Kaksi mielenosoitusta koronarajoituksia vastaan - maskittomien koronalinkojen peijaiset

Anonyymi

Helsingissä on käynnissä kaksi mielenosoitusta koronarajoituksia vastaan. Poliisi on vaatinut mielenosoittajia noudattamaan koronarajoituksia.
https://demokraatti.fi/poliisi-vaatii-koronarajoituksia-vastustavia-mielenosoittajia-noudattamaan-rajoituksia-ministeri-todella-vastuutonta/
"Helsingissä osoitetaan mieltä koronarajoituksia vastaan – paikalla noin 400 ihmistä, yksi on otettu kiinni"

Mikä ihmisiä oikein vaivaa? Satoja ihmisiä kasassa ilman maskeja.
Vastustavat koronarajoituksia ja ovat vastuuttomina ilman maskeja kokoontuvina koronalinkoina näitä rajoitustoimia juuri aiheuttamassa.

Katsokaa kuvaa miekkarista, satoja ihmisiä kasassa ja kaikki ilman maskeja arvatenkin huutelemassa räkäpisaroita roiskien. Maailma on mennyt totaalisen sekaisin.

Sama porukka joka aiheuttaa toiminnallaan epidemian leviämistä miekkaroi itse toiminnallaan aiheuttamiaan rajoituksia vastaan.

24

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ÄO:n lasku 1995 jälkeen näkyy.

      • Anonyymi

        Tämä koronalinkohäirikköväki pitäisi Turun kansainvälisten opiskelijoiden tapaan laittaa tartuntatautilain mahdollistamiin pakkotesteihin sekä 14 vrk poliisin valvomaan pakkokaranteeniin. Siinä sitä vapautta kerrakseen.


      • Anonyymi

        Noilla se on pienempi kuin kenkän numero ja sen huomaa!!!


    • Anonyymi

      Roskaruoka, kemikaalit ja langattomat verkotko tätä aiheuttavat?

      • Anonyymi

        Ettei peräti Illu, Masoni tai Deep State.


    • Anonyymi

      Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas) pitää Helsingissä järjestettyyn ”Vapauden puolesta” -mielenosoitukseen osallistuneiden toimintaa vastuuttomana.
      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/b1f5148a-7c86-47cb-8cec-f3cf6b18f39b

      ”Todella vastuutonta vastustaa koronarajoituksia! Tautitilanne on vakava. Tällä menolla tarvitsemme pikemminkin lisää rajoituksia kuin rajoituksista luopumista. Surullista”, Pekonen kommentoi Twitterissä.

      Helsingin poliisin mukaan mielenosoitus keräsi Kansalaistorille noin 400 mielenosoittajaa. Tartuntatautilain mukaan osallistumismäärä voi mielenosoituksessa olla 6 henkilöä.

      ”Järjestäjät eivät noudata poliisin kanssa sopimaansa suunnitelmaa, vaan mielenosoittajat kulkevat yhtenä joukkona”, poliisi huomauttaa.

      • Anonyymi

        Mielenosoitus "Vapauden puolesta" voisi olla mieluummin "Vapaus eutanasian puolesta - meillä on oikeus tartuntaan ja tartuttaa sekä kuolla koronaan".


    • Anonyymi

      On se jännää, nuo tyypit vastustavat koronan torjuntaa ja ilmeisesti haluaisivat että pandemia jatkuisi loputtomiin.

      • Anonyymi

        Jospa heidät kustannettaisiin Brasiliaan Bolsonaron vieraiksi pandemian ajaksi. Tulee nämä matkat paljon halvemmaksi yhteiskunnalle, kuin näiden koronalinkojen pitäminen vapaana koronariskinä täällä. Ovat takuulla niitä änkyröitä, jotka eivät käytä maskia busseissa, kaupoissa jne. ja joiden takia tilanne uhkaa äityä pahaksi, siis THL:n ja Henrikssonin vaalien siirron pohjana oleviin tuhansiin päivittäisiin tartuntoihin, joka tarkoittaa kymmeniä, jopa satoja koronakuolemia päivittäin.


      • Anonyymi

        KUN saat tartunnan ja joudut sairaalaan, muista ilmoittaa, ettei sinua vain viedä teholle, vaikka olisi tarvetta, jotta tehon paikka jää jollekin muulle järkevälle ihmiselle!


      • Anonyymi

        Siis Brasilian Bolsonaron malliin vai? Uudet koronakuolemat vuorokaudessa ovat kasvaneet tämän vuoden alusta Brasiliassa 2/3. Ruotsikin näytti 2020 miten koronarajoitusten puute toimii, kuolleita 10x Suomea enemmän suhteessa väkilukuun. Virokin testasi talouslähtöistä koronastrategiaa ja ohitti eilen Suomen koronakuolemien määrässä, siis 4 kertaa Suomea enemmän koronakuolemia ja nyt oli pakko laittaa lockdownit jotka Viron pääministerin mukaan saattavat jatkua kesän yli. Mikä olisi sinun mallisi?


    • Anonyymi

      Piittaamattomien pitäisi myös maksaa yhteiskunnalle aiheutetut taloudelliset tappiot.

    • Anonyymi

      käsittämätöntä porukkaa, jokaiselle tuomio kokoontumisrikoksesta. miten voi olla olemassa noin vastuuttomia ihmisiä, jos ei itsestään välitä, niin pitäisi välittää ainakin muista ihmisistä.

    • Anonyymi

      https://www.soundhealthandlastingwealth.com/health-news/spring-breakers-party-without-masks-at-florida-beaches-and-bars-despite-covid-warnings/


      Itseasiassa tuossa artikkelissa, joka kertoo Floridasta, niin siinä on mainittu, että muuntovirus on Floridassa, mutta eipä siellä näy rättinaamapoliisia, sekin tulee esillle, kun selaa tuota liitettä.

      Kyllä tässä kaikessa on aika vahva kontrasti:

      - Floridassa ei alun perinkään rajoitettu juurikaan
      - Floridassa oli kyllä suht runsaasti koronaa, mutta vahingot jäivät vähäisemmiksi
      - Brittivariantti on Floridassa
      - Loputkin rajoitukset on purettu, mitä oli

      Mitä tästä muuta voi päätellä, kuin että korona on ollut huijjaus, ja sitä etenkin Euroopassa ja edelleenkin sairaine rajoituksineen, ja rajoitusvaatimuksineen. Pahoin vain pelkään, että tuleeko siitä kierre jo siksi, että eihän nämä sairaat uskalla niitä tekemisiään purkaa., Tilanne on kuin narsistisella hallitsijalla, joka joukkoineen pelkää mitä hänelle tapahtuu kun ja jos muut ja suuremmat joukot alkavat tuomaan mieltään siitä, mitä nuo saivat aikaan ja mitä tekivät. Rajoitus korvataankin sitten aina uudella uudella rajoituksella ja selityksillä, kun kierre oli valmis.

      Terve vain menoa........?

      Korona on huijjaus, ja mikään rajoitus missään ei ole koronaa poistanut, joten sitä on turha ehdottaa, että rajoittamalla koronasta pääsee eroon, tai että rajoituksia vastustavat eivät halua koronasta eroon!

      Korona katoaa sillä, että rajoitukset poistetaan, kuten nyt esimerkiksi Floridassa. Kun rajoitukset katoavat, niin se virus myös katoaa ihmisten mielistä, sillä sitä se koronan olemassaolo on mielikuvia ihmisten mielissä joka paivälle asiasta jonta ei kuuluisi edes paljon muistella saati laatia lisääntyviä rajoituksia tilanteessa, missä mitään todellisia ongelmia ei ole!

      • Anonyymi

        Virustaudit riehuvat talvella.

        Paljonko Floridassa on lunta?
        Paistaako se viruksia tappava aurinko siellä vai ei?

        Etsi vastaukset netistä!


    • Anonyymi

      ihan roskaväkeä koko porukka

    • Anonyymi

      Vian ei tarvitse olla suuri, jos se on päässä.

      • Anonyymi

        Triplamaski naamalle ja turvallisia unia.


    • Anonyymi

      Mikä päättäjiä ja ihmisiä vaivaa? Miljoonille ihmisille ja lapsille pakotetaan maskit naamoihin estämään hengittämistä. Maskit eivät estä viruksia, vaikka joissakin maissa maskipakko ollut jo yli vuoden.

      Maailma on mennyt totaalisen sekaisin.

      Sama porukka, joka aiheuttaa toiminnallaan kärsimysten leviämistä ajaa psykoosissa itse toiminnallaan aiheuttaman sekasorron ja pelon lisäämistä.

      • Anonyymi

        Onkohan sinulla kaikki kotona?


    • Anonyymi

      No yksi asia ainaskin on sataprosenttisen varma,osa siitä korona rajoituksia vastustavasta valopäiden sakista tulee sairastumaan ja kuolemaan koronaan ja sairastuttavat tietysti ulkopuolisiakin.

    • Anonyymi

      Kyllä mä vielä jotenkin ymmärrän (mutta en kannata) näiden foliohattujen hihhuloinnin. Olihan heillä lupa mielenosoituksiin (Tarkkaan ottaen 46 erillistä lupaa max 6 hengen mielenosoituksiin) , mutta sitä en voi käsittää, että poliisi seurasi hihhuleiden touhuja kädettöminä vierestä ja tyytyi vain "kehoittamaan järjestäjiä noudattamaan sääntöjä".

      Moniko lainrikkoja alkaa noudattaa lakia poliisin kehoitettua heitä noudattamaan lakia? Kas kun poliisi ei jakanut mielenosoittajille ilmapalloja ja kilon poliisi -kortteja. Jonkinlainen poliisin puffipöytä myös olisi ollut paikallaan "Näin poliisi palvelee / kouluttautui poliisiksi"

      • Anonyymi

        Olisivat voineet järjestää soppatykin ja kaffetarjoilun paikalle. Poliisihan ei siis aina pamputa, mutta ei tunne oikein tekevän mitään muutakaan näille oikeiston mielenosoituksille.
        Toisella puolella saadaan sumutetta naamaan, toinen puoli tekee mitä haluaa. Alkaa vähän kuulostaa kuluneelta se äärioikeiston valitus polposta ja antifasta.


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe