Kontiolahden parhaat asuinalueet /

Anonyymi

Mietin paluumuuttoa. Muutin pois pienenä joten en tiedä alueista. Mitkä on kontilahden parhaat okt alueet. Ranta ois jees

12

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Katsele järven tai joen rannalta.
      Joka toiselle palstalle tuota tyrkytät?

      • Anonyymi

        Kuules! en ole tyrkyttänyt aiemmin mihinkään. Mikä helvetti siinä on, että keskustelupalstalla ei sais kysyä / keskustella.


    • Anonyymi

      Lehmon suo, mastereilla valmis lampi

      • Anonyymi

        Lehmonsuosta tuli Lehmonkangas kun se siirtyi "vettenpäällä" kävelijöitten haltuun. Ei se vedenpinta ole siellä suolla maanpintaa korkeammalla, mutta jo 10cm monttu täyttyy vedellä. Siellä on helppo toteuttaa Kontiolahden seuraava suuri visio kun rakennetaan paikallinen Venetsia, jossa suurimman osan vuotta voi kulkea gondolilla......gondomiahan "vettenpäällä" kävelijät ei käytäkkään.


    • Anonyymi

      Kyllä kirkonkylä on kuin tehty eläkeläiselle täällä on kaikki mitä ihminen tarvitsee.
      Työpaikkoja ei liiemälti ole mutta Joensuuhun on hyvät yhteydet niin omalla-autolla tai linja-autolla eikä sinne ole kun parinkymmenen minuutin matka. Tule vaan kyllä tänne sopii.

      • Anonyymi

        Kirkonkylällä on kaikki mitä eläkeläinen odottaa.......hautausmaa.


    • Anonyymi

      Kun jaksat oottaa niin Vierevänniemen alueelle on melko varmasti tulossa asutoalue. Mistä minä sen tiedän?? No, silloin kun kunta saneerasi Vierevänniementien (toissa kesänä) käski kunnan mestari tehdä liittymävarauksen, eli ravioja on suunnitelmissa olevan asuinalueen liittymän kohdalla rumnmutettu. Ja voi olla et jonkin ajan kuluttua rantatöyrääntieltä tulee asuntoja myyntiin, jos entiset merkit paikkansa pitävät niin grynderit laittaa parin vuoden omistuksen jälkeen asuntoja huihuippupaikalta huippuhinnalla myyntiin. Ja eikös nuo rakentane kohta sen rantatöyrään päällisen pellonkin siitä tuulimyllyn ja töyrääntien välistä. Kun nythän sen rakentamattomuutta ei voi enään maisemallisilla seikoilla puolustella, eikä asukkaat anna siihen mitään, paitsi asuntoja, rakentaa. Allekirjoittanutkin anonyymi vois siitä rakennuspaikan ostaa.

    • Anonyymi

      Ainakin eläkeläisnäkökulmasta kirkonkylä ehkä paras. Perusteluna, että kirkonkylään rakennetaan uutta sote/terveysasemaa, joten nämä palvelut pysyy varmasti jatkossakin. Kaksi kauppaa K- ja S-marketit melkein vierekkäin, ja niiden väliin kylän keskipisteeseen valmistumassa uusi kerrostalo. Varmasti muistakin keskustan kerrostaloista löytynee huoneisto ajan kanssa. Rannalle Vierevänniemelle ei keskustassa pitkä matka. Ja Joensuuhun autolla tai bussilla, autolla parikymmentä minuuttia suoraa tietä.
      Jos ei ole vielä eläkeiässä, haluaa lähelle järveä ja ehkä vielä rakentaakin, niin sitten Kontioniemi ja varuskunnan entisen asuinalueen tontit. Näkymät järvelle on monelta tontilta ja uimarantakin varuskunnan entisen sotkun rannassa.

    • Anonyymi

      Kontioniemen palvelut ovat alakoulu ja hoivakoti. Väliajan palvelut pitää hakea muualta.

    • Anonyymi

      Tulevia asuinalueita: Vierevänniemen alus ja Rantatöyrääntien yläpuolinen pelto. Perustelut: tuolle pellolle rakentamista ei voi kieltää maisemallisilla perusteilla, koska mitään kulttuurimaisemaa johon aina on vedottu ei enään ole. Vierevänniementiehen pyysi kunnan mestari jättämään liittymän tulevalle asuinalueelle, siinä on nyt rumpu ja liittymä. Ovat molemmat niin hyviä paikkoja asua ettei oikein pysty kuvailemaan. Näitten asuinalueiksi kaavoittamista vois Kontiolahden kuntaan sopivilla arvoilla ja metodeilla jouduttaa.

    • Anonyymi

      Tulevia asuinalueita: Vierevänniemen alue ja Rantatöyrääntien yläpuolinen pelto. Perustelut: tuolle pellolle rakentamista ei voi kieltää maisemallisilla perusteilla, koska mitään kulttuurimaisemaa johon aina on vedottu ei enään ole. Vierevänniementiehen pyysi kunnan mestari jättämään liittymän tulevalle asuinalueelle, siinä on nyt rumpu ja liittymä. Ovat molemmat niin hyviä paikkoja asua ettei oikein pysty kuvailemaan. Näitten asuinalueiksi kaavoittamista vois Kontiolahden kuntaan sopivilla arvoilla ja metodeilla jouduttaa.

      • Anonyymi

        Miksi tämä kommentti ei näy pian lähettämisen jälkeen?? En ymmärrä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      106
      1982
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1460
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1403
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      479
      1085
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      49
      961
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      846
    Aihe