Kun ankara totuus paljastuu...

Anonyymi

Kavalat aborttiasiamiehet houkuttelevat epävarmoja äitejä ”säästämään nuoruutensa ja kauniin vartalonsa itselleen”. Aborttiasiamiehet houkuttelevat nuoria äitejä surmaamaan lapsensa mukavuusabortissa, jotta tekijöille jää enemmän biletykseen, itsensä ihailuun, koiraharrastuksiin, reissailuun yms. pieniin mukavuuksiin.

Ankara totuus paljastuu myöhemmin, kun lapsensa kadottaneen naisen iho rypistyy, hiukset harvenevat, vaatteet alkavat kiristää. Nuoret miehet kääntävät katseensa toisaalle.

Lapsensa säästäneillä on perhe, lasten lapset ja täyttä elämää.
Aborttiin ahdistetut kulkevat syrjemmällä kohti hiljaisuutta.

7

130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikilla se vanhuus tulee, oli lapsia tai ei. Lapset ei suojaa vanhuudelta mitenkään. Lasten aiheuttamat murheet kyllä vanhentaa ja rasittava lapsiperhe- elämä uuvuttaa. Moni avioliitto loppuu siihen kun tulee lapsia ja äiti jää yksinhuoltajaksi ja saa rasittua entistä enemmän.

   Siksihän nuoruus on elettävä, eikä kuvitella että nuoruuden voi elää sitten vanhana kun ei enää jaksa.

   Mikään ei ole niin kauheaa kuin elämätön elämä, on ihmiset todenneet kuolinvuoteellaan. Pitää saada elää kuin haaveilee eikä niin kuin toiset haluaa. Jos haluaa bilettää niin miten se keltään on pois. Oletko kade?

   • Anonyymi

    Minkä verran sitten se abortin aiheuttama syyllisyyst.rauma, masennukset, mahdolliset psykoosit, hedelmättömyys ym. rasittaa, uuvuttaa ja jopa tappaa.. Lapsiperheessä elämä on yleensä rauhallisen seesteistä ja saa kokea itsensä tarpeelliseksi, eikä esim. yletöntä viinan kittausta, kuten jollain bilettävillä sinkuilla voi olla. Siis kaikinpuolin terveellisempää ja laadukkaampaa, ennenkaikkea jollain syvällisemmällä tavalla merkityksellistä. Pikkulapsivaihekin kestää vain joitakin hassuja vuosia, siinä missä abortin tehnyt on itsekäs m.urhaaja koko surullisen katkeran loppuelämänsä. Ei ihme, että putipuhdasta omaatuntoa ja itsekunnioitustakin joutuu enää vain kaiholla muistelemaan ja kadehtimaan muilta.


  • Anonyymi

   Ainoa tapa välttää vanhuus on kuolla nuorena.

   • Anonyymi

    Ja jos ei halua vanhana mummona olla yksin, kannattaa hankkia lapsia ja pitää heidät hyvänä.


  • Anonyymi

   Olen aivan vakavasti sitä mieltä, että nuorella naisella on paljon mukavampiakin harrastuksia kuin tehdä abortteja. Siihen tietysti vaaditaan käyttäytymisen kontrollia ja vastuullisuutta, kuten aikuistenkin kohdalla. Ei kai naisen osa ole olla joka vuosi kerran tai pari raskauttaan keskeyttämässä. Paljon mukavampia asioita tiedän naiselle sopivammaksi ja mukavammaksi.

   • Anonyymi

    Ei abortti ole harrastus, olet erehtynyt. Seksi on harrastus ja vietti. Miehet kun pitävät seksistä eikä hyväksy seksittömyyttä suhteessa ja niin vahinkoja tapahtuu. Sukupuolitautejakin sattuu joskus eikä niiden hoito ole "harrastus". Eikä syöpä leikkaus.


   • Anonyymi

    Harrastus?
    Ei apua. Mistä planeetalta oikein tuut? 😂
    On se kyllä hieno harrastus. Aina mielummin abortti kuin ehkäisy.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   4956
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3271
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1452
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   130
   1432
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   1224
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1199
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1169
  8. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1097
  9. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1096
  Aihe