Hutisalolta oiva sutkautus

Anonyymi

Hutisalo meinasi ettei korona rajoitukset koske matuja koska he ovat jo kokeneet niin kovia ettei heidän liikkumista voi rajoittaa.. muorit ja vaarit tämä taukki kyllä kahlitsee ettei he pääse enää edes kauppaan.
Hyvä vihreät kai olette nyt ylpeitä tälläisistä aivopieruista.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansa Kostaa Vaaleissa Myrkynvihreille, se o Varma

      • Anonyymi

        HYVÄ VIDEO ! !


    • Anonyymi

      Ano Turtiainen puheessaan eduskunnassa: ”Täysi tukeni kansalaistottelemattomuudelle sulkutilaa vastaan”
      Julkaistu 03.03.2021 07:30, 688 lukukertaa

      Valtiomies Ano Turtiainen piti puheen eduskunnassa, joka kannattaa kuunnella ja lukea ajatuksella - kokonaisuudessaan: "Eduskunta on nyt leikkimässä vakavasti yhteiskuntarauhalla", kansanedustaja varoittaa.

      ”Komentaja Turtiainen” – Alla puhe eduskunnassa 2.3.2021 koskien hallituksen esitystä majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain väliaikaisesta muuttamisesta.
      ”Valmiuslain ensimmäisen luvun 3 §:ssä kerrotaan poikkeusolojen määritelmä. Siinä poikkeusoloksi sanotaan, kohdassa viisi: ”vaikutuksiltaan erityisen vakavaa suuronnettomuutta vastaava hyvin laajalle levinnyt vaarallinen tartuntatauti”.

      Semmoinenko meillä nyt on käsillä? Ei todellakaan ole. Tässä munataan nyt todella pahasti, kun näin heppoisin perustein turvaudutaan valmiuslakiin.

      Kuolemantapauksia vuoden ajalta on kaikkiaan hieman yli 750, mutta kokonaisuuskuolleisuus verrattuna aikaisempiin vuosiin ei ole muuttunut juuri mihinkään, ja kuolemantapauksista ylivoimaisesti suurin osa on yli 80-vuotiaita vanhuksia, joista valtaosalla on ollut yksi tai useampi pitkäaikaissairaus.

      Hallituksen esityksen kaavioissa esitetään selkeitä ikäkaavioita tartuntatapauksista, mutta siitä puuttuvat kuolemantapauksiin liittyvät kaaviot. Miksi ne puuttuvat?´Siksi, että ne paljastaisivat todellisuuden.

      Kuolemantapaukset siis keskittyvät vanhusväestöön eli niihin, jotka kuolisivat muutenkin mihin tahansa muuhunkin influenssan tyyppiseen tautiin. Ikään kuin ennen koronaa ihmisillä olisi ollut iänkaikkinen elämä täällä maan päällä. Voin kertoa teille kaikille, että ei ole ollut.

      Hysteriaa on lietsottu ja jatkuvasti lietsotaan ikään kuin kansan keskuudessa olisi joku rutto. Toisaalta näin onkin, ja sen nimi on uuskommunismi.

      Mustaan surmaan kuoli aikoinaan noin puolet Euroopan väestöstä. Semmoisessa tilanteessa voitaisiin puhua vaikutuksiltaan erityisen vakavasta suuronnettomuutta vastaavasta ja hyvin laajalle levinneestä ja vaarallisesta tartuntataudista.

      Nyt lietsotaan hirveää pakokauhua, kun muutama uusi tartunta ilmaantuu 10 000 asukasta kohden vuorokaudessa. Korona on kausiflunssaan verrattava sairaus. Se ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa, ja kuolleista melkein kaikilla on ollut yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia.

      Koronaan kuolevat lähinnä siis ne ihmiset, jotka muutenkin pian kuolisivat. Ennen ihmiset saivat nauttia normaalista elämästä elämänsä loppuun saakka, koska ei ollut kommunismi vielä myrkyttänyt yhteiskuntaa sille tasolle, että peloteltaisiin ihmisiä kuolemalla.

      Koko eduskunta on nyt leikkimässä vakavasti yhteiskuntarauhalla. Kansalaisissa on noussut jo voimakasta vastustusta hallituksen esittämiä sulkutoimenpiteitä kohtaan, jopa tunnettua ekonomistia myöten on ehdotettu harjoittamaan laajaa kansalaistottelemattomuutta lainsäätäjien esittämiä toimenpiteitä kohtaan.

      Jokainen tässä salissa joutuu kantamaan vastuun tulevasta — ihan jokainen. Siinä on turha piiloutua kasvomaskin taakse. Jos eduskunta ei torppaa tuota hallituksen esitystä, minä en voi mitään muuta kuin antaa täyden tuen kansalaistottelemattomuudelle tässä asiassa.

      Laki on tarkoitettu tulemaan voimaan ensi viikolla ja olemaan voimassa tämän kuun lopulle. Sinä aikana eivät poliisilaitokset ehdi tekemään yhtään mitään, jos yritykset yhdessä päättäisivätkin jatkaa toimintaansa normaalisti. Siinä voi poliiseilta hiukset harmaantua ennen kuin ehtivät tuhansia uhkasakkoja määräilemään. Saisivat siinä yritykset ainakin lisäaikaa.

      Tässä tilanteessa vastuullinen lainsäätäjä huomioi yritykset, jotta ne eivät joutuisi yhä suurempiin vaikeuksiin ja ettei sitä kautta aiheutuisi yhteiskunnalle vielä suurempia ongelmia. Toivottavasti perustuslakivaliokunta tyrmää tämän lain”, Turtiainen sanoi puheessaan.


      UMV-Lehti, 3.3.2021
      Lähde: Ano Turtiainen, Youtube

      • Anonyymi

        Voi ristuksen kaheli! Onneksi tuo ei saa mitään aikaan, eikä siten vahinkoakaan. Eipä tarvitse enää seuraavien vaalien jälkeen puheita pidellä.


    • Anonyymi

      Huti on se siittiö, jonka sen äitin olisi pitänyt niellä.

    • Anonyymi

      Keskustelupalstoilta näyttää kokonaan kadonneen se persuaines, jolla vielä jokin järjen hiven oli päässä. Tämä on jäljellä.

      • Anonyymi

        Ei hutisalo perussuomalainen. Kirjoittaja vain kertoi vihreiden aivopieruja.


    • Anonyymi

      Ja varmaan huomasit myös että oli valeuutinen. Pieni lähde kriittisyysn ei varmaan haittaisi...

      • Anonyymi

        Kun vihreä ei muuta keksi niin huutaa lähdettä..En nyt huomannut kuvata sinulle videolle mitä tämä hutisalo telkkarissa sönkkää. Katso itse telkkaria niin sivistyt.


    • Anonyymi

      Mitä enemmän maahanmuuttajia, sitä enemmän koronaa. Hyvä esimerkki on vantaa.

      • Anonyymi

        aloittajalla ja muutamalla muulla tässä ketjussa on pahasti kuullun sekä luetun ymmärtämis vaikeuksia. ymmärrän persuja kun ovat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aloittajalla ja muutamalla muulla tässä ketjussa on pahasti kuullun sekä luetun ymmärtämis vaikeuksia. ymmärrän persuja kun ovat

        Sinulla näyttää olevan kuullun ymmärtäminen jos et selvää suomea ymmärrä.. toki tuntuu että sinulla on myös muitakin ongelmia. Mutta ymmärrän kun vihreä olet.


    • Anonyymi

      Tämän maan pakolaispolitiikkaa sanelee moraalinen auttamisenhalu ja humanitaariset arvot. Siinä mennään todellakin metsään. Suomen pitää ajaa omaa etuaan maahanmuuttopolitiikassa ja painottaa taloudellista hyötyä. Päätöksiä tehdään liikaa tunteilla, vaikka ne pitäisi tehdä järjellä.

      • Anonyymi

        Sille on ihan oma sana ja se on altruismi.


    • Anonyymi

      Kiva. Todella epäasiallinen poliitikko meillä.

    • Anonyymi

      Mitäs vihreät nyt öyhöttää täällä eikä myönnä heidän kuningattaren sanomaa.. Hävettääkö?

      • Anonyymi

        No kyllä minua hävettää. Tämmösiä mätiä valitettavasti on joukossamme. Toivottavasti nyt jatkossa ajattelee mitä TV:ssä sanoo. Mutta kyllä meissä vihreissä vielä hyviäkin on. Älkää kaikkia tuomitko jos yksi töppää.


    • Anonyymi

      Tiedän että kyseinen uutinen oli "feikki" mutta saavatko he oikeasti heidät olemaan liikkumatta?

      • Anonyymi

        Siis ei uutinen ole feikki koska telkkarissa noin sanoi! Mutta itse hutisalo on feikki.


    • Anonyymi

      Tämän kulttuurin väelle, jossa kauloja katkotaan muutenkin herkästi, en kannabista suosittele, no Maria Ohisalo on tästäkin varmasti eri mieltä.

    • Anonyymi

      Ylpeitä ollaan. Ja tottahan tuo on. Ei pakolaisia voi pitää keskuksissa vankeina koska he ovat lähteneet karmeista
      olosuhteista sotaa pakoon. Kyllä meidän pitää auttaa heitä ja taata että he saa parasta kohtelua. Emme me voi jatkaa heidän kurjuuttaan sillä että rajoitamme heidän tekemisiään. Meidän jokaisen velvollisuus on auttaa heitä ja antaa heille se mitä he haluavat.

      • Anonyymi

        kyllä moni pystyy hiljaa mielessään sanoa että tämä nyky hallitus on hoitanut kriisin hyvin ? ymmärrän että etelä-pohjanmaalla on tosi vaikeaa myöntää jos nainen/naiset johtaa ja vielä hyvin... ämmät on renkiä. no ympäri maailman on jo noteerattu suomen hallitus ja ennemin sale tietty joka on huippu pressa.. kaikkihan sen ymmärtää ettei jonkun halla-ahon ulosannilla ole mitään tekemistä ulkopolitiikan kanssa? se mies kuuluu taka riviin huutamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä moni pystyy hiljaa mielessään sanoa että tämä nyky hallitus on hoitanut kriisin hyvin ? ymmärrän että etelä-pohjanmaalla on tosi vaikeaa myöntää jos nainen/naiset johtaa ja vielä hyvin... ämmät on renkiä. no ympäri maailman on jo noteerattu suomen hallitus ja ennemin sale tietty joka on huippu pressa.. kaikkihan sen ymmärtää ettei jonkun halla-ahon ulosannilla ole mitään tekemistä ulkopolitiikan kanssa? se mies kuuluu taka riviin huutamaan

        Keväällä hallitus sai kehuja koronan hoidosta. Nyt näyttää kaikki menevän persiilleen. Mihin se ammattitaito on puolessa vuodessa hävinnyt? Onko sitä ollutkaan? Oli vain hyvää tuuria?


      • Anonyymi

        "Että rajoitamme heidän tekemisiään" , voi morjens, jotkut tavat voisi jättää sinne "kauheaan" kotimaahansa, otetaan nyt vaikka raiskaukset ja kurkun katkomiset, olisiko paljon pyydetty. Kun näitä tekoja ei enää ilmaannu ja työt maistuisi edes jollakin tasolla, sen jälkeen voin heidät hyväksyä, en ennen sitä.


      • Anonyymi

        Ne haluavat sinun paikkasi, lähde pakolaisleirille ja anna heille oma paikkasi!


    • Anonyymi

      viheriäät ei usko tieteeseen vain fanaattiseen matuttamiseen

      • Anonyymi

        ano on justiin semmonen miltä näyttää puusta pudonnut apina..ei mitään käsitystä arjen realiteeteistä. varmaan jos ei saa auton ovea auki repii sen irti ja heittää ohi ajavaa autoa sillä...


    • Anonyymi

      Kyllä meidän pitää antaa pakolaisille kaikki mitä he haluavat. Ainakin he joiden omaisuus on yli 300000 euroa niin kaikki mikä menee yli 300 tonnin niin pitää jakaa pakolaisille. Joka perheeseen pitää ottaa vähintään yksi pakolainen ja elättää häntä lopun elämää ja palvella häntä. Ja omaa puolisoa pitää lainata heille..

    • Anonyymi

      Joku hapanleipäkohtaus se on taas puupääpersuihin iskenyt.

      • Anonyymi

        Siis hutisalo ei ole Persu. Se on vihreä.


    • Anonyymi

      Onneksi hutisalon veroiset persut ovat saaneet monoa puolueesta, niitäkin valitettavasti silloin tällöin ilmenee

      • Anonyymi

        Ehdokkaita etsiessä on rikosrekisteristä varmaan ollut paljon apua?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe