Muinaiset rituaalit.

Anonyymi

Nykyajassa elää vääriä uskomuksia rituaaleista. Rituaaleja ja uhrausriittejä. ei pidä tehdä kuin korkeintaa heidän joille on annettu siihen lupa.

Mitään pyyntörituaaleja ei ole syytä tehdä. Tämä tosin on yleinen alkuvaiheen hengellistyjän virhe. Siksi kirjoitannkin tästä ettei aloittava syyllistyisi kyseiseen virheeseen. Tähän virheeseen usein ohjaavat väärät merkinnät jotka on talletettu oppikirjallisuuteen. Nämä merkinnnät ovat Judeokristittyjen keksimi virheeseen yllätyksiä joita ei pidä noudattaa.. Aikanaan Suomeen ja muualle saapuneet juudeokristityt kirjasivat ylös nämä virheet jotta jälkipolvien pakanat syyllistyisivät niihin. Nämä vifheet voivat olla tuhoisia ,jos niitä noudattaa varsinkin mikäli jatkaa niiden noudattamista saatuaan päinvastaisen ohjeen.

Muinaiset pyyntikulttuurin ihmisetkään eivät todellisuudessa pyytäneet hengiltä mitään. Miksi olisi edes pitänyt metsäthän olivat täynnä riistaa ja järvet täynnä kalaa muutenkin Ihmisen itse pitää kehittää kekseliäisyyttään ja ajatteluaan miettiessään kuinka kalastaaa oikeaoppisesti tai kasvattaa viljansa.

Nykyaikana varsinkaan ei pidä olla niin pälli, että tekee jotain pyyntörukouksia tai vastaavia, kun asiat ovat hyvin eikä nälkää tarvitse nähdä täällä länsimaissa. Afrikkalaiset näkevät nälkää koska eivät ymmärrä tätä ohjetta. Lisäksi nämä heidän huonot tapansa ovat kutusuneet heihin ajattarat jotka ovat pesseet heidän mielensä lapsellisiksi, julmiksi ja kieroksi. Osittain tähän on syynä heidän musta magiansa. Eräs valtakulttuuri myös kehottaa heitä jatkamaan näitä heidän pahoja tapojaan.

Kirjoittamaani ei pidä sekoittaa Saatananpalvontaan, en kehoita ketään siihen. Mikäli Saatananpalvoja huomaa teidän tekevän rituaaleja hän koitaa h vetää jopa väkisin sinut mukaan mestarinsa palvontaan. Saatana ei pidä kenestäkään eikä ole kenellekään suosiollinen. Ei edes uskollisimmille palvelijoillleen.

Todellisuudessa Juudoekristittyjenkin Jumala on Saatana. Tai Saaatanapalvojien Jumala Jahve. Nämä ovat saman kolikon kaksi eri puolta.

Luonto on ihmisen oikea Jumala. Saatanajahve jyrsii luonnon pois kaikista maailmoista joihin pääsee tunkeutumaan jatämä on syytä pitää mielessä.

7

1289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Burka kielto puree EU-maissa , Suomessa Myrkynvihreät on estämässä Burka kiellon

      • Anonyymi

        Aloituksen aihepiiri on hengellinen politiikka ei varsinaisesti kuulu tähän.


    • Anonyymi

      Mikä on KAIKKIVALTIAAN suojelu suomelle kuvainollisesti
      Kuin hentoisen DAAVIDIN poimima kivi poimituna suomen hengelisestä purosta ja tämän voimalla linkoamalla kaataa paha-aikeisen koljatin mikä väkisten suomeen työntyy vallanhimoisena, valtaajat ovat ennenkin käyskenelleet seassanne, mutta aina noi on haihtuneet täältä, mites nyt käypi, löytyykös suomalaisesta yhteispaukkuja voitamaan ja hävitämään valloitaja, joka suomen meinaa helvetöijä.

    • Anonyymi

      Mitä järkeä?
      Monesti esitämme kysymyksen: miksi Jumala teki vanhan liiton, jos hän kerran tiesi sen epäonnistuvan. Ehkä voisimmekin ajatella niin, että Jumala teki vanhan liiton, jotta me tietäisimme sen epäonnistuneen. Se tehtiin siis siksi, että ihminen tajuaisi, ettei toista tietä enää ole. On vain pelastus Jeesuksen Kristuksen kautta.

      Ei siinä järkeä olekaan! Paavali toteaa kirjeessään korintolaisille, ettei Jumalan tarkoitus ollutkaan toimia järjen kautta. Hänhän oli sitä jo yrittänyt. Mutta se ei vain ottanut toimiakseen.

      Nyt Jumala päätti saarnata hulluutta, jotta ne, jotka uskovat pelastuisivat. 1. Kor. 1:18-25

    • Anonyymi

      Onkohan Helsingin suoramarkkinointi Mehän aluemyyntijohtaja vienyt lupaa kysymättä vienyt toiveita henkimaailmaan. Eli ei kysyny po. henkilöltä saako hänen puolestaan viedä toiveita eteenpäin. Tai ainakin koittaissi kiristää lupaa viedä toiveita. Jos hän kiristää tällä lailla kyseessä on vanha sielu jota hän yrittää kiristää.

      • Anonyymi

        Ei mehä n vaan Megan.


    • Anonyymi

      Aivan oikein, nykykirjallisuudessa on valtavasti vääriä ohjeita jotka on kirjoitettu tarkoituksella johtmaan vanhojen tapojen harjoittajia harhaan. Näiden väärien ihjeiden tarkoitus on saattaa vaikka uhrauksia ja luvattomia pyyntörituaaleja harjoittava harhaan ja perikatoon. tavathan ovat kiellettyjä.

      Kristityt eivät tästä välittäneet vaan väittivät muinaisten ihmisten harjoittaneet näitä tapoja kirjoittaen nämä valheelliset ohjeet muistiin voidakseen harhauttaa uuspakanoita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      32
      6531
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      311
      3971
    3. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      59
      3681
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      43
      3238
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      171
      2532
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2106
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      126
      1990
    8. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      47
      1857
    9. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1670
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1629
    Aihe