Suutarilan kirpputori

Anonyymi

Mainostavat, että haluavat olla suomen paras kirpputori, mutta varkaudet ovat sitä luokkaa, etteivät koskaan pääse tavoitteeseensa. Tiesimme, että tätä tapahtuu ja ystävällinen henkilökunta käski laittaa hälyjä joka paikkaan minne niitä voi laittaa, mutta siltikin oli pettymys varkauksien määrä. Ihan kaikkeen pieneen tai halpaan ei edes saa hälyä kiinni, joten riskillä sitten mentiin. Ihan mikä vaan saattoi olla varkaalle mieleen, ei niiden aivoituksiin päässyt sisälle. Joo, ja etsittiin koko halli ja kaikki paikat, mutta viety mikä viety. Varastaminen alkoi heti ensimmäisellä myyntiviikolla ja jatkui koko siellä oloajan. Emme voi suositella. Sikäli on sääli, kun paikka on aivan loistava puitteiltaan ja henkilökunta on todella ystävällistä, mikä ei ole tuolla alalla mitenkään itsestäänselvyys.

9

4440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Antakaa jo armoa, asiakkaita ei käy ja maksamme täyttä hintaa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, revitte myyjiltä täyttä hintaa paikoista ja myyntiä ei ole kuin yhtenä päivänä viikossa ja loput lähtee varkaiden mukaan. Hävetkää.


    • Anonyymi

      Aika iso kirppis jotta omistaja(n ego) mahtuu sisälle.

    • Anonyymi

      Henkilökunta ihan mukavaa.Tilat isot.
      Ei ole enään tullut käytyä.Pöydät sullottu täyteen tavaraa mitä kukaan ei halua edes ilmaiseksi.Muutama pöytä jota viitsii katsoa.Loppu osa TÄYNNÄ roskaa!Huonontunut oikein kunnolla.Kuka haluaa edes katsella pöydistä mitään jos puoli pöytää kaatuu niskaan jos johonkin koskee?!Nykyään vain tunkkainen ja täyteen sullotut pöydät.Alussa oli eri meininki.

    • Anonyymi

      Minulta varastettiin kaksi kivaa tuotetta. Hälyttimet ei toimi kun vein vahingossa yhden hälyttimen kotiin. Ikävää, enään en ole myynyt kirpputoreilla. En kannata.

      • Anonyymi

        Eivät maksa työntekijöille ilta, lauantai tai sunnuntai lisiä! Orjatyövoimaa! Viikonloppuisin muutenkin liian vähän työntekijöitä . Omistaja tyytyväisenä kotona kun työntekijät raatavat kiireessä ilman sunnuntailisää ! Välttäkää tätä paikkaa , omistaja täysi rosvo perheensä kanssa!


    • Anonyymi

      Yksi röyhkeä kassatyöntekijä pilaa tökeröllä käytöksellään paikan maineen. Omistajaa se ei tunnu haittaavan. Päivittää ilmeisesti myös paikan somea "mukahauskojen kommenttien siivittämänä" . Muut myyjät perus mukavia, mutta vaivaantunut ilmapiiri kertoo omaa kieltään. Kirpparilla on hyvä sijainti, mutta muutamaa pöytää lukuunottamatta siellä on paljon nuhjuista vaatetta ja tavaraa myynnissä. Törkeää asiakaspalvelua harrastavan työntekijän vuoksi en viitsi käydä, enkä varsinkaan suosittele ottamaan pöytää täältä myyntiä varten. Itseltäni ei myyntijaksoilla ole varastettu mitään, (hälyttimet ilmaisia ja niitä on riittävästi) mutta asiakaspalvelun laadun ja mm. paikan hintalappusavotan vuoksi (=Ei saa tulostaa kotona, koska omistajaa ei usko, että myyjät osaisivat tehdä oikeanlaisia ja riittävän kunnollisia lappuja omilla tietokoneillaan!) en aijo enää paikassa myydä. Hyvää palvelua saa kyllä muilta kirppareilta, joita lämpimästi kaikille suosittelen. Mieluummin Tuusulaan, Vallilaan, Mankkaalle tai vaikka Keravalle.

    • Anonyymi

      Valitettavasti toivottoman huonoa asiakaspalvelua yhdeltä myyjältä, 2 kertaa kysyin jotain ja molemmilla kerroilla tuntui että asiakaspalveluopinnot jäänyt hieman kesken.

    • Anonyymi

      Autokorjaamot vieneet kaikki parkkipaikat . Autolla ei pääse lähellekkään. Enkä tarkoita oven viereen. Ei kukaan rupea kantamaan myytäviä tuotteita kilometrien päästä. Tuhoon tuomittu paikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe