Epäonnisten Emmerdale

Anonyymi

Emmerdale se vaan pyörii vuodesta toiseen samoilla urillaan, tyypillisine toistoineen. Toistoa nähtiin nyt oikein tuplana. Polttarinaamiaishumua ja teennäistä ilonpitoa viinan voimalla. Unohtamatta sitä viimehetkillä pieleenmennyttä avioitumista ja viettämättä jääneitä häitä. Näitähän on nähty sarjassa jo useampia.
Bernicen ja Liamin avioitumistakin tyypillisesti ensin romantisoitiin ja hehkutetiin niin kovasti. Silloin kun tätä paria alettiin naittamaan. Eikö muka vielä tiedetty Samantha Gilesin lähdöstä? Sitten kun näyttelijä ilmoittikin lähdöstään.
Siksikö piti kirjoittaa/keksiä hätäisesti taas tälläinen älytön toisto, perutaanpas taas nämäkin häät tällä tavalla. Siten saamme selitettyä Bernicen lopullisen katoamisen sarjasta?
Tämän jakson yhteydessä hämmästytti myös Bernicen DD tytär.
Tämä, harvinaisen kalvakkakasvoinen tyttö ausseissa vuosia asuneeksi.
Eihän edes, vähemmän aurinkoa saaneet emmerdalelaiset ei ole noin kalpeita.
DD:n käytöskin on kummallista. Innoissaan ensin halusi Australiasta äitinsä luokse asumaan emmerdaleen. Sitten kun isälleen sattuu onnettomuus. Yht´äkkiä tytär alkaakin haukkumaan äitiään ja syyttelee tätä mm.itsekkyydestä. Vaikka Bernice on monintavoin osoittanut rakastavansa tyttäriään. Hölmöä kun Bernicen näyttelijä kirjoitettiin tälläisella toistolla ulos sarjasta. Olisi nyt edes mennyt ensin naimisiin ja sitten vasta kirjoitettu siihen, tämä DD:n isän onnettomuus. Bernice olisi voinut lähteä DD:n kanssa Australiaan. Mutta suostutella myös Gabbyn ja uuden miehensä, sekä tämän tyttären sinne mukaansa. Sinne olisivat sitten jääneet kaikki perheenä asumaan.
Mihin tätä tohtoria ja tytärtään enää sarjassa tarvitaan, jos Bernicekin lähtee? Tarvitaanko tohtorin tytärtä Jacobin vain tyttöystäväksi?
Keksitäänkö tohtorille nyt uusi vaimo jostakin emmerdalen sinkkunaisesta?

16

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En kommentoi hahmon poistumista muuten, mutta olipa tosiaan erikoinen kuvio. Diidii alkaa yht'äkkiä haukkumaan äitiään, kun isä on loukkaantunut ja äiti paniikissa lähtee Australiaan melkein siltä istumalta.

    • Anonyymi

      Pari kommenttia.
      DD; Aurinko ei tartu kaikkiin samalla tavalla.
      Emmerdalen kyläläisten tavat tuntien Liam ei jää pitkäksi aikaa sinkuksi...

      • Anonyymi

        Paljon muutakin, kuin häitä hössötetään aina kauheasti ja turhaan. Kuten nyt Moira Cainin pojan Kylen synttäreitä. Raukkamaista kostoa ja kiusantekoa Cainilta lasten avulla.


    • Anonyymi

      Charlien Australiassa asuva veli ei voi mennä veljensä tueksi, koska on työnarkomaani ja bilettäjä. Sen sijaan ex-vaimon pitää uhrautua toiselta puolelta maapalloa. Erikoinen tapaus.

      • Anonyymi

        Samaa minäkin ajattelin :). Työnarkomaani ja bilettäjä ei voi mennä veljeensä kattomaan eikä jeesata veljensä tytärtä edes tuollaisessa tilanteessa. Ilmeisesti ei ole kovin hyvät välit veljeksillä.


    • Anonyymi

      Käsikirjoittajilla välähti aika hassusti, kun piti saada kirjoitettua Bernicen näyttelijä ulos roolistaan. Olisi kannattanut kokonaan jättää tuollainen selitys Charlien veljestä mainitsematta. Loogisempaa olisi ollut selittää asia niin, ettei miehellä ole ketään muita omaisia, kuin tytär ja ex-vaimo Bernice.
      Siksi Bernicen ja Deedeen piti lähteä kiireellä Australiaan.

    • Anonyymi

      Tää kalkkunoiden? häkin 'auki jättäminen' oli Kimin temppu, mutta aiheuttaako irtokalkkunat mönkkärin katolleen ajamisen? Tosielämässä kun ajaa mönkkärin katolleen ja lunastuskuntoon, niin kuski ei pääse vahingoitta. Monella on lähtenyt henki. Luulis Peten tajuavan.
      Sitten tää asian jälkipuinti kahvilassa. Vanessa ja Rhona juttekevat isoon ääneen asiasta ja muista unohduksista, kun Pete ja Nate ovat parin metrin päässä.

    • Anonyymi

      Aikuiset huutaa ja syyttelee toisiaan suureen ääneen ihan kolmen "suvun" voimin, mutta eipä kukaan aikuinen hoksaa kysyä lapselta kahden kesken, mitä oikeesti tapahtui. Ei jaksa ymmärtää miksi tuollainen juonen käänne on pitänyt sarjaan kirjoittaa.

    • Anonyymi

      Siis ylläoleva kommenttini koskee Jayn ja Laurelin kersojen välisiä tappeluita.
      Tyhmempikin näkee Artturin käytöksen pienempäänsä kohtaan mutta ei Laurel.

      • Anonyymi

        Lapset osaavat olla ovelia.
        Mehän näemme, mitä sarjassa lasten kesken tapahtuu, joten on helppo arvostella. Laurel ja Jay eivät sitä näe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapset osaavat olla ovelia.
        Mehän näemme, mitä sarjassa lasten kesken tapahtuu, joten on helppo arvostella. Laurel ja Jay eivät sitä näe.

        Nämä sarjassa olevat tapahtumat ovat käsikirjoittajien esille tuomia yhteiskunnan ongelmia, joita tuo lasten keskeinen kiusaaminenkin on. Sarjassa tulee hyvin esille miten aikuiset yleensä suhtautuvat kersojensa tekemisiin, etenkin tuo englantilainen sarja oikein ylikorostaa perheenjäsenten puolustamista olivatpa nämä tehneet vaikka mitä.
        Suomessa samat ilmiöt näkyvät varmaankin esim.jääkiekkokaukalon reunalla vanhempien röyhkeää ja rumana huuteluna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapset osaavat olla ovelia.
        Mehän näemme, mitä sarjassa lasten kesken tapahtuu, joten on helppo arvostella. Laurel ja Jay eivät sitä näe.

        Sama juttu Noahin ja Sarahin tapauksessa, Noah saa syyt, vaikka Sarah on aiheuttaja. Muut eivät näe eikä tiedä totuutta.


    • Anonyymi

      Arthur on ilmeisesti perinyt isänsä piiloilkeän luonteen. Eli, hän on kaksinaamainen mielistelijä, miellyttäjä, mutta todellisuudessa onkin muiden selän takana oikea piru ihmiseksi. Kohdistaa salassa pahuuttaan johonkin itseään heikompaan, puolustuskyvyttömään ja juonii ja uhkailee, ettei tämä hänen kaksinaamaisuus tulisi mitenkään ilmi. Ärsyttää katsella, miten sokeita kaikki aikuiset ihmisetkin on Arthurin piilopahuudelle. Sekin, ettei arka, isompaansa pelkäävä Archie uskalla kertoa aikuisille totuutta siitä millainen Arthur on.

      Arthur on Isänsä poika. Piiloagressiivinen, kaksinaamainen Asleykin murjoi vanhaa isäänsä salassa muilta. Kauan senkin totuuden ilmituloa venyttettiin. Kun se sitten selvisi, että Ashley on raivonnut isälleen ja murjonut tätä.
      Häntä ymmärrettiin ja pahuus annettiin anteeksi. Käytöstä ja persoonallisuuden muutosta selitettiin Ashleyn alkavalla muistisairaudella. En usko käytöksen johtuneen vain sairaudesta. Enkä persoonallisuuden muutokseenkaan.
      Uskon, että pahat ihmiset vaan on pahoja. Piiloilkeät, kaksinaamaiset on niitä pahimpia.

      Sellainen Arthurkin nyt on. Lällynlässy Laurel on täysin sokea poikansa kaksnaamaisuudelle. Ärsyttää hieman, kun totuuden ilmituloa venytetään ja pieni Archie joutuu olemaan liian kauan ilkeän Arhurin uhrina. Sitten tietysti, kun totuus tulee ilmi. Arthurin käytöstä selitellään jollakin tyhmällä syyllä ja poika saa hetkessä anteeksi kaiken. Jos on pieni äiditön Archiekin joutunut kärsimään näin kauan.
      Nyt olisi aika "maksaa potut pottuina" ja laittaa myös Arthur niittämään sitä pahuutta mitä on kylvänyt. Ei tämä papin poika mikään pyhimys ole. Eikä ollut hänen siskonsakaan pikkutyttönä. Gabby oli monesti tosi ilkeä ja kaksinaamainen.

    • Anonyymi

      Taas saatiin kaivaa niin rakkaat naamiais, esiintymisasut esiin joulunäytelmää varten ja rooliasuihin hullaantunut tohtori Gavanaugh ja Rishi Sharma olivat ihan liekeissään. Ehkä varmasti mene kauan, kun taas pukeudutaan hassuihin asuihin. Oletteko muuten huomanneet, että Rodneypapan äänelle huutamisrepliikit on liikaa? Kauheaa käheää, viimeisillä äänenrippeillään raakkumista.

      • Anonyymi

        Kohta on uudenvuodeb juhlat...


    • Anonyymi

      Uudenvuodenjuhlat tietysti antaa syyn ainakin yli-intoilevalle bilettäjä Bobille naamioitua jotenkin. Hän taatusti laittaa jonkun hassun hatun ja puhaltelee rullapillillä ja bailaa suu jähmettyneenä teennäisen leveään hymyyn. Tai laulaa karaokemikkiin teatraalisesti, kuin olisi joku suurempikin, maailmankuulu artisti.
      Muilla villapakassa bilettävillä kyläläisillä, jotka eivät edes uudenvuodenaattona lähde sieltä muualle bailaamaan. Heillä varmasti nähdään, kaikenlaista happy new year-rekvisiittaa. Hiuspantoja, tai silmälaseja. Mutta, kukahan kyläläisistä mahtaa vetää uudenvuodenaaton överimmät kännit ja millaisin seurauksin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe