Mieti tarkkaan mitä puoluetta kannattaa äänestää

Anonyymi

”Ilmastoneutraali kaksinaamaisuus suonsilmästä katsottuna

Suomen ja Unkarin/Puolan soilla on joku ihmeellinen ero. Puolan ja Unkarin suot määriteltiin hiilinieluiksi elpymispakettineuvotteluissa. Suomen ojittamattomia soita ei ole laskettu hiilinieluiksi. Ilmasto ei ollutkaan Puolan ja Unkarin kohdalla tärkeä, vaan maiden saaminen mukaan elpymispakettiin.

Suomessa lasketaan vain ojitetut suoalueet hiilinieluiksi, mutta ei ojittamattomia luonnonmukaisia suoalueita, joita on 4.2 miljoonaa hehtaaria. On sanomattakin selvää, että Suomi olisi hiilinegatiivinen, ILMASTONETRAALI maa jo nyt, jos nuo luonnonmukaiset suoalueet laskettaisiin mukaan. Luonnollisesti punaviherhallituksemme ei halua niitä mukaan laskentoihin, koska se poistaisi oikeutuksen esimerkiksi veronkorotuksiin, joita perustellaan päästövähennyksillä. Samalla logiikalla metsämaapohjaksi kelvollisia suomaapohjia kannattaisi ojittaa lisää ja ottaa metsätalouden käyttöön.

Marinin hallitus on aiheuttanut ja aiheuttamassa lisää vahinkoa suomalaisille, suomalaisten toimeliaisuudelle, vauraudelle ja yrittäjyydelle. Vastuuton rahanjako on ollut mittavaa ja väärin kohdennettua, jopa sisäpiirikähmintää. Miksi hallitus tuhoaa olemassa olevaa ja kehittyvää liiketoimintaa ottamalla hiilineutraaliuden tavoitteeksi vuoden 2035, kun se on Euroopan tasolla 2050 ja Kiinakin vasta 2060? Ympäristötekijöiden huomioiminen voi lisätä liiketoimintaa, mutta ei korvata menetettyä liiketoimintaa.

Kaiken pahinta on kotimaisuuden ja suomalaisen tuottavuuden alasajo, josta yhtenä viimeaikaisimpana ja räikeimpänä esimerkkinä ja toimena on hallituksen budjetissaan esittämä energiaturpeen veron kaksikertaistaminen. Turpeen alasajon vaikutukset lähentelevät miljarditappiota. Kaiken takana on vain lapsellinen Lipposen kolikonheitto, jolla suomalainen luonnonvara tuomittiin uusiutumattomaksi, kun se EU:ssa kelpasi uusiutuvaksi ja myös naapurimaassa Ruotsissa.

Suomi ei päädy voitolle tavalla, jossa se kylvää rahaa muille eurooppalaisille ja kuvittelee, että kyllä ne ostavat suomalaisten jakamalla rahalla vaikkapa ympäristöteknologiaa. Kuolleena syntynyt ajatus. Muu Eurooppa nauraa viherpuna-poliitikoille, mutta kylläkin palkitsee heidät avokätisesti. Samalla Italiat, Espanjat ja Ranskat alentavat omia verojaan ja parantavat teollisuutensa ja kansalaistensa kilpailukykyä suomalaisten jakamalla rahalla.

Pasi Ruuska

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Joo tuon paketin äänestyksessä tulee myös hyvin esille millainen painoarvo on äänestäjälle puolueenvalinta ,puoluekurin näkökulmasta asioita läpiviedessä.


  • Anonyymi

   Jos Suomen asioita haluaa edistää ja saattaa perus kunnat kuntoon on perus politiikkaa Suomalaisista lähtökohdista saatavilla vain ja ainoastaan perus kansalaisten puolueelta persuilta, jotka ajavat perinteistä perus politiikkaa peruskansalaisen lähtökohdista. Kato Persu on Mersu ja muut tulevat kaukana johtotähden takana.

  • Anonyymi

   Marin ja erityisesti vihreät ovat tuhoamassa kaikki Suomen omakotitaloalueet. Kaikki pihat ja luonto hävitetään ja tilalle syntyy pelkkiä slummeja sosiaalisine ongelmineen. Marin on saatava heti pois vallasta.

   • Anonyymi

    Kannattaa pitää mielessä, että ääni demareille menee h(H)arakoille.
    Rehellinen demari on satuolento.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11610
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4505
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3876
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2328
  Aihe