Perussuolaisten humpuukkiteltta suljettu

Anonyymi

Hondurasin EU Teuvo Hakkarainen peruu kuntavaaliehdokkuutensa
Saan ratkaisustani puolueelta varmaan kusta niskaan, mutta antaa tulla.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perussuomalaiset aikoo äänestää suuressa salissa kuntavaalien siirtämisen puolesta – ryhmäpuheenjohtaja Tavio: "Ei olisi enää kohtuullista ajaa vaalien pitämistä alkuperäisessä aikataulussa"

      Olemme nyt keksineet uuden jarrun , liikkumista ei saa rajoittaa, me ps hyväksymme lisääntyvät ruumiit. Me haluamme olla julkisuudessa, olemme pöpylistejä.

      • Anonyymi

        Minä en sitoutumatonta vaaliehdokasta missään tapauksessa äänestäjänä äänestä. Kyllä ehdokkaalla pitää olla selvillä, edes oma kanta, mitä aatetta kannattaa. Ilmoittaisi tai tulisi ulos kaapista Juho Kierolakin kun tuntuu olevan vihervassari, aina mielessä. Kuolaa punahuorien perää.

        Enkä puoluetta jonka jäsenistä, ehdokkaista sekä itse puolueesta ei ota selvää sokea Erkkikään, tuskin itsekään ottavat selvää, iltä se sivusta näyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en sitoutumatonta vaaliehdokasta missään tapauksessa äänestäjänä äänestä. Kyllä ehdokkaalla pitää olla selvillä, edes oma kanta, mitä aatetta kannattaa. Ilmoittaisi tai tulisi ulos kaapista Juho Kierolakin kun tuntuu olevan vihervassari, aina mielessä. Kuolaa punahuorien perää.

        Enkä puoluetta jonka jäsenistä, ehdokkaista sekä itse puolueesta ei ota selvää sokea Erkkikään, tuskin itsekään ottavat selvää, iltä se sivusta näyttää.

        Mitä mieltä persuveljet? Minulla MB 300D -78. Tankkaan aina Teboililla. Toiminko oikein?
        Kyllä toimit kunnes rajat aukeaa ja isänmaallisena Tankille Vaalimaalle.

        Persut on venäjämielisiä
        Ovat, mutta miksi, linkissä lisää tietoa. Valitettavaa.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005632649.html

        Persut on , uskokaa tai älkää Uustaistolaisia. Valepuvussa esiintyviä vihersinisiä eiralaisia kommunisteja.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Epävirallinen olut tarjoilu Karhuvuoren vaaliteltalla sulki humpuukki teltan.

      Perussuomalaisten toiminta kirvoittaa kommentteja – ”Parlamentaarisen historian erikoisimpia kärrynpyöriä”

      Parlamentaarisen historian erikoisimpia kärrynpyöriä. Ensin PS vastustaa julmasti vaalien siirtoa. Sitten kannattaa. Käännöksen jälkeen esittävät epäluottamusta ministerille, jonka esitystä kannattavat

      Ensin PS toteaa, että vaalit olisi voitu, ja pitänyt, pitää. Sitten esittävät epäluottamusta siksi, että eivät olleet järjestettävissä, samalla käytännössä myöntäen, että siirron vastustaminen oli pelkkää poliittista peliä

      Vahvistuu vain käsitys, että yksi puolue vain politikoi koronan ja ihmisten terveyden kustannuksella

    • Anonyymi

      Ei nuo Teuvoa kiinnosta. Nauttii EU eduista eksoottisessa Hondurasissa.
      Kannatus vaan lisääntyy.

      • Anonyymi

        Kun on persuista kysymys, ne saattaa tosiaan kusta niskaan oikeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on persuista kysymys, ne saattaa tosiaan kusta niskaan oikeasti.

        Halla-ahon mukaan tapaus Turtiainen lähes täydellinen toisinto entisen PS:n entisen kansanedustajan James Hirvisaaren erottamisesta 2013 ja samanlaisia piirteitä oli Halla-ahon mukaan nähtävissä myös puolueen entisen nuorisojärjestön erottamiseen johtaneessa prosessissa viime vuonna.

        Kotkan persut Hirvisaaren ja Eerolan kanssa kusella Persujen Työväentalolla

        https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-5009492.jpg


    • Anonyymi

      Siellä Sanna nyt juhlii. Tätähän se vihervasemmisto vissiin toivoi. Että persut jotenkin luovuttaa ja punavihreät sen kun nousee. Päästään kohta sitten kieltämään lihapullat kouluissa ja autolla ajaminen kaupunkien keskustoissa.

      • Anonyymi

        Kuka on Sanna ? Sanna Marin ja muut maailman naisjohtajat ovat keränneet kiitosta toiminnastaan koronakriisissä. Näin kirjoittaa amerikkalaistoimittaja CNN-kaapelikanavan kommenttikirjoituksessa. ( X Trumpland). Sanna Marin (sd) kerää kirjoituksessa kehuja siitä, että Suomessa koronavirukseen kuolleiden määrä on alhaisempi kuin muualla Euroopassa.

        Suomessa persut,kokoomus ja kristilliset käy hänen kimppuunsa kun rakkikoirat,mutta eivät pysty esittämään mitään omaperäistä.

        Perussuomalaisten ehdokas-hankinta oli kovaa työtä. Perussuomalaiset onnistuivat kasvattamaan ehdokasmääräänsä tulevissa kunnallisvaaleissa. Työtä se vaatii kun kiertää pubit, kaljakuppilat ja peräkammarit ympäri Suomea.
        Gallup saippuaa kansan silmiin. Tähän “halpaan” ei pidä langeta.
        Puolueen perustaminen tapahtui nimenomaan kansalaisten voimakkaan tahdon johdosta, eikä sitä tehty kenenkään henkilökohtaisten pyrkimysten johdosta. Kysykää vaikka Juho Kierolalta.

        Tältä pohjalta psspuolue on niin paikallistasolla kuin eduskunnassakin pyrkinyt ajamaan eläkeläisten,veteraanien, työttömien, sairaiden, velkaongelmaisten sekä pienituloisten lapsiperheiden asioita, siinä kuitenkaan onnistumatta.

        Ainoa onnistuminen on palsta millimetrit keltaisen lehdistön otsikoissa ja raastuvan uutisissa.

        Meidä slogan on , määrä korvaa laadun.


    • Anonyymi

      Ne ovatkin ne persujen kokoon kaapimat pahnanpohjimmaiset ehdokkaat varsin mielenkiintoista porukkaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Perussuomalaiset ollessaan hallituksessa nostivat polttoaineveroa, nyt keräävät kansalaisaloitteella nimiä polttoaineveron alentamiseksi. Kertokaas mistä tämä kaksinaamaisuus juontaa juurensa?

        Erityisesti jäi mieleen tämä perussuomalaisten autonkäyttövero joka nousi heidän keksintönään kolmena vuonna peräkkäin 60e, korotus siis 180e/vuosi.

        Eikös PersKeKo-hallitus jo näyttänyt sen, mitä äärioikeisto haluaa. Ilmaista työvoimaa yrityksille Kikyillä, lomien poistoilla, jne. Opiskelijoiden kurjistamista tukien leikkauksilla. Sairaiden rääkkäystä lääkkeiden omavastuilla. JNE. JNE.

        Ja juuri noiden syiden takia uutta äärioikeistohallitusta ei yksikään palkkatyöläinen, työtön, opiskelija, sairas, osatyökykyinen jne. enää koskaan halua.

        Joku taisi nimetä PersKeKo-hallitusta SSS- hallitukseksi, Sipilä,Soini,Stubb.


      • Anonyymi

        SUOLI24 Paikkakunnat Kymenlaakso Kouvola

        Kouvolan persujen listalla juoppoja

        Miten meillä täällä Kotkassa, tuskinpa , eikö vaan?


      • Anonyymi

        Halla-ahon puolue on uusi SKDL .Mitä kommunisti edellä, perussuomalainen perässä .

        Suomen Kansan Demokraattinen Liitto perustettiin pienen maan alta nousseiden kommunistien joukon ympärille jatkosodan jälkeen.1950-luvulla kovaan ääneen kommunistiksi työmaalla julistautunut duunari herätti pelonsekaista kunnioitusta.

        Hänen pojanpoikansa kaipaa samaa, kun julistaa perussuomalaisuuttaan.

        Uudet taistolaiset
        Osa kommunisteista halusi yhä vallankumousta, mistä seurasi puoluehajaannus ja näyttävä, mutta lähinnä kulttuurissa merkittävä taistolaisliike.
        Onko tämä perussuomalaisten tie? Kyllä on.
        Aika, aate ja puolue ovat erilaisia. Jotain samaa on. Perussuomalaisten etnonationalistisesta nuorisosiivestä voi hyvin tulla 2020-luvun taistolaiset, piikki kypsempien puoluetoverien lihassa.

        Tampereella puoluekokouksen ”vapaiden puheenvuorojen” seuraaminen oli avartavaa. Pönttöön nousi peräjälkeen ihmisiä, joiden ongelmat vaihtelivat huostaanotoista sisäilmaan. Itse koettuja, surullisia kohtaloja. Useat huolet tosin eivät tosin olleet minkäänlaisella poliittisella toiminnalla ratkaistavista, jotkut eivät millään muullakaan. Perussuomalaisten agendan kanssa niillä ei ollut tekemistä.

        Laitetaanpa taas hulinaksi, OTETAAN SUOMI PERUSSUOLAISILTA.

        Halla-ahosta hallitustunnustelija”Hyvät ongelmajätteet ja alhaiset matelijat, pyydän teiltä puolueenne näkemystä mahdollisesta yhteisestä hallitusohjelmasta …”


    • Anonyymi

      Ottakaapa Perrusjuomalaiset vihervassareista mallia ja olkaa rehellisiä vaalikarjallenne .
      Ehdokassopimuksessa he vakuuttavat seuraavaa: ”Vakuutan, että olen kertonut taustoistani rehellisesti, mukaan lukien sen, onko minut aikaisemmin tuomittu rikoksesta tai olenko parhaillaan syytettynä tai poliisitutkinnan kohteena rikosasiassa.”

    • Anonyymi

      Persut on diktaattoreita ja Persut haluaa demokraattisissa vaaleissa diktaattoreiksi diktaattoreiden paikalle ainakin neljäksi vuodeksi. Halla-Aho ja Eerola pommitti Syyriaa ja aiheutti valtavan pakolaisvirran ja sitten Halla-Aho ja Eerola kuskasi heidät bussilla euroopan ja Ruotsin läpi Suomeen. Sitten Halla-Aho ja Eerola oli rajapuomilla heitä vastassa Sipilän ja Bernerin seurassa ja avasi rajapuomin ja päästi pakolaistulvan maahan, koska hän tiesi etukteen että se lisäisi hänen kannatustaan koska hän on maahanmuuttovastainen. Soini yritti hallituksesta käsin vastustaa diktaattori Halla-Ahoa ja . Siksi Halla-Aho erotti Soinin suomalaisuudesta. Halla-Aho sanoi Soinille You're fired, "sinut on tulitettu" tai sinut kaasutetaan uunissa, koska näin Amerikan Natsi Trump sanoo aina televisiossa.

      Soini haukkui Juho Eerolaa taistolaiseksi ja fasistiksi. Epäilenpä että on myös vihervassari kun niin niistä pitää.

      Halla-aho on suorittanut siviilipalveluksen 1990-luvun alkupuolella Hyvinkäällä nuorisotalon ohjaajana, mutta on sittemmin harmitellut, ettei mennyt armeijaan ja aloitti aseharrastuksen SuomenSisulla
      Eiväthän puupyssymiehet armeijasta lähde, kun eivät ne sinne edes mene..

    • Anonyymi

      BB-Tyrkkynen laukoo kiekkoa omaan maaliin. Kas näin se käy:

      Presidentti Niinistö: Antisemitismi ja rasismi eivät ansaitse mitään jalansijaa.

      Sebastian Tynkkynen: Presidentti hyökkäsi perussuomalaisten poliitikkaa vastaan.

      Perussuomalaiset on perustanut oman ajatushautomon nimeltään Suomen PerSuilla. Ajatuspajan hallituksen puheenjohtaja, X kansanedustaja Teneriffa Tossavainen
      -menkää köyhät etelään, ilmainen lääkäri ,lasku Suomeen veronmaksajille.
      Muut hallituksen jäsenet ovat kansanedustajat Jussi Niinistö, Jussi Halla-aho, Hanna Mäntylä ja Pirkko Mattila sekänuortenjärjestön puheenjohtaja Simon Elo.Suomen Sisulla, sionisteilla, antijihadisteilla ja rotuteoreetikoilla vahva edustus...

    • Anonyymi

      Hoi twitter-kansa, pieni joukkoistus. Perus kauraa.
      Tuomo Lehtinen@LehtinenTuomo
      Rauno Ryöppy on ihan tavallinen persu, niin kuin persu on tavallinen suomalainen, mutta mulkku.

      Kari Mäkinen@KariMkinen7
      Helppohan se persujen on huudella kun heillä on näitä o i k e i t a asiantuntijoita kuten Teuvo Hakkarainen ja Rauno Ryöppy... Molemmat ovat keskittyneet pitämään huolta mm. naisten asioista.

      Rauno Ryöppy 4h
      Mielenkiintoista huomata, kuinka nämä kuntavaalit saa ihmisiä liikkeelle. Arvon naistenhuoneen losovitut. En haise läheskään yhtä pahalle, kuin teidän pesemättömät perseet. Eikä minulla ole ainuttakaan tekohammasta. Mutta, jatkakaa vaan irvailujanne, jos ootte sitä mieltä, että omat pärstä ne kestää päivänvalon. Haiskaa pahalle, ja rumalle. Mm. SATU LINDHOLM, MARIA SAARI, UMAIMA TEPPAI, JUTTA MINKKINEN, HELI HEINO, STELLA LAUKKA, TANJA PASANEN.
      https://twitter.com/KariMkinen7/status/1359414132001366020

    • Anonyymi

      Persujen arvo kunnallisvaaleissa on lähes mitätön. Puolue haluaa keskustella elpymispaketista ja maahanmuutosta, eikä edes osata sanoa kantoja kuntien rooleihin liittyviin kysymyksiin.

      En äänestäisi vaaleissa tätä porukkaa, vaikka vastustaisin maahanmuuttoa ja EU´ta.

      • Anonyymi

        KAMALAN IHANA DEMOKARATIA, PERSUJEN JATKOSOTA
        Demokratia yhdistettynä ilmaisun- ja lehdistönvapaudella onkin jo mielenkiintoisempi juttu.

        Vai mitä mieltä olette? Onko demokraattisesti oikein, jos jää äänestyksessä tappiolle, on äänestyksen voittaja haastettava käräjille? Vaalien jälkimainingit voisivat olla riemuvoitto lakimiehille, jos tapa yleistyisi. Ja miksei yleistyisi? Maanantainen Kotkan valtuuston kokous antoi siitä esimakua, kun neljän itseään vaalivoittajaksi kutsuman valtuutetun ryhmä pääsi vauhtiin. Huutoäänestyksen ylivoimainen voittajaryhmä viljeli ilmoille vuoroin kiristysväitteitä, lahjussyytteitä ja kakun koristeeksi vielä haasteuhkauksen.

        Mikäli kuntapoliittiset eväät olivat tässä, kannattaa muistaa, että diktatuuri on demokratian vaihtoehto, kuten Pohjois-Koreassa. Siellä oletettavasti pärjää kovalla äänellä, vaikka sisällöllinen anti ja kokonaisten lauseiden muodostaminen jäisikin haasteeksi.

        Vaikka demokratia herättääkin suuria intohimoja, narisijoista kärkkäimmät, aivan kuten biologian opettajani Esko Almgren maanantaina totesi, löytyvät nimimerkkien takaa. Tämän takaa meille ilmaisun- ja lehdistönvapaus. Päätoimittajan harkinnassa on, kuinka intohimoiset tekstit julkaistaan.

        Harmillisia nimettömät kirjoitukset ovat siksi, että niissä sanotaan ääneen asioita, joita ei omalla nimellä uskallettaisi sanoa. Ikäviksi niistä tekee se, että ne harvoin sisältävät totuuden sanoja. Usein niistä löytyy huhuja, kuulo- ja luulopuheita, joista nimetön kirjoittaja tekee totuuden. Totuudeksi valhe ei muutu, vaikka se nimettömänä kirjoitetaan tai kovaan ääneen huudetaan. Tämän vuoksi on hyvä, että elämme demokraattisessa yhteiskunnassa. Meillä asiat ratkeavat, kuten enemmistö päättää. Aina se ei tietysti kaikkia miellytä, mutta parempaakaan hallintomuotoa ei ole, joten näillä mennään.

        Olen jo aikaisemmin maininnut, että tästä valtuustokaudesta tulee todella haastava. Suurin haaste on saada rahat riittämään. Aina on helpompi istua vaihtopenkillä ja antaa ohjeita kenttäpelaajille, ja varsinkin nykytilanteessa vilttiketju tuntuu entistä houkuttelevammalta paikalta.

        Huutelu kentän laidalta on jalkapallokaupungissa tuttuakin tutumpi tapa. Onneksi huutoäänestys ei kuitenkaan ole osa demokratiaa, vaikka se tavaksi on tullutkin.

        Uusiakin haasteita kuntapolitiikkaan on tullut ja tuntuu tulevan koko ajan. Uudet haasteet tosin käsitellään käräjäoikeudessa, koska kaikki poliittiset ryhmät eivät hyväksy vallalla olevaa hallintomuotoa.

        Luen itseni huonoksi häviäjäksi, kukapa nyt häviämisestä tykkäisi. En ole kuitenkaan tallentanut käräjäoikeuden numeroa pikavalintoihin, sillä uskon edelleen, että demokratiassa enemmistö on oikeassa, vai onko?


    • Anonyymi

      Halla-aho myöntää: Suomen Perusta -ajatuspajan kohukirjan julkaisu oli virhe. Jukka Hankamäen teoksen Totuus kiihottaa — Filosofinen tutkimus .

      Eduskunnan varapuhemies Juho Eerola istuu Suomen Perustan hallituksessa , ei ole lukenut Suomen Perustan julkaisemaa kohuteosta.

      Perussuomalaisten ehdokaslistalta pudotettu vaihtoehtofilosofi Jukka Hankamäki syyttää blogikirjoituksissaan hylkäyksen johtuneen hänen homoseksuaalisuudestaan.

      Hankamäki, homo, joka puolustaa Halla-ahon homonampumispuheita.Lainaus Sripta Halla-Aho;

      Yksi nykymaailman ärsyttävimmistä piirteistä on se, että kadulla ei saa olla rauhassa. Varsinkin pysähtyminen on vaarallista, koska silloin joku urpo tulee välittömästi selittämään. Muutama viikko sitten polttelin tupakkaa talomme edessä. Kadun toisella puolella olevasta Tehtaanpuistosta ilmestyi suunnilleen ikäiseni, siististi pukeutunut mies, joka hissukseen käveli kohti. Arvelin hänen tulevan pummimaan tupakkaa. Sen sijaan hän lausui: "Terve! Sinä näytät mieheltä, joka tarvitsee kunnon suihinottoa." "Ei pidä paikkaansa", vastasin. "Voinko näyttää, mitä osaan", hän kysyi. "Et voi", vastasin. "Miksi en", hän kysyi. "Koska en halua", vastasin. "Oletko varma", hän kysyi. "Olen", sanoin. "Harmi", hän sanoi ja käveli pois.

      Halla-aho toivoo Turtiaisen palaavan PS-ryhmään
      Puoluevaltuuston puheessaan Halla-aho kertoi toivovansa, ettei Turtiaisen erosta tule pysyvä.

      • Anonyymi

        Pula-Ahö jatkaa mietiskelyjään poikien kanssa, olikohan Kierola mukana, todennäköisesti.

        Poikien kanssa pohdin, että suoranaisiin laittomuuksiin ja vaaratilanteisiin puuttuvan poliisin ohella meillä pitäisi olla jonkinlainen muhamettilaisyhteiskunnista tuttu partasuumiliisi, jonka toimialaa olisivat kaikenlaiset intuitiivisesti tunnistettavat mutta lainsäädännön kannalta vaikeasti kodifioitavat ärsyttävyydet. Miliisit voisivat partioida jalkakäytävillä ja jaella sähköpiiskalla tärskyjä mölyäville pultsareille, häiritseville hare krishnoille ja Unicefin rahankerääjille, ihmisiä töniville mummoille sekä räkiville ja kiroileville teineille.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset perusti uuden nuorisojärjestön, Sebastian Tynkkynen kunniapuheejohtajaksi.
      Piirisihteeri Kotkasta Arttu-Petteri Klami , painija.
      Hallituksen muiksi jäseneksi Atte Klami, jalkap.llo. Av. rantapainin hopeaa

      Kotkan Peruss.uomalaiset ry
      Puheenjohtaja Arttu-Petteri Klami, Ilmavoimien sotilaskuljettaja
      Sihteeri Ari-Pekka Klami ,Tolkun autonkuljettajan tekemistä.

      Kuntavaaliohjelma 2021
      Elinkeinopolitiikka
      Perussuomalaiset kannattaa kaikille kuntalaisille vapaata yhden katiskan pito oikeutta Kyminjoessa Laajakoskella.

    • Anonyymi

      Timo Soinin viesti perussuomalaisille: ”Potkikaa nyt pellet pois puolueestanne”

      Ketä sinne sitten enää jää???? hih hih hih hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Ano Turtiainenkin olisi kelvannut Halla-Aholle , miksihän harjasivat että tukka lähti?

      Niille, jotka kertovat, että Turtiaisen rasistinen ja vastenmielinen viesti on yksittäistapaus, saanen naurahtaa hieman.

      Se on samaa Perussuomalaista jatkumoa.

      Pj. Halla-aho scripta blokissaan mm.:

      ”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”

    • Anonyymi

      Me ei tyämiähiä enää olla , Haittasuomalaisten kokouksessa päätimme että Vappua ei meillä juhlita. Ainoat juhlapäivämme on Mannerheimin syntympäivä ja Venäjän vuosipäivä, torilla tavattiin.

      https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-5009492.jpg

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä täydentävä selostus seurojentalolta

        https://yle.fi/uutiset/3-5065858

        Kotkan käräjäsaliin Wonterghemin tueksi oli tullut vahva tukijoukko perussuomalaisia poliitikkoja. Kansanedustaja James Hirvisaari, kansaaedustava nyk varapuheliasmies Juho Eerola sekä puoleesta kolmiloikkaaja Jorma Vastavirta.


    • Anonyymi

      Eerola varapuheenjohtaja harhaoppinut lainsäätäjä.

      Yöllinen episodi Iltalehden kertomana

      Demarilähteet kertovat IL:lle, että he halusivat estää perussuomalaista varapuhemiestä Juho Eerolaa toteuttamasta keskiviikon ja torstain välisenä yönä asian pöydälle jättämistä hamaan tulevaisuuteen asti.

      Edellisenä yönä puhemies Anu Vehviläinen (kesk) keskeytti täysistunnon kello 04.24, kun alkamassa oli Eerolan vuoro johtaa puhetta yöllisessä istunnossa.

      Vehviläinen epäili, että perussuomalaiset saattaisivat yrittää hetkellisen enemmistön turvin elpymispaketin pöydälle jättämistä ensi syksyyn asti, mikä käytännössä olisi tarkoittanut sen kaatumista.

      Eerola vahvisti keskiviikkona STT:lle, että hän olisi saattanut käyttää puhemiehen asemaansa hyväkseen elpymispaketin kaatamisessa.

      STT kysyi Eerolalta, olisiko hän yöllistä istuntoa johtaessaan sallinut ”tällaisen nopean äänestyksen”.

      – Minun olisi ollut vaikea olla käyttämättä sellaista tilannetta hyväkseni, että olisin saanut estettyä tuon tukipaketin toteutumisen. Jos salissa olisi ollut selkeä enemmistö perussuomalaisia ja kristillisdemokraatteja ja tällainen pöydällepanoesitys olisi tullut, olisin todennäköisesti hyvin nopeasti onnistunut sen mahdollisesti pöytäämään, Eerola kertoi STT:lle.

      Sosialidemokraatit arvioivat IL:lle keskiviikkona illalla, että Eerolan aikomuksista ja lausunnoista käydään eduskunnassa myöhemmin pelisääntökeskustelu.

      Puhemiehen ja varapuhemiesten velvollisuutena on irtautua puoluesidonnaisuuksista, kun he johtavat täysistuntoa. Hetkellisen yöllisen enemmistön käyttäminen nopeassa äänestyksessä, johon hallituspuolueiden kansanedustajat eivät olisi ehtineet paikalle, olisi ollut perussuomalaiselta varapuhemieheltä poikkeuksellinen teko.

    • Anonyymi

      Sheikki lukee omille joukoille satuja somen välityksellä.

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä ei tilaa@sitä_ei.....................

      Jos jotakin voidaan persujen ansioksi tulevaisuudessa laskea, niin kansanedustajilta vaadittu arvokas käytös voidaan kyllä unohtaa.

      Jussi Halla-aho @Halla_aho
      Elämästä tulee mielenkiintoista, jos mainoslauseiden on oltava kirjaimellisesti totta.

      Tässä Persujen sloganissa ”Suomi takaisin” on saavutettu uusi väsyneen aste. Tätä samaa he ovat toistelleet vuodesta toiseen muodossa jos toisessa. Ei ole vielä selvinnyt, että takaisin keneltä tai mistä?

      Ehkä he unelmoivat maasta, jossa ei ole homoja pitämässä Eduskunnassa 8h puheita kiihottamassa kaltaisiaan.


      Persut kaipaavat 80- luvulle, jolloin Suomi oli vielä itänaapurinsa satelliitti. He irtisanoutuvat yhteistyöstä lännen kanssa, joka teki Suomesta joksikin aikaa vauraan ja moniarvoisen liberaalin demokratian.

      Paluu vanhaan kuvitteellisen onnelaan on heidän innoittajansa Putinin ykkösteema Euroopassa. Silloin oli patriarkaalinen järjestys eikä seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ollut puhettakaan. Tästä on kysymys, venäläisestä konservatismista, jolla on aina ollut Suomessa kannattajansa.

      Rajat kiinni ettei Pohjois Korea pääse ps suomeen ja rajat auki korona tallinaan.

    • Anonyymi

      Kolmisen viikkoa sitten Suuri Johtaja kertoi Eduskunnan istuntosalissa, kuuluvalla äänellä:
      ''Suomessa työttömyys johtuu liian korkeista palkoista''
      Näin puhuu todellinen työväenpuolueen johtaja.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe