitys. Ainoa koko Suomen rannikon maakunnista joka pysyy perustasolla jatkuvasti.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007832371.html

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiittäkää siitä tunnollisia kanssaihmisiänne. Täällä jokainen osaltaan noudattaa ohjeita. Hallituksen toimilla tilanteeseen ei ole ollut mitään apua.

   • Anonyymi

    Keskipohjanmaata sanotaan "Raamattuvyöhykkeeksi" , siellä rukoillaan paljon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskipohjanmaata sanotaan "Raamattuvyöhykkeeksi" , siellä rukoillaan paljon.

    Tää on niin eristäytynyttä ja väväkistä kulmakunta ettei täälä ole edes ihmisiä. Just ja just pääsin viimeksi syksyllä täältä hengissä takaisin stadiin ja hoitoon. Sydän meinasi viimeksicfragata kesken kaiken. Nyt mennyt vähän paremmin sentään. Kiitos asiantuntevan HUS n ja lääketieteen vielä tietenkin. Rätti naamalla täälä hiippaillaan kimuleita vilkuillen vaikka eläkeläinen jo olenkin. Hih!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10252
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8415
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   5720