Ulkomaan maajussit

Anonyymi

Katsoin tänään kun jussit olivat pikatreffeillä ja karsivat morsianehdokkaita. Turkin Mustafalle oli tarjolla jo vanhempia ja kokeneita naisia. Saa nähdä tuleeko Mustafalle mätsiä. Stefanolle on tarjolla vaaleatukkainen hoikka nainen joka saattaa vetää pisimmän tikun kisassa.

16

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä mun arviot "jusseista" ja tarjolla olleista naisista.
      Roy tuntuu tosi fiksulta, mutta ei luultavasti ota ketään näistä tarjokkaista. Ei näyttänyt olevan ns. seksuaalista vetoa ja ikää naisilla oli aivan liikaa. Hänelle sopisi sellainen 30-35 vuotias, urheilullinen, iloinen ja avoin nuori nainen. Ei ollut yhtään sellaista joukossa.

      Mustafalla kaikki naiset olivat iältään viisissäkymmenissä. Ei mene jatkoon yksikään. Ehkä 55 vuotias vielä voi lapsen tehdä :) sillä eikös Mustillakin ollut vielä toive omasta lapsesta. Mustafa tarvitsisi itselleen vahvan naisen joka sietää Mustin epävarmuutta miehisyydestään ja sen myötä kumpuavaa mustasukkaisuutta. Naisen joka kulkee omissa saappaissaan pää pystyssä ja kannattelee miestään.

      Viininmyyjä Stefanolla esittelyvideossa ikähaarukka naisille oli selkeästi alle 30 vuotias. Tätä seikkaa painotti moneen otteeseen. Silti sai kirjeitä vain liki nelikymppisiltä. Eikö nämä naiset ymmärrä kuulemaansa tai lukemaansa?
      Stefano haki näyttävää naista, tarkoitti oikeasti pusuhuulista silikonitissistä pimatsua joka hyppii miehen mielen mukaan siinä vierellä ja antaa sen mitä mies haluaa. Hyvä esimerkki sellaisesta Sukarin Nadja. Stefano ei halua lapsia ainakaan 10 vuoteen vielä, joten Stefano ei ota vanhaa luomunaista. Eikä hänellä ollut minkäänlaista kemiaa yhdenkään tarjokkaan kanssa. Kohteliaisuudesta valitsi kaikki jatkoon koska olisi ollut noloa sanoa byebye kaikille heti kättelyssä.

      Matthewilla oli vähän nuorempia, mutta eipä hyvältä näytä hänenkään tarjokkaat. Kaverilla ei ole niin vaativa silmä, hänelle kelpaa tavallinen nainen. Saa nähdä, löytääkö näistä sittenkään ketään. Hakee selkeästi kuitenkin sellaista naista jonka kanssa voi tehdä lapsia, oman perheen. Liki 40 vuotias ei ikävä kyllä ole enää hyvää äitimateriaalia, sorry vaan naiset. Toivottavasti rakastuu porukan nuorimpaan, en tosin muista kuka hän on.

      • Anonyymi

        Heh, nadja on tyypillinen maatuska, ei todellakaan edustava vaan näyttää halvalta... Naiset ovat lähes poikkeuksetta rahan perässä, paras olisi ilmoittaa että avioehto vaatimuksena niin karsii useimmat.


    • Anonyymi

      Arvasin jokaisen kenet valitsevat, aina nuorimman näköiset, mutta muutenkin parhaiten sopivimman tuntuiset. Toivottavasti sujuu hyvin. Roylla on hienon näköinen talo, toisella kanadalaisella ei vielä taloa ollenkaan ja kyläkin lähes kuollut, Mustilla hienot maisemat... Aikamoiset muutokset kaikilla jos muuttavat tuonne.

      • Anonyymi

        Tuon Mustin näyttelemisenkin näki koko ajan, ihmettelin eikö naiset huomaa, ehkä huomasivatkin.
        https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000007948426.html

        Valehtelee kaiken muunkin, mutta mitäp muuta musulta voisi odottaakaan.. Vappukin lentelee tutantoyhtiön rahoilla turhan takia, ainoa syy miksi noita ulkomaan jusseja edes ottavat ohjelmaan.


    • Anonyymi

      Ennakkotietoa lehdestä, älä lue ellet halua tietää. Vähän typerää että lehdissäkin kerrotaan etukäteen, yleensä en lue jos aion katsoa.

      Roy ja poikansa aikovat muuttaa Suomeen, poika vielä enemmän ja aikoo käydä intin täällä. Paluumuuttajia, hieno homma, ihmettelen vaan jos vanhempansa jäävät Kanadaan vai onkohan niillä usempi lapsi. Mitenkäs maatila Kanadassa, jatkaako siinä kukaan. Naisista en kerro mitä luki.

      • Anonyymi

        Eihän Roylla ollut mitään maatilaa. Kuvaukset tehtiin Royn sukulaisen vapaa-ajan asunnolla.
        Kaveri on kiinteistönvälittäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän Roylla ollut mitään maatilaa. Kuvaukset tehtiin Royn sukulaisen vapaa-ajan asunnolla.
        Kaveri on kiinteistönvälittäjä.

        Eikös se sitten ollut väärässä ohjelmassa :)

        No ehkäpä se ostaa Suomesta maatilan tai ottaa eukon millä tila. Jos nyt edes haluaa maatilaa.


    • Anonyymi

      Musti haluaa paukuttaa 5-6 kertaa päivässä eli 150-160 kertaa kuukaudessa ? Ei perus suomineito ole tällaiseen tottunut. Lauantaisaunan ja parin punkun jälkeen kerta viikossa riittää. (jos ei ole menkat tai päänsärkyä) eli kerta kuussa on hyvä. Joutuu Musti tumputtamaan aika kovin..

      • Anonyymi

        Taitaa seksihurjastelut lyhentää elinikää, ainakin jos käyttää jotain aineita sitä varten. Eikös tuolla isökin kuollut 40v, yrittää ehtiä mahdollsimman paljon. Parasta kun tumputtaa kun mieli tekee, 2x päivä tai vaikka 2x viikko. Ennätys 9x päivä, mutta ei siinä mitään järkeä ole tehdä jatkuvasti mahdollisimman paljon.


      • Anonyymi

        Musti taitaa puhua palturia eihän päivässä kerkiäis tehdä muutaku panee


    • Anonyymi

      Mustafan isä oli ainakin hengissä ohjelman tekohetkellä. Eilisessä jaksossa näet tuli ilmi että Mustafan isä sairastaa syöpää, mutta kaikki oli kuitenkin vielä "hyvin".

      • Anonyymi

        Pitäisi katsoa jakso uudelleen kumpi se oli ja kenestä puhui, muistelen vaan puhuneen omasta isästään. Samapa tuo, joku voi kertoa jos muistaa.


    • Anonyymi

      Kuka jaksaa olla perse pystyssä aamusta iltaan. Taitaa olla vähän Turkin lisää tämän herran jutuissa.

      • Anonyymi

        Musti puhuu paskaa hyväkö pystyy edes kerran päivää


      • Anonyymi

        Musti puhuu paskaa hyväkö pystyy edes kerran päivää


      • Anonyymi

        Musti puhuu paskaa hyväkö pystyy edes kerran päivää


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      202
      4810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2942
    3. 134
      1757
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      219
      1526
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1129
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1097
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe