Sitten kun aikanaan pääsemme äänestämään kuntavaaleissa

Anonyymi

niin on erittäin tärkeätä että me kuntalaiset ajattelemme omaa etuamme kuntamme asukkaina!

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Eiköhän se ole aika selvä asia että kenelläkään ei ole varaa äänestää tahoja joiden ideologiaan kuuluu että "oma kansa ensin ajattelu on vaarallista". Kuntapolitiikassahan tämä tarkoittaa sitä että kuntalaiselta viedään "kaikki" oikeudet päättää itse omista asioistaan ja kaikkeen tekemiseen pitää kysyä lupa kunnan viranomaisilta!

Koska nyt tulevissa vaaleissa on kyse SINUN omasta elinpiiristäsi NIIN nythän on vielä tärkeämpää kuin eduskuntavaaleissa NIIN äänestää tahoja jotka ovat Suomalaisen ihmisen puolella eivätkä ajattele asioita ideologisen kiihkon vallassa!

Rakentakaamme yhdessä vahvoja itsenäisiä kuntia niin samalla olemme turvaamassa sitä että saamme myös pitää valtakunnallisen itsemääräämisoikeutemme mahdollisimman korkealla tasolla tässä EU:n kovassa puristuksessa.

Nyt on todellakin aika keskittyä omaan tulevaisuuteemme, vaikka muut mitä sanoisivat!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tanskassa uskalletaan tehdä kovia päätöksiä. Ei tunteella vaan järjellä. Tanska toimii oman maan ja kansan parhaimman edun mukaisesti. Samaa toivoisi täällä Suomessa. Kuntatasolta on aloitettava. Niiden jälkeen on eduskuntavaalit.

   • Anonyymi

    Niin, ehkä se olisi vaihteeksi hyvä pohja ajatusmaailmalle tuo yhteisen hyvän rakentaminen ja ihmisten elin olosuhteiden turvaaminen vaihteeksi sen sijaan että katsottaisiin jälleen kerran mitä on yhteiskunnassa jaettavaa ja jatkettaisiin periteisellä tiellä leikaten sietä missä elämä on kovinta eli viimesijaisesta toimeentulo turvasta.


  • Anonyymi

   Vaalikoneet auttavat valinnassa. Nykyään katsotaan vaalikoneiden avulla, ketkä ovat samaa mieltä asioista kuin itse on. Vaalikoneita kannattaa testata ja katsoa minkälaisia ehdokkaita ehdottavat.

   Pitää myös muistaa että Suomen vaalijärjestelmä (pois lukien presidentinvaali) on henkilö- ja puoluevaalin yhdistelmä, jossa yhdellä numerolla äänestetään sekä henkilöä että puoluetta.

   Puolue saa aina äänen vaikka ehdokas ei pääsisikään läpi. Siksi puolueen valinnalla on suuri merkitys.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   209
   4177
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   34
   4031
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2374
  Aihe