Muinaiset rituaalit.

Anonyymi

Nykyajassa elää vääriä uskomuksia rituaaleista. Rituaaleja ja uhrausriittejä. ei pidä tehdä kuin korkeintaa heidän joille on annettu siihen lupa.

Mitään pyyntörituaaleja ei ole syytä tehdä. Tämä tosin on yleinen alkuvaiheen hengellistyjän virhe. Siksi kirjoitannkin tästä ettei aloittava syyllistyisi kyseiseen virheeseen. Tähän virheeseen usein ohjaavat väärät merkinnät jotka on talletettu oppikirjallisuuteen. Nämä merkinnnät ovat Judeokristittyjen keksimi virheeseen yllätyksiä joita ei pidä noudattaa.. Aikanaan Suomeen ja muualle saapuneet juudeokristityt kirjasivat ylös nämä virheet jotta jälkipolvien pakanat syyllistyisivät niihin. Nämä vifheet voivat olla tuhoisia ,jos niitä noudattaa varsinkin mikäli jatkaa niiden noudattamista saatuaan päinvastaisen ohjeen.

Muinaiset pyyntikulttuurin ihmisetkään eivät todellisuudessa pyytäneet hengiltä mitään. Miksi olisi edes pitänyt metsäthän olivat täynnä riistaa ja järvet täynnä kalaa muutenkin Ihmisen itse pitää kehittää kekseliäisyyttään ja ajatteluaan miettiessään kuinka kalastaaa oikeaoppisesti tai kasvattaa viljansa.

Nykyaikana varsinkaan ei pidä olla niin pälli, että tekee jotain pyyntörukouksia tai vastaavia, kun asiat ovat hyvin eikä nälkää tarvitse nähdä täällä länsimaissa. Afrikkalaiset näkevät nälkää koska eivät ymmärrä tätä ohjetta. Lisäksi nämä heidän huonot tapansa ovat kutusuneet heihin ajattarat jotka ovat pesseet heidän mielensä lapsellisiksi, julmiksi ja kieroksi. Osittain tähän on syynä heidän musta magiansa. Eräs valtakulttuuri myös kehottaa heitä jatkamaan näitä heidän pahoja tapojaan.

Kirjoittamaani ei pidä sekoittaa Saatananpalvontaan, en kehoita ketään siihen. Mikäli Saatananpalvoja huomaa teidän tekevän rituaaleja hän koitaa h vetää jopa väkisin sinut mukaan mestarinsa palvontaan. Saatana ei pidä kenestäkään eikä ole kenellekään suosiollinen. Ei edes uskollisimmille palvelijoillleen.

Todellisuudessa Juudoekristittyjenkin Jumala on Saatana. Tai Saaatanapalvojien Jumala Jahve. Nämä ovat saman kolikon kaksi eri puolta.

Luonto on ihmisen oikea Jumala. Saatanajahve jyrsii luonnon pois kaikista maailmoista joihin pääsee tunkeutumaan jatämä on syytä pitää mielessä.

7

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Burka kielto puree EU-maissa , Suomessa Myrkynvihreät on estämässä Burka kiellon

      • Anonyymi

        Aloituksen aihepiiri on hengellinen politiikka ei varsinaisesti kuulu tähän.


    • Anonyymi

      Mikä on KAIKKIVALTIAAN suojelu suomelle kuvainollisesti
      Kuin hentoisen DAAVIDIN poimima kivi poimituna suomen hengelisestä purosta ja tämän voimalla linkoamalla kaataa paha-aikeisen koljatin mikä väkisten suomeen työntyy vallanhimoisena, valtaajat ovat ennenkin käyskenelleet seassanne, mutta aina noi on haihtuneet täältä, mites nyt käypi, löytyykös suomalaisesta yhteispaukkuja voitamaan ja hävitämään valloitaja, joka suomen meinaa helvetöijä.

    • Anonyymi

      Mitä järkeä?
      Monesti esitämme kysymyksen: miksi Jumala teki vanhan liiton, jos hän kerran tiesi sen epäonnistuvan. Ehkä voisimmekin ajatella niin, että Jumala teki vanhan liiton, jotta me tietäisimme sen epäonnistuneen. Se tehtiin siis siksi, että ihminen tajuaisi, ettei toista tietä enää ole. On vain pelastus Jeesuksen Kristuksen kautta.

      Ei siinä järkeä olekaan! Paavali toteaa kirjeessään korintolaisille, ettei Jumalan tarkoitus ollutkaan toimia järjen kautta. Hänhän oli sitä jo yrittänyt. Mutta se ei vain ottanut toimiakseen.

      Nyt Jumala päätti saarnata hulluutta, jotta ne, jotka uskovat pelastuisivat. 1. Kor. 1:18-25

    • Anonyymi

      Onkohan Helsingin suoramarkkinointi Mehän aluemyyntijohtaja vienyt lupaa kysymättä vienyt toiveita henkimaailmaan. Eli ei kysyny po. henkilöltä saako hänen puolestaan viedä toiveita eteenpäin. Tai ainakin koittaissi kiristää lupaa viedä toiveita. Jos hän kiristää tällä lailla kyseessä on vanha sielu jota hän yrittää kiristää.

      • Anonyymi

        Ei mehä n vaan Megan.


    • Anonyymi

      Aivan oikein, nykykirjallisuudessa on valtavasti vääriä ohjeita jotka on kirjoitettu tarkoituksella johtmaan vanhojen tapojen harjoittajia harhaan. Näiden väärien ihjeiden tarkoitus on saattaa vaikka uhrauksia ja luvattomia pyyntörituaaleja harjoittava harhaan ja perikatoon. tavathan ovat kiellettyjä.

      Kristityt eivät tästä välittäneet vaan väittivät muinaisten ihmisten harjoittaneet näitä tapoja kirjoittaen nämä valheelliset ohjeet muistiin voidakseen harhauttaa uuspakanoita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe