tyttö ehdottaa seksiä?

nti sählä

Olen ihastunut mieheen (30v) ja ollaan tapailtu muutaman kerran. Viimeksi oltiin mun kotona mutta ei harrastettu seksiä koska ilmaisin kaarrelleen ,että mulle oli menkat enkä halunnut eka kertaa tän tyypin kanssa niin että veri roiskuu. Nukuttiin kuitenkin yö yhdessä lähekkäin.

Mies oli mun mielestä vähän taka-alalla enkä ole varma olisiko hän kuitenkaan halunnut kanssani seksiä. Minä haluaisin, mutta fiksut miehet ehdottakaa kuinka teen aloitteen? Mies on ainakin sanonut olevansa kiinnostunut ja pitävänsä minusta mutta on vähän ujo ja pelkään että hän nyt luulee etten halunnutkaan häntä. Minä taas en ole ujo mutta olen haluaisin miehen ottavan ohjat tässä tilanteessa, koska en halua ahdistaa häntä. Tää on niin vaikeaa, jotain vinkkejä?
En myöskään halua että hän kuvittelee minua täysin puutteessa olevaksi helpoksi nakiksi, koska olisi ihanaa jos tästä oikeasti tulisi jotain.

7

1776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pohtija

      Mitäpä jos kertoisit hänelle kaiken tuon minkä juuri kirjoitit? Selventäiskö se tilannetta?

    • hhmm...*laittaa piipun suuhunsa ja sytyttää sen tuprutellen parit renkaat* Jos hän on ujo kuten kirjoitit hänen aloitettaan saat odottaa pitkään...ainakin ensimmäiseksi kerraksi...joten kokeilepa tälläistä...vuokratkaa hyvä leffa..katsotte sen...kyllä...ihan loppuun asti kunnes lopputekstit alkavat vierivät ruudulla..ja sitten voit siirtyä vaikka istumaan hänen syliinsä ja ilmaista selvästi että haluat seksiä...ja loppu hoitunee ihan luonnostaan...jos se on aitoa hän ei pidä sinua helppona...jos ei...hhmm...homma hoituu samalla tavalla paitsi että aamulla hän lupaa soittavansa ja etkä kuule hänestä ehkä tässä elämässä...ja ylpeytesi saa vain pienen kolauksen hetkeksi mistä on hyvä jatkaa eteenpäin..*tupruttelee vielä muutaman renkaan ja marssii takaisin kammioonsa*

      • nti sählä

        Kai se on niin että vaikea miettiä tätä ennen kuin se tilanne tulee... Mä olen kyllä omasta mielestäni niin painava etten kenenkään syliin istu, mutta ehkä keksin jonkun muun keinon.


    • mies (m)

      teillähän on jo kaikki ok, eikä varmaa ole epäselvää mitä te kumpikin haluatte jos kerran olette voineet olla läheisesti ilman seksiä ystävinä.

      Seksi voi tulla vaikka toisen kainalossa ollessa suudelman jälkeen, eli "lukitset" toisen tilanteeseen ja menette siitä seksiin.

      vaikea selvittää, mutta jotenkin näin. HIENOA teillä.

    • neuvo

      Älä anna... Luin juuri yhden mielenkiintoisen opuksen deittailusta ja siitä, miten saada itselleen SE mies. Itse totesin naama vääränä kirjaa lukiessa, että olen tehnyt ihastuksissani kaikki virheet, vaikka ei menty sänkyyn. Ehkä siis olisi vielä toivoa... Saahan sitä aina toivoa. Miehet haluavat saalistaa. On varmaan miehiä, jotka ovat tyytyväisiä, jos nainen on päällekäyvä, mutta suurin osa miehistä on vain tottunut naisten helppouteen. Kun suhde on tarpeeksi vakavalla pohjalla ja olet saanut tämän miehen tunnustamaan tunteensa, voit ehkä harkita seksiä... Ei saisi kuitenkaan antaa kuvaa, että on pihtari, mutta silti, että ei todellakaan anna jokaiselle ja totuta miestä liialliseen helppouteen. Tästä kirjasta tuli mun uus "raamattu" ja aion todellakin testata ohjeet käytännössä. Ei siinä mitään menetäkään. Itse uskon oikeasti hitaaseen etenemiseen. Miehen pitäisi löytää itsestään ne todelliset tunteet sinua kohtaan ja sitten hän kyllä tekee aloitteen ja lujaa. Näin ajattelin vaistollanikin. Ja tyhmyyksissäni menin möhlimään aivan ihanan mahdollisuuden kenties elämäni seuraavan rakkauden kanssa, kun menin liian nopeasti eteenpäin. Ja kuuntelin muita, jotka kehottivat vain ottamaan yhteyttä, vaikka oma vaisto sanoi, että älä älä. Käytiin kolmilla treffeillä ja se siitä sitten. Jos elämässä on oikeudenmukaisuutta, saan tämän miehen vielä, mutta töitä se vaatii jos on onnistuakseen. Eli töitä, ettei näytä mielenkiintoaan selvästi.

      • erimieltä

        Olen itsekin lukenut tuosta että miehet haluavat saalistaa, mutta se silti tuntuu väärältä... Onko se moraalisesti oikein, että nainen haluaisi palavasti seksi, mutta joutuu silti työntämään miestä pois jotta tämä saisi nauttia kissa hiiri leikistä. Nainenhan siinä kärsii, joten mietin, että onko oikein, että miestä miellytetään omalla kärsimyksellä?


    • Parisuhteessa on ihan normaalia haluta seksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2200
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      84
      1862
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1399
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1378
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      270
      927
    6. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      800
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      775
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      46
      726
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      715
    10. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      57
      714
    Aihe