Aihe

Emmerdalen paras perhe ja aviopari

Anonyymi

Mielestäni paras perhe ja aviopari emmerdalessa on Jimmy ja Nicola King.
He ovat, mitä ovat, hölmöilyineen. Jimmyn ja Nicolan liitto on tässä sarjassa aika harvinainen. Se on vahva ja kestänyt monenlaiset koetukset. Kuten toisen vastaavan parin Lisan ja Zak Dinglen suhde.Jimmy ja Nicola rakastavat aidosti toisiaan ja lapsiaan. Nicola, vaikka hän on ajoittain melko hirveä persoona.
Hän rakastaa Jimmyn lapsia, yhtä paljon kuin omaansa Angelicaa, vaikka hän ei ole näiden poikien biologinen äiti.

Olisi kurjaa katsella, jos tälläinen pariskunta ja ehjä perhe jotenkin lopullisesti hajoitettaisiin. Pelkään näinkin vielä käyvän. Koska emmerdalen käsikirjoittajat kekisivät aina jotain, pirullisia konkeloita ja kaikenlaisia epäonnistumisia jatkuvasti kaikkien kylän asukkaiden elämään.
Kummalliset riidat, uskottomuus, tai traagiset tapahtumat ovat päättäneet monia onnellisia ihmissuhteita, erottaneet ihmisiä toisistaan ja etenkin hajoittaneet perheitä.

Jos olisi tylsää katsella sarjassa, aina vaan toinen toistaan onnellisempia ihmisiä ja tapahtumia. Aika tylsäksi alkaa mennä jo näiden onnettomien ihmisten ja heidän elämänsä katselukin. Näytetään miten joku saa, ikäänkuin "elämänsä palikkatornin" onnistuneesti kasattua. Se ei koskaan kauan pystyssä pysy. Tuntuu kuin, sarjan tekijöillä olisi joku pakkomielle, tavalla, tai toisella, potkaista se palikkatorni nopeasti kumoon.

6

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kieltämättä Jimmyn ja Nicolan avioliitto on harvinaisen pitkä, kun vertaa Emmerdalen avioliittoihin. Mutta molemmilla on menneisyytensä. Nicolalla on muistaakseni kolmas miespuolinen sarjassa ja Jimmyllä toinen toinen avioliitto. Lisäksi Jimmyllä on avioliiton ulkopuolinen lapsi.
   Lisan ja Zakin avioliittokin on pitkä, vaikka Zak kävi välillä toisen naisen kanssa naimisissa.
   Mutta kieltämättä mukava nähdä (suhteellisen) onnellinen perhe sarjassa.

   • Anonyymi

    Tuli yksi toinen liikaa...


  • Anonyymi

   Samaa mieltä aloittajan kanssa. Kingit ovat ehdottomasti tämän hetken paras pari ja perhe. Vaikka Jimmy vähän liian usein pelle onkin niin Nicolan ja Jimmyn suhde on omalla tavallaan hyvinkin toimiva ja mukavaa seurattavaa ylä ja alamäkineen.

   Sam ja Lydia hyvällä kakkossijalla, he ovat mielestäni vähän sellainen nykypäivän versio Zackin ja Lisan parhaista päivistä.

  • Anonyymi

   Suhdehan alkoi vähemmän romanttisesti, suoraan kuorma-auton 'ruumaan'? tai takaosaan puuhastelemaan, mutta yhdessä on pysytty. Ovatko he naimisissa?
   Marlon, David, Laurel, Debbie, Moira, Jai, Leyla, Tracy , Pete ja moni muu vaihtaa kumppania usein.
   Lydia ja Sam on toinen esimerkki hyvältä vaikuttavasta suhteesta. Samoin Paddy ja Chas.
   Jotkut taas pysyvät enimmäkseen sinkkuina kuten Victoria ja Pria, kylän kaunottaret.

   • Anonyymi
    UUSI

    Sam ja Lydia kyllä näyttää aika onnellisilta yhdessä. Voi olla ettei Emmerdalessa heillä juurikaan kiusauksia löydy, Ovat sen verran omanlaisiaan
    Paddylla ja Chasilla on jo toinen yritys menossa. Draamakuningatar Chas kyllä pompottaa Paddya mennen tullen.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Sam ja Lydia kyllä näyttää aika onnellisilta yhdessä. Voi olla ettei Emmerdalessa heillä juurikaan kiusauksia löydy, Ovat sen verran omanlaisiaan
    Paddylla ja Chasilla on jo toinen yritys menossa. Draamakuningatar Chas kyllä pompottaa Paddya mennen tullen.

    Miten Chas pompottaa Paddyä? Tai sitten multa mennyt ohi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   288
   8919
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   7822
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   4557