Persulogiikkaa saastuttamisesta

Anonyymi

Jaetaan suomalaistet 5,5 miljoonalla ja saadan tulokseksi yksi ihminen. Tämä yksi ihminen saa sitten saastuttaa elinympäristöämme rajattomasti, koska yhden ihmisen vaikutus on olematon, varrattuna kaikkien kiinalaisten yhdessä tuottamaan saastemäärään.

11

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinäpä se on kiteytettynä.

      • Anonyymi

        Ei riemulla rajaa kun persulla ajaa.


    • Anonyymi

      Persujen mielestä kiinalainen myöskään saa tavoitelle parempaa elämää, vaan hänen on elettävä taivasalla riisiä syöden.

    • Anonyymi

      Tämähän on se ihmeellisyys on ajattelutavassa, että Suomen rajojen sisäpuolella henkeä kohti voisi tuottaa CO2- päästöjä ja kaikenlaisia myrkkyjä rajattomasti, kunhan koko maamme päästöt eivät ylittäisi koko Kiinan päästötasoja. Siis meillä jokainen voisi päästellä 240 kertaisesti jokaiseen kiinalaiseen nähden hyvällä omallatunnolla. Melko ihmeellisiä ovat maitten rajat!

      • Anonyymi

        Kun ei, vaan täällä ei tarvitse alkaa vähentämään ja paleltumaan sen takia, että käytämme hieman enemmän nuppia kohti kuin kiinalainen.


    • Anonyymi

      Ja oikeassahan he ovatkin. Normaalin kotitalouden ei tarvitse piitata pätkääkään miten paljon saastuttaa. Tai ainakaan siihen ei kannata kuluttaa euroakaan ylimääräistä. Ei kannata ostaa kalliimpaa sähköä, ei kalliimpaa autoa, ei kannata piitata miten vaatteet, ruoat jne tuotetaan ja mistä ne tulevat.

      Jokainen elää oman kukkaronsa mukaan, yksi hailee joidenkin hysteerikkojen rääkymisestä. Jos tonnin polttomoottoriauto riittää kaikkeen mitä tarvitsee niin autoon ei sen enempää tarvitse käyttää. Saastuttamisesta ei tarvitse välittää. Ihan sama vaikka muut olisivat toista mieltä, muiden mielipiteet ovat arvotonta sontaa.

      • Anonyymi

        Ei se ihan noin ole suurin osa kiinalaisista intialaisista ja afriikkalaisista elää maakuopissa. elintila ei kestäis jos niille sallittas sama elintaso kuin Suomalaisille näin on asia.

        Vihervassarit haluis että suomalaisetkin (länsimaat) muuttais maakuoppiin asumaan myötätunnosta noita kehittymättömiä maita kohtaan.

        Mitään hyötyä ei kenellekkään siittä olis vaikka suomalaiset myötätunnosta muuttais maakuoppiin asumaan. köyhii olis vaan 5,5 miljoonaa enemmän.

        Pitkällä tähtäimellä ne joko itse vähentää asukkaitaan (köyhiä joille ei ole tilaa maapallolla) taikka länsimaat tekee sen niiden puolesta. jolloin esimerkiksi kiinasta lähtee sitten tasapuolisestti sekä köyhiä että rikkaita.


    • Anonyymi

      Persut ovat pudokkaita populismin uhreja, jotka uskovat polttomoottoriautolla ajamisen olevan säästöä. Että sellainen uskonto.

      • Anonyymi

        On se säästöä verrattuna kalliiseen sähköautoon. Siis jos ajelee muutaman tonnin polttiksella verrattuna uuteen sähköautoon.

        Kummallista kyllä, sähköautojen fanit eivät laske yhtään hankintahintaa tai ainakaan auton arvon laskua mukaan. Normaalit ihmiset eivät käytä 40 tonnia autoon. Ja sehän olisikin täysin idioottimaista. Varsinkin jos on niin typerä idiootti, että ottaa sähköautoa varten autolainan.

        Sähköautot ovat vielä ylihintaisia epäkäytännöllisiä romuja, jotka ovat täynnä virheitä. Esimerkiksi Tesla on laadultaan surkea, vaikka kallis onkin. Eikä siinä ole mitään erikoista muuta kuin nimi.

        Sähköautot ovat loppujen lopulta vain tavallisia autoja, ei niissä ole mitään uutta kuin niiden valmistajien suoltamat valheet.

        Tällä hetkellä ei ole mitään syytä ostaa ylihintaista sähköautoa. Ehkä 5-10 vuoden päästä, mutta ei nyt.


    • Anonyymi

      Näin juuri. Yksi ihminen ei määräänsä enempää kykene saastuttamaan. Jos ajatellaan että että suomalainen ja amerikkalainen saastuttavat yhtä paljon ja suomalaisia on 6 miljoonaa ja amerikkalaisia 300 miljoonaa niin suomi saastuttaa 2% siitä mitä amerikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe