Aihe

Valtaeliitti on voitonvarma

Anonyymi

Rakkaat salaliittopalstalaiset oletteko huomanneet kuinka valtaeliittiin kuuluvat poliitikot ovat näin korona-aikana tulleet entistä rohkeammiksi ja tuonneet kaiken kansan nähtäväksi valtaeliitin tervehtimistavat. Tämän näin missä EU-eliitti tervehtii toisiansa Empi-iskulla mikä on tuttu jokaiselle karatea harrastavalle.

Kättely oli sentään sivistynyt oikeakätisten tervehtimistapa jolla ilmaistiin ettei kädessä ollut tikaria. Natsit sitten keksivät "klops" -tervehdyksen missä oikea käsi nostettiin kuudenkymmenen asteen kulmassa ylöspäin ja yhdeksän asteen kulmassa kohti oikeaa. Valtaeliitti tervehtii näin korona-aikana toisiaan aivan samalla luonnollisella tavalla miten tervehtivät toisiansa Bilberg-kokouksissa - Empi-iskulla.

Persukansa on hävinnyt taistelunsa eliittiä vastaan kun kerran eliitti on rohkaistunut ilmaisemaan tervehtimiskulttuurinsa aivan avoimena ja seuraavaksi saamme nähtäväksemme eliitin kantavan hartioillaan viittaa sekä päässänsä koppalakkia.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pikku huomio, persukansa ei ole hävinnyt mitään, päinvastoin, mutta se valtaelitti on hävinnyt jo ihan kaiken. Kaiken, eli se on nyt finitto. Vähitellen alkaa näkyä koko maailmalle. Ei kannata hämmästyä, jos meilläkin tapahtuu kummia asioita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   316
   10290
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8436
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   5760