Suutarilan kirpputori

Anonyymi

Mainostavat, että haluavat olla suomen paras kirpputori, mutta varkaudet ovat sitä luokkaa, etteivät koskaan pääse tavoitteeseensa. Tiesimme, että tätä tapahtuu ja ystävällinen henkilökunta käski laittaa hälyjä joka paikkaan minne niitä voi laittaa, mutta siltikin oli pettymys varkauksien määrä. Ihan kaikkeen pieneen tai halpaan ei edes saa hälyä kiinni, joten riskillä sitten mentiin. Ihan mikä vaan saattoi olla varkaalle mieleen, ei niiden aivoituksiin päässyt sisälle. Joo, ja etsittiin koko halli ja kaikki paikat, mutta viety mikä viety. Varastaminen alkoi heti ensimmäisellä myyntiviikolla ja jatkui koko siellä oloajan. Emme voi suositella. Sikäli on sääli, kun paikka on aivan loistava puitteiltaan ja henkilökunta on todella ystävällistä, mikä ei ole tuolla alalla mitenkään itsestäänselvyys.

9

4269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Antakaa jo armoa, asiakkaita ei käy ja maksamme täyttä hintaa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, revitte myyjiltä täyttä hintaa paikoista ja myyntiä ei ole kuin yhtenä päivänä viikossa ja loput lähtee varkaiden mukaan. Hävetkää.


    • Anonyymi

      Aika iso kirppis jotta omistaja(n ego) mahtuu sisälle.

    • Anonyymi

      Henkilökunta ihan mukavaa.Tilat isot.
      Ei ole enään tullut käytyä.Pöydät sullottu täyteen tavaraa mitä kukaan ei halua edes ilmaiseksi.Muutama pöytä jota viitsii katsoa.Loppu osa TÄYNNÄ roskaa!Huonontunut oikein kunnolla.Kuka haluaa edes katsella pöydistä mitään jos puoli pöytää kaatuu niskaan jos johonkin koskee?!Nykyään vain tunkkainen ja täyteen sullotut pöydät.Alussa oli eri meininki.

    • Anonyymi

      Minulta varastettiin kaksi kivaa tuotetta. Hälyttimet ei toimi kun vein vahingossa yhden hälyttimen kotiin. Ikävää, enään en ole myynyt kirpputoreilla. En kannata.

      • Anonyymi

        Eivät maksa työntekijöille ilta, lauantai tai sunnuntai lisiä! Orjatyövoimaa! Viikonloppuisin muutenkin liian vähän työntekijöitä . Omistaja tyytyväisenä kotona kun työntekijät raatavat kiireessä ilman sunnuntailisää ! Välttäkää tätä paikkaa , omistaja täysi rosvo perheensä kanssa!


    • Anonyymi

      Yksi röyhkeä kassatyöntekijä pilaa tökeröllä käytöksellään paikan maineen. Omistajaa se ei tunnu haittaavan. Päivittää ilmeisesti myös paikan somea "mukahauskojen kommenttien siivittämänä" . Muut myyjät perus mukavia, mutta vaivaantunut ilmapiiri kertoo omaa kieltään. Kirpparilla on hyvä sijainti, mutta muutamaa pöytää lukuunottamatta siellä on paljon nuhjuista vaatetta ja tavaraa myynnissä. Törkeää asiakaspalvelua harrastavan työntekijän vuoksi en viitsi käydä, enkä varsinkaan suosittele ottamaan pöytää täältä myyntiä varten. Itseltäni ei myyntijaksoilla ole varastettu mitään, (hälyttimet ilmaisia ja niitä on riittävästi) mutta asiakaspalvelun laadun ja mm. paikan hintalappusavotan vuoksi (=Ei saa tulostaa kotona, koska omistajaa ei usko, että myyjät osaisivat tehdä oikeanlaisia ja riittävän kunnollisia lappuja omilla tietokoneillaan!) en aijo enää paikassa myydä. Hyvää palvelua saa kyllä muilta kirppareilta, joita lämpimästi kaikille suosittelen. Mieluummin Tuusulaan, Vallilaan, Mankkaalle tai vaikka Keravalle.

    • Anonyymi

      Valitettavasti toivottoman huonoa asiakaspalvelua yhdeltä myyjältä, 2 kertaa kysyin jotain ja molemmilla kerroilla tuntui että asiakaspalveluopinnot jäänyt hieman kesken.

    • Anonyymi

      Autokorjaamot vieneet kaikki parkkipaikat . Autolla ei pääse lähellekkään. Enkä tarkoita oven viereen. Ei kukaan rupea kantamaan myytäviä tuotteita kilometrien päästä. Tuhoon tuomittu paikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe