Mieti tarkkaan mitä puoluetta kannattaa äänestää

Anonyymi

”Ilmastoneutraali kaksinaamaisuus suonsilmästä katsottuna



Suomen ja Unkarin/Puolan soilla on joku ihmeellinen ero. Puolan ja Unkarin suot määriteltiin hiilinieluiksi elpymispakettineuvotteluissa. Suomen ojittamattomia soita ei ole laskettu hiilinieluiksi. Ilmasto ei ollutkaan Puolan ja Unkarin kohdalla tärkeä, vaan maiden saaminen mukaan elpymispakettiin.

Suomessa lasketaan vain ojitetut suoalueet hiilinieluiksi, mutta ei ojittamattomia luonnonmukaisia suoalueita, joita on 4.2 miljoonaa hehtaaria. On sanomattakin selvää, että Suomi olisi hiilinegatiivinen, ILMASTONETRAALI maa jo nyt, jos nuo luonnonmukaiset suoalueet laskettaisiin mukaan. Luonnollisesti punaviherhallituksemme ei halua niitä mukaan laskentoihin, koska se poistaisi oikeutuksen esimerkiksi veronkorotuksiin, joita perustellaan päästövähennyksillä. Samalla logiikalla metsämaapohjaksi kelvollisia suomaapohjia kannattaisi ojittaa lisää ja ottaa metsätalouden käyttöön.

Marinin hallitus on aiheuttanut ja aiheuttamassa lisää vahinkoa suomalaisille, suomalaisten toimeliaisuudelle, vauraudelle ja yrittäjyydelle. Vastuuton rahanjako on ollut mittavaa ja väärin kohdennettua, jopa sisäpiirikähmintää. Miksi hallitus tuhoaa olemassa olevaa ja kehittyvää liiketoimintaa ottamalla hiilineutraaliuden tavoitteeksi vuoden 2035, kun se on Euroopan tasolla 2050 ja Kiinakin vasta 2060? Ympäristötekijöiden huomioiminen voi lisätä liiketoimintaa, mutta ei korvata menetettyä liiketoimintaa.

Kaiken pahinta on kotimaisuuden ja suomalaisen tuottavuuden alasajo, josta yhtenä viimeaikaisimpana ja räikeimpänä esimerkkinä ja toimena on hallituksen budjetissaan esittämä energiaturpeen veron kaksikertaistaminen. Turpeen alasajon vaikutukset lähentelevät miljarditappiota. Kaiken takana on vain lapsellinen Lipposen kolikonheitto, jolla suomalainen luonnonvara tuomittiin uusiutumattomaksi, kun se EU:ssa kelpasi uusiutuvaksi ja myös naapurimaassa Ruotsissa.

Suomi ei päädy voitolle tavalla, jossa se kylvää rahaa muille eurooppalaisille ja kuvittelee, että kyllä ne ostavat suomalaisten jakamalla rahalla vaikkapa ympäristöteknologiaa. Kuolleena syntynyt ajatus. Muu Eurooppa nauraa viherpuna-poliitikoille, mutta kylläkin palkitsee heidät avokätisesti. Samalla Italiat, Espanjat ja Ranskat alentavat omia verojaan ja parantavat teollisuutensa ja kansalaistensa kilpailukykyä suomalaisten jakamalla rahalla.

Pasi Ruuska

8

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Joo tuon paketin äänestyksessä tulee myös hyvin esille millainen painoarvo on äänestäjälle puolueenvalinta ,puoluekurin näkökulmasta asioita läpiviedessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo tuon paketin äänestyksessä tulee myös hyvin esille millainen painoarvo on äänestäjälle puolueenvalinta ,puoluekurin näkökulmasta asioita läpiviedessä.

        Eihän nuo ehdokkaat ole edes julkisuudessa haastateltavina. Puolue johtajat vetävät vaaliohjelmat ja tuo puolue vaikutus asioihin tulee näissä esille. Ehdokas täytyisi tuntea tai käydä vaalikeskusteluissa paikkakunnalla, että saisi kuvan millaisia nämä tarkemmin ottaen ovat ja millä tasolla heidän poliittinen osaaminen on. Pienillä kunnilla tuo ei ole ongelma, mutta isoissa on, joten puolue valita on hommassa aa ja ooo.


    • Anonyymi

      Jos Suomen asioita haluaa edistää ja saattaa perus kunnat kuntoon on perus politiikkaa Suomalaisista lähtökohdista saatavilla vain ja ainoastaan perus kansalaisten puolueelta persuilta, jotka ajavat perinteistä perus politiikkaa peruskansalaisen lähtökohdista. Kato Persu on Mersu ja muut tulevat kaukana johtotähden takana.

    • Anonyymi

      Marin ja erityisesti vihreät ovat tuhoamassa kaikki Suomen omakotitaloalueet. Kaikki pihat ja luonto hävitetään ja tilalle syntyy pelkkiä slummeja sosiaalisine ongelmineen. Marin on saatava heti pois vallasta.

      • Anonyymi

        Kannattaa pitää mielessä, että ääni demareille menee h(H)arakoille.
        Rehellinen demari on satuolento.


    • Anonyymi

      Olen vantaalainen. Vantaa on kuin kaksi eri kaupunkia, toinen Länsi- toinen Itävantaa. Lännestä verorahat kilisevät itään. En äänestä ehdokasta, josta en tiedä kummalla puolella hän asuu. Olen vuosia äänestänyt itäväntaalaisia demareita ja tajunnut vihdoin etteivät he aja länsivantaalaisten asioita. Demareitten ehdokassivuolla ei ilmoiteta ehdokkaan kaupunginosaa. En siis äänestä heitä. Vasemmistoliiton sivuilla sen sijaan on selvästi kerrottu missä ehdokkaat asuvat. Löysin sieltä hyvän ehdokkaan. Hyvästi demarit.

      • Anonyymi

        Demari jako viimekerran vallassaan oleessaan rahat Kreikkaan .Ny ne menee yrittäjille koronatukina ja loput lapetaa Italiaa ja Kreikkaa. jahka valittet oikeisto puolueen,ni sitte männöö työttömyysturvat, tehää pitempää päibää pienenevillä palkoilla ja heikkenevillä työehdoilla ja työttöminä hakataa kaike muelma atiivoi tälleillä joilla viedää viimesetki mehut palkansaajista ,jotta pysyyvät nöyrinä.

        Kunnallispolitiikassa nuo samat puolueet linjaavat veropolitiikan kautta valtiollisen verotuksen kautta kunta osuudet ja vaikuttavat työllistämispolitiikkaan jota on siirretty kuntien kontolle nyt enenevässä määrin, joten puolue valinta on kuntavaaleissa yhtä oleellinen kuin eduskunta vaaleissa, sillä sen kautta annetaan tuki ajatuksille ja poliittisille näkemyksille jotka saavat kuntavaalien kautta lisää toimivaltaa taakseen.

        Nykyinen asetelma sen sijaan ei anna tavalliselle palkansaajalle kovin kummoisia valinnan mahdollisuuksia kun tuota asian ajoa ja palkansaajan asemaa siinä tarkastelee. Ei taija meillä enää olla paljon vaihtoehtoja puoluevalinnassa. Se taitaa olla tuo Vasemmisto puolueakselilla ,jossa palkansaaja ja politiikassa palkansaajan edunvalvonta kohtaa tai Perus Suomalaiset ja siinä se sitten on. Jahka tuossa on vielä kriittinen noiden tukipakettien suhteen ei jää enää ku Perussuomalaiset .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe