Aihe

Hallitus aikoo bensiinin rajua korotusautomaattia

Anonyymi

sanoo Jukka Kopra (kok), ja jatkaa.

"Nykyinen vasemmistohallitus on tehnyt historiamme suurimmat polttoaineverojen korotukset. Vuoden 2021 alussa voimaan tulleet korotukset vaikeuttavat autoa työmatkoihin käyttävien ja joukkoliikennealueiden ulkopuolella asuvien ihmisten asemaa. Tämä ei kuitenkaan hallitukselle riitä.

Nyt on käynyt ilmi, että hallitus suunnittelee uusia korotuksia, peräti korotusautomaattia. Tarkoitus on luoda myyntilupajärjestelmä, niin kutsuttu jakeluoikeuksien myyntimalli, jonka myötä polttoaineiden hinnat nousisivat rajusti. On ennustettu jopa 40-70 sentin hinnannousua litrahinnalle. Todettakoon, että malli on Sanna Marinin hallituksen oma keksintö, sillä esimerkiksi missään muussa EU-maassa ei tällaista järjestelmää ole käytössä. Tällaista liikenteen kurittamista ei tule hyväksyä."

Hallituksen polttoainepolitiikan takapajuinen, kuristava ote sekä hinnannousu ovat erittäin haitallista suomalaiselle kuljetusalalle ja kuljetusyrityksille meistä tavallisista autoilijoista puhumattakaan. Kurituksen sijaan hallitus voisi suunnitella ammattidiesel-järjestelmän käyttönottoa sekä tiemaksujen eli niin sanotun vinjettimaksun määräämistä ulkomaisille kuljetuksille."

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

    Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
    Maailman menoa
    312
    10181
   2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

    Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
    Kotimaiset julkkisjuorut
    321
    8374
   3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    213
    5648