Aaron iso vauva

Anonyymi

Koskahan tästä Chasin isosta vauvasta tulee aikuinen mies? Välillä itkeskelee kuin lapsi ja uhoaa, kiukuttelee milloin kenellekin. Heittelee kiviä ikkunoista ja spreijaa oviin herjaavia tekstejä. Esittää kovanaamaa. Saadakseen tahtonsa läpi.
Voi ei mikä keskenkasvuinen reppana aikuiseksi mieheksi tuo Aaron on. Hävettääköhän Milleriäkin näytellä noin lapsellista miestä.

30

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sellainen oli taas meininki, ettei tuo iso vauva tule koskaan kasvamaan mieheksi. Hamsteriposket punoittivat ja silmät täyttyivät kyynelistä kun Aaron taas kerran koitti esittää itseään isompaa. Kuvittelee olevansa kylän kingi kun noin määräilee kenellä oikeus asua Emmerdalessa ja kenellä ei? Robertin ollessa miehen rinnalla Aaron oli hetkittäin siedettävä, mutta nyt kun Sugden on vankilassa niin väsynyt ilmestys koko Aaron. Jotenkin olen sitä mieltä että kauniinpi loppuratkaisu miesten rakkaustarinalle olisi ollut jos molemmat olisivat poistuneet sarjasta yhdessä.

      • Anonyymi

        Näyttelijän posket ovat todellakin pyöristyneet


      • Anonyymi

        Todellakin Aaron olisi joutanut lähtemään sarjasta Robertin myötä. Nyt hän jäi sarjaan vain, pikkuiseksi uhoavaksi ja oikuttelevaksi kyläpelleksi, jonka henkinen miehistyminen on jämähtänyt paikoilleen.
        Näyttää vähän siltä, että hänestä on tulossa jonkinlainen kyläpsykopaatti, tuon sairaan kostonhimonsa pauloissa. Jota yksinkertainen Victoria vielä ruokkii lisää vain siksi, koska ei raiskaajan äiti ei suostu uskomaan poikansa raiskanneen häntä.
        Tuttua Dinglemäistä perinnettä tämä Aaroninkin diktaattorimainen määräily ja uhoava jalanpolkeminen on. Eli, asioiden on mentävä aina näin kuten Dinglet tahtoo, jos asiat mene niin, alkaa heidän toimestaan tottelemattomille tapahtumaan heti ikäviä asioita.

        Samanlainen tyyli on myös Cainilla. Päättää, että Naten on häivyttävä maisemista ja saako Moira, tai Amy tavata omia lapsiaan, joita ovat 9 kk odottaneet ja synnyttäneet ja nyt hoitaneet. Moira hoitanut Isacia jopa ihan vauvasta asti. En tiedä onko tälläinen vallankäyttö Cainilta vain lapsensa suojelemisreaktio. Voihan tuollaisella maatilalla lasta vaania tietysti monet vaarat, jos äiti on yhä enemmän alkoholisoitumassa. Mutta ehkä Moira ei enää joisi, jos hänellä olisi lapsi siellä vastuullaan. Moira tarvitsisi nyt tukea ja apua, ollakseen äiti lapselleen ja hoitaakseen maatilaansa. Miehiä hän ei nyt tarvitsisi muuhun, kuin vain avukseen maatilan töissä. Mutta kappas vaan, nyt renkejä ei yht´äkkiä löydykään mistään avuksi. Moira jätetään kaikkien toimesta oman onnensa nojaan. Alkoholista lohtua hakemalla epätoivoinen Moira pahentaa entisestäänkin tilannettaan. Mitenhän tuokin helvetti päättyy? Antaako armoton Cain vihdoin Moiralle jotenkin anteeksi, edes vaikka sääliäkseen yhä syvempään epätoivoon vaipuvaa vaimoaan ja poikansa äitiä? Vai saako hän edelleen sairasta tyydytystä, kun Moira kärsii? Kuten saa älytön Aaronkin samantapaista tyydytystä ahdistelemalla Wendyä.

        Mitenhän mahtaa päättyä, tämä "ison vauvan" (Aaronin) kostoshow? Chas ja Paddykin ovat aina puuttumassa innokkaasti tämän uhmakkaan lällykän tekemisiin. Mutta tässä asiassa ei näytä aikuisvauvan tekemiset yhtään heitä kiinnostavan. Rääkätäänkö Wendyä siis nyt loputtomiin koko kylän toimesta, vain koska hän ei suostu uskomaan poikaansa raiskaajaksi?
        Kiusataanko Moiraakin loputtomiin, syrjähyppynsä takia? Johon tarvittiin toistakin osapuolta Natea. Joka kuitenkaan ei joudu ihan samanlaisen vainon kohteeksi, kuten Moira. Alkaa kyllästyttää tämä toistuva yksittäisten ihmisten jatkuva vainoaminen ja armottomuus. Anteeksianto ja armo on joillekkin tässä kylässä, ilmeisesti täysin vieras asia, suorastaan mahdottomuus. Sarjan nimeksi sopisikin Emmerdalen sijaan paremmin ->Armottomat<-
        Tämä on minun "Huomioni sohvalta"


    • Anonyymi

      Eikö sitä hajottamoa (vai mikä olikaan) ole enää olemassa, kun Aaronilla on aikaa päivystää Wendyä?

      • Anonyymi

        Huvittaa Aaronin skitsoilmeet, kun tyhmänä istuu Wendyn asunnon edessä huppu päässä. Eikö tyyppi joutaisi hetkeksi psykiatriseen hoitoon, kuten äitinsäkin aikoinaan. Näyttää olevan sukuvika tuo sekoaminen Dingelidongeleilla. Bellekin pysyy vain lääkkeillä jotenkuten järjissään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huvittaa Aaronin skitsoilmeet, kun tyhmänä istuu Wendyn asunnon edessä huppu päässä. Eikö tyyppi joutaisi hetkeksi psykiatriseen hoitoon, kuten äitinsäkin aikoinaan. Näyttää olevan sukuvika tuo sekoaminen Dingelidongeleilla. Bellekin pysyy vain lääkkeillä jotenkuten järjissään.

        Sarjassa vielä korostetaan näitä vainoamisia. Kivenheitosta soitettiin poliisi paikalle, mutta töhrimisen vuoksi ei.


    • Anonyymi

      Eikä Aaron edes joudu tästä minkäänlaiseen vastuuseen. Ai miksi? No siksi, kun hän on Dingle! Emmerdalessa saa syytteitä ja pidätetään paljon vähäpätöisimmistä asioista, mutta Aaron saa jatkaa, saamatta edes varoitusta.

    • Anonyymi

      Ei ole tosiaan Holey Crap-romuttamoa näkynyt pitkiin aikoihin. Ehkä iso vauva ei vain ehdi käydä töissä kun koko aika menee naispuolisen sairaanhoitajan vainoamiseen?

    • Anonyymi

      Ärsyttävä juonenkääne

    • Anonyymi

      Aaron itkeä tihuuttaa vastoinkäymisistä ja jos joku asia ei miellytä, niin nyrkit tai muut fyysiset keinot käyttöön. Sanallista taitoa ei ole.

    • Anonyymi

      Kuinka pitkään venytetään tätä turhaa ja typerää Aaronin Wendyn ahdistelua?
      Kun Wendy kuitenkin jää kylän asukkaaksi.
      Liam ja Manpreet on pärjänneet ihmeen kauan ilman sairaanhoitajaa.
      Emma Bartonin kuolemastahan on jo paljon aikaa.

      • Anonyymi

        Eikös Emma ollut sairaalassa töissä ja samoin Wendy ennen L M -työpaikkaa. Ennen Wendyä hoitsuna lienee ollut sarjassa näyttämätön hahmo tai ei ollut ollenkaan sairaanhoitajaa. Tai jos on ollut ennen Wendya pelkkä lääkärien vastaanotto.


    • Anonyymi

      Hui kauheaa, on se nyt aikuisvauva Aaron niin uhkaavan ja pelottavan näköinen, kun ihan huppu aina päässä Wendyn kyttäys ja ahdistelukeikalla. Kovasti pelottaa katsojaakin. Tai sitten, enemmänkin naurattaa.

      • Anonyymi

        En ole koskaan pitänyt Aaronista ja nyt vielä vähemmän


    • Anonyymi

      Röyhkeä, kun tunkeutuu jopa toisten kotiinkin uhoamaan. Emmerdalessa saa vähemmästäkin syytteen ja vankilaa. Mutta saako Aaron tälläisestä mitään?
      Aaron on sekopäinen ja joutaisi nyt jo vähintään psykiatriseen hoitoon. Ei taida edes Chas saada poikaansa kuriin tällä kertaa. Pahuus ja väkivaltaisuus ja uhoaminen on lapsuudessaan häiriintyneelle Aaronille sairas pakkomielle. Ei kai hän koskaan opi elämään normaalien ihmisten tavoin.

    • Anonyymi

      Kyllästyttävää katsella tätä Aaronin riehuntaa näin kauan.

    • Anonyymi

      Edelleenkin ihmettelen, miksi eivät soittaneet poliisia paikalle.

      Miten sattuikaan, että Äärön, Diane ja Vic sattuivat paikalle, kun Wendy ja poikansa kävivät tilannetta läpi.
      Erikoinen se Bobin "takaa-ajo". Wendy katseli ajaessa vähän väliä peiliin, mutta pysähtyneenä ei kertaakaan ja Bob yllätti...

    • Anonyymi

      Kyynelsilmäinen, lyhytjännitteinen, traumatisoitunut uhoaja Aaron on aikuisena on enimmäkseen sarjassa ollut. Eikä hänestä varsinaista kypsää miehisyyttäkään ole koskaan näkynyt.
      Jos olette katsoneet jaksoja, joissa Aaron oli lapsi ja kävi joskus lomillaan, skeittilautansa kanssa Dingleillä. Silloinkin hän oli jo erittäin häiriintynyt ja hankala. Eikä kukaan arvannut, miksi. Koska lapsuuden kauhuistaan sulkeutunut Aaron ei niistä kenellekään koskaan kertonut.

      Aikuistuessaan hän oli ahdistunut. Homoseksuaalisuutensa kanssakaan hän ei heti päässyt sinuiksi, eikä uskaltanut tulla "kaapistaan" Aaron viilteli itseään, käytti huumeita ja vietti muutaman vuoden vankilassakin. Siellä häneen kertyi vaan lisää katkeruutta ja kovuutta. Homoseksuaalisuutensa julkisesti myönnettyään Aaron koki ajoittain olevansa onnellinen, löydettyään vihdoin ihmisen, jonka kanssa koki rakkautta. Mutta sekin suhde päättyi miehen kuolemaan.
      Uusi suhde Robert Sugdenin kanssa, sekään ei sujunut koskaan ongelmitta.

      Aaronin häiriintynyttä käytöstä selitetään sillä, että pojan ollessa ihan pieni,
      äidiksi epäkypsä Chas antoi Aaronin pojan isälle Gordon Livesylle, joka käytti poikaansa seksuaalisesti hyväkseen. Aaron vihasi syvästi isäänsä.
      Aaron syytti pitkään kauheasta lapsuudestaan myös, asiasta tietämätöntä äitiään. Aaronin ankeaan lapsuuteen vedoten, selittyy ilmeisesti vieläkin kaikki Aaronin mielenhäiriöt ja agressiivisuus.

      Seksuaalinen hyväksikäyttö aiheutti ilmeisesti myös sen ettei Aaron tottunut koskaan seksiin tyttöjen, tai aikuisena naisten kanssa.
      Hän on homoseksuaali, eikä edelleenkään halua olla naisten kanssa.
      Vaikka Aaronin lapsuuskokemuksen luulisi saaneen aikaan, seksiin liittyvissä asioissa, vastenmielisyyden ja inhon, ei naisia, vaan juurikin kaikkia miehiä kohtaan.
      Kuitenkin, kuten näemme, jaksosta toiseen. Erittäin pahat ja lähtemättömät jäljet on jättänyt tähän roolihahmoon, hänen lapsena kokemansa seksuaalinen hyväksikäyttö..

    • Anonyymi

      Aaronin hahmo on nykyään vastenmielinen sekä käytöksensä että habituksensa vuoksi.
      Kummallista että tuollainen vainoaminen, uhkailu ja kotirauhanhäirintä on sarjassa hyväksyttävää. Tosielämässä tyyppi olisi jo pidätetty ja saanut syytteen.
      Aaronin hahmo on väkivaltainen, raivopäinen, uhmakas tihrusilmäinen itkupilli pullukka, johon kukaan fiksu ei ihastu. Ei vastaa lainkaan niitä kehuja mitä Chas pojastaan Wendylle lateli.

      • Anonyymi

        Chastity on ihan sokea poikansa häiriintyneisyydelle ja pahuudelle. Tai, ehkä kehuu vain siksi Aaronia, koska ei kehtaa myöntää totuutta, eikä ilkeä alkaa haukkumaan lastaan.
        Huono omatunto taitaa painaa vieläkin, kun hylkäsi Aaronin kasvamaan pedofiili-isän hoiviin.
        Nyt Chas sitten esittää jotain huolehtivaa supermamia häiriintyneelle aikuiselle pojalleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chastity on ihan sokea poikansa häiriintyneisyydelle ja pahuudelle. Tai, ehkä kehuu vain siksi Aaronia, koska ei kehtaa myöntää totuutta, eikä ilkeä alkaa haukkumaan lastaan.
        Huono omatunto taitaa painaa vieläkin, kun hylkäsi Aaronin kasvamaan pedofiili-isän hoiviin.
        Nyt Chas sitten esittää jotain huolehtivaa supermamia häiriintyneelle aikuiselle pojalleen.

        Varsin yleistä, että äiti kehuu lastaan eikä osaa myöntää tai ei tajua, että lapsi on pahis. Äidinrakkaus!


    • Anonyymi

      Äidit, jotka puolustavat lapsiaan.
      Kuten Wendy, joka ei millään suostu uskomaan poikaansa raiskaajaksi. Eikä Laurelkaan aavista poikansa ilkeyttä. Jos saa tietää, puolustaako hänkin samalla tavalla Äätööhtään?

    • Anonyymi

      Aaronvauva oli taas mersässä murjottamassa ja koko lähipiiri etsimässä. Sisko oli hukkua saadessaan kohtauksen veljeä etsiessä.
      Sairaalassakin Aaron bebe itkeä pillitti äidin hoivissa vaikka siskolla isompi hätä ja sairaus.
      Nyt pitäisi jo miehistyä.

      • Anonyymi

        Siis metsässä murjottamassa, pahoittelut virheestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis metsässä murjottamassa, pahoittelut virheestä.

        Ja Livin avuksi rintänyttä Wendyäkin haukuttiin Livin toimesta, inhottavaksi Wendyksi. Mutta lällystä oikuttelevasta miesvauvasta tehtiin taas puolijumalaa. Huvittavaa, kuinka kaikki suhtautui Aaronin etsintään ja löytymiseen, kuin olisi 3 vuotias lapsi ollut kateissa. Vaikka kyse oli vaan, aikuisesta draamaqueenhomomiehestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Livin avuksi rintänyttä Wendyäkin haukuttiin Livin toimesta, inhottavaksi Wendyksi. Mutta lällystä oikuttelevasta miesvauvasta tehtiin taas puolijumalaa. Huvittavaa, kuinka kaikki suhtautui Aaronin etsintään ja löytymiseen, kuin olisi 3 vuotias lapsi ollut kateissa. Vaikka kyse oli vaan, aikuisesta draamaqueenhomomiehestä.

        Korjaus. Avuksi RIENTÄNYTTÄ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korjaus. Avuksi RIENTÄNYTTÄ.

        Dinglet pitävät liikuttavan kovasti huolta omistaan. Mutta muista ihmisistä viisveisaavat.


    • Anonyymi

      Tämä ja muut tuoreimmat avaukset on taas piilotettu palstalta johonkin. Joku on jostainsyystä kaivanut näitä vanhoja aloituksia esille (jopa vuodelta 2013)
      Mikä tämä tälläinen systeemi on?

      • Anonyymi

        Tämä viestiketju on perustettu 2021. Moni aiemmin perustettu voi olla edelleen ajankohtainen ja on jatkuvuutta.
        Tää on muuten Aaron-ketju. Oisit aloittanut valituksellesi uuden.


      • Anonyymi

        Se viestiketju, mihin on viimeksi vastattu, näkyy ylimpänä. Oli sitten perustettu viikko tai 10 vuotta sitten. Sivua alaspäin rullaamalla löytyy lisää...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe