Aihe

Persulogiikkaa saastuttamisesta

Anonyymi

Jaetaan suomalaistet 5,5 miljoonalla ja saadan tulokseksi yksi ihminen. Tämä yksi ihminen saa sitten saastuttaa elinympäristöämme rajattomasti, koska yhden ihmisen vaikutus on olematon, varrattuna kaikkien kiinalaisten yhdessä tuottamaan saastemäärään.

11

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siinäpä se on kiteytettynä.

   • Anonyymi

    Ei riemulla rajaa kun persulla ajaa.


  • Anonyymi

   Persujen mielestä kiinalainen myöskään saa tavoitelle parempaa elämää, vaan hänen on elettävä taivasalla riisiä syöden.

  • Anonyymi

   Tämähän on se ihmeellisyys on ajattelutavassa, että Suomen rajojen sisäpuolella henkeä kohti voisi tuottaa CO2- päästöjä ja kaikenlaisia myrkkyjä rajattomasti, kunhan koko maamme päästöt eivät ylittäisi koko Kiinan päästötasoja. Siis meillä jokainen voisi päästellä 240 kertaisesti jokaiseen kiinalaiseen nähden hyvällä omallatunnolla. Melko ihmeellisiä ovat maitten rajat!

   • Anonyymi

    Kun ei, vaan täällä ei tarvitse alkaa vähentämään ja paleltumaan sen takia, että käytämme hieman enemmän nuppia kohti kuin kiinalainen.


  • Anonyymi

   Ja oikeassahan he ovatkin. Normaalin kotitalouden ei tarvitse piitata pätkääkään miten paljon saastuttaa. Tai ainakaan siihen ei kannata kuluttaa euroakaan ylimääräistä. Ei kannata ostaa kalliimpaa sähköä, ei kalliimpaa autoa, ei kannata piitata miten vaatteet, ruoat jne tuotetaan ja mistä ne tulevat.

   Jokainen elää oman kukkaronsa mukaan, yksi hailee joidenkin hysteerikkojen rääkymisestä. Jos tonnin polttomoottoriauto riittää kaikkeen mitä tarvitsee niin autoon ei sen enempää tarvitse käyttää. Saastuttamisesta ei tarvitse välittää. Ihan sama vaikka muut olisivat toista mieltä, muiden mielipiteet ovat arvotonta sontaa.

   • Anonyymi

    Ei se ihan noin ole suurin osa kiinalaisista intialaisista ja afriikkalaisista elää maakuopissa. elintila ei kestäis jos niille sallittas sama elintaso kuin Suomalaisille näin on asia.

    Vihervassarit haluis että suomalaisetkin (länsimaat) muuttais maakuoppiin asumaan myötätunnosta noita kehittymättömiä maita kohtaan.

    Mitään hyötyä ei kenellekkään siittä olis vaikka suomalaiset myötätunnosta muuttais maakuoppiin asumaan. köyhii olis vaan 5,5 miljoonaa enemmän.

    Pitkällä tähtäimellä ne joko itse vähentää asukkaitaan (köyhiä joille ei ole tilaa maapallolla) taikka länsimaat tekee sen niiden puolesta. jolloin esimerkiksi kiinasta lähtee sitten tasapuolisestti sekä köyhiä että rikkaita.


  • Anonyymi

   Persut ovat pudokkaita populismin uhreja, jotka uskovat polttomoottoriautolla ajamisen olevan säästöä. Että sellainen uskonto.

   • Anonyymi

    On se säästöä verrattuna kalliiseen sähköautoon. Siis jos ajelee muutaman tonnin polttiksella verrattuna uuteen sähköautoon.

    Kummallista kyllä, sähköautojen fanit eivät laske yhtään hankintahintaa tai ainakaan auton arvon laskua mukaan. Normaalit ihmiset eivät käytä 40 tonnia autoon. Ja sehän olisikin täysin idioottimaista. Varsinkin jos on niin typerä idiootti, että ottaa sähköautoa varten autolainan.

    Sähköautot ovat vielä ylihintaisia epäkäytännöllisiä romuja, jotka ovat täynnä virheitä. Esimerkiksi Tesla on laadultaan surkea, vaikka kallis onkin. Eikä siinä ole mitään erikoista muuta kuin nimi.

    Sähköautot ovat loppujen lopulta vain tavallisia autoja, ei niissä ole mitään uutta kuin niiden valmistajien suoltamat valheet.

    Tällä hetkellä ei ole mitään syytä ostaa ylihintaista sähköautoa. Ehkä 5-10 vuoden päästä, mutta ei nyt.


  • Anonyymi

   Näin juuri. Yksi ihminen ei määräänsä enempää kykene saastuttamaan. Jos ajatellaan että että suomalainen ja amerikkalainen saastuttavat yhtä paljon ja suomalaisia on 6 miljoonaa ja amerikkalaisia 300 miljoonaa niin suomi saastuttaa 2% siitä mitä amerikka.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10181
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8374
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   5648