Mitä pahaa.

Anonyymi

Mitä pahaa on suomen kansa tehnyt, ansaitakseen tälläisen hallituksen. Lauma tyttöjä, ja yksi vähä vanhempi, vanhasella höystettynä. Sekoilee ku päiväkotilapset juupas eipäs leikkejä, eivätkä saa mitään järjellistä päätöstä aikaan. Laitettais miehet tekemään miesten työt, ja naiset kuunteleen.

23

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ajaneet maan konkurssitilaan, velkaa tehty ja rahat käytetty kaikkeen humpuukiin.
      Mitään muuta eivät ole aikaan saaneet, maaseudun asukkaitten elämää hankaloitettu kaikella mahdollisella.

    • Anonyymi

      Tytöt on tyttöjä.

      • Anonyymi

        Ei saa tyttöjä tytöitellä. He ovat henkilöitä.
        Niitä täytyy paijata ja kunnioittaa ja kehua.
        Silloin tytöiltä lohkee, kun niitä kehuu kauniiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saa tyttöjä tytöitellä. He ovat henkilöitä.
        Niitä täytyy paijata ja kunnioittaa ja kehua.
        Silloin tytöiltä lohkee, kun niitä kehuu kauniiksi.

        Tyttöjä ei saa tytötellä mutta nastapolvea saa sanoa nastapolveksi


    • Anonyymi

      Mitä pahaa suomalaiset ovat tehneet että väkivaltaisuutta ihannoiva venäjänohjauksessa oleva PS-puolue saa edelleen jatkaa toimintaansa?

      • Anonyymi

        Nimenomaan tämä. Eipä näiden persu-öyhöttäjien ulinaa voi tosissaan ottaa, mutta valitettavasti heidätkin lasketaan ihmisiksi ja he ovat täten äänioikeutettuja.


    • Anonyymi

      Nukkehallitus tai pissishallitus

      • Anonyymi

        nais vastainen puhe kuuluu etelä-pohjanmaalle...täällä nainen on aina ollut nyrkin ja hellan välissä ei päätä isoista asioista. vaikka periaatteessa luetellaans nyt yhteen ääneen ne e-p viisaat miehet? niin....taitaa olla lähinnä niitä pellolla painijoita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nais vastainen puhe kuuluu etelä-pohjanmaalle...täällä nainen on aina ollut nyrkin ja hellan välissä ei päätä isoista asioista. vaikka periaatteessa luetellaans nyt yhteen ääneen ne e-p viisaat miehet? niin....taitaa olla lähinnä niitä pellolla painijoita

        Wiheriä siirtymä jatkaa Suomen tuhooomista


    • Anonyymi

      montas viisasta päätöstä etelä-pohjanmaan persu tietä olis pystyny tehdä? luulen että jää ohjeiden annon tasolle täällä ja höyrymakkaran ostoon

    • Anonyymi

      On turhaa tytötellä nykyajan naisia. Ovat monessa asiassa miehekkäämpiä, kuin surkeat miehet. Ajatelkaapa sitä, että monet nuoret naiset käyvät armeijan, mutta suurimman oppositiopuolueen Perussuomalaisten puheenjohtaja ei ole asepalvelukseen vaivautunut. Varsinainen "riitaoja" koko Halla-aho. Ukko mutisee, napisee, naukuu ja uhoaa joka asiaan.
      Mutta sehän on tunnettu tosiasia, että suurimmat kitisijät ovat vastuuttomia käpykaartilaisia, kun tosipaikka tulee ja pitäisi osoittaa olevansa mies isolla M:llä. No toinen tyhjäntoimittaja on kansanedustaja Peltokangas. Herra höpisi youtubekanavalla joutavia, kun olisi pitänyt seisoa miehenä ja puolustaa kansamme etua Vapon hallintoneuvostossa, kun Vapon kaukolämpöyhtiö myytiin ranskalaisille. Eipä ole kauaa, kun kaukolämpö lämmittää vain ranskalaisten pankkitilejä. No lämpiäväthän ne ne suomalaiset lapsiperheet kun kohonneina vuokrina ja vastikkeina maksavat ranskalaisille pian ylihinnoiitellusta kaukolämmöstä. Tyhjänjauhajia koko persulauma!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Adolf Hitler kannatti kansallissosialistista työväenliikettä, eli oli siis vasemmistolainen. Missä kohdassa tämä vasemmistolaisuus muuttui äärioikeistolaisuudeksi? Vasemmistopuolueiden poliittinen aate kumpuaa sosialismista ja vasemmistolaiset puolueet ”ovat” työväen kannalla.

      • Anonyymi

        tämän päivän aidot naiset pystyy tehdä päätöksiä,sitä on mm. e-p alueella tosi vaikeeta hyväksyä kun naisen asema täällä on ollut mikä on..jos joku on viitsinyt lukea historiaa tietää millaisia vellihousuja olivat verhon takana hitler,mussolini,idi amin...halla-aho td.näk kuuluu samaan vaippa ryhmään


      • Anonyymi

        Kyllähän oikeesti järjellä ajateltuna pahin tämän päivän puolueista on perussuomalaiset jotka veljeilee epäilyttävien järjestöjen kanssa ja ihana itänaapuri on myös kytketty heihin vahvasti. Ei jatkoon.


    • Anonyymi

      Ei ole ihme että eepeen alueelta naiset kaikkoaa etelämmäksi. Naisvihaa on ollut ja nykyään se usein ilmenee lähinnä naispelkona kun on havaittu että naiset ne nykyisenlaisessa yhteiskunnassa pärjääkin paremmin. Armeijassakin. Euroopan muihin maihin verrattuna Suomi on pärjännyt koronassa todella hyvin. Siitä huolimatta että edelliset ukkohallitukset ovat jättäneet jälkeensä lähinnä paljon ongelmavyyhtejä korjattavaksi maailman muuttuessa kovaa vauhtia. Miesten vaa on nyt vaikea sopeutua naisten valtaan. Tätä samaa tilannetta kuitenkin naiset ovat joutuneet kestämään tähän asti kun yhteisiä asioita on hoidettu miespuolisten logiikalla. Jos ottaa vähän etäisyyttä asioihin tajuaa että nyt asiakokonaisuudet tehdään paremmin ja vähemmän itsekkäin tavoittein. Asioita pitää opetella näkemään kokonaisuuksina, ei pilkun paikan vääntämisenä.

    • Anonyymi

      Nykymiehen sankarin viitta on ruostunut! Ennen oli miehet rautaa. Pahinta tässä maakunnassa on se, että miehet kokevat saavansa tehdä mitä vaan, kunhan eivät jää kiinni. Moraalin lasku on silmiinpistävää lisäksi kun tiedetään että löystymistä on tapahtunut myös fyysisesti. Rauta on muuttunut läskiksi. Lähes 100 % eepeellä lihavuusleikatuista on miehiä. Onko ymmärrettävä, että aikoinaan Suomesta Siperiaan karkotettujen eteläpohjalaisten paluumuuttajien jälkeläisten heikko perimä vaikuttaa vieläkin miessukupuolisissa?

    • Anonyymi

      Tätä tämä "Luvattu Vappusatanen "Teettää.
      Tapetaan pieneläkeläiset,saadaan keskieläkeet nousuun.
      Koronarokotteita jaellaan vaikka moni ei ole saanut vielä edes ensimmäistäkään.
      nyt jo mennään kolmannessa rokotteessa.
      <tosissaan pitäisi ottaa koronarokotteet,sais nyt edes sen ensimmäisen.
      Kesäkuussa pitäisi olla jo korona sivutettu ja Suomi saatu kasvuntielle ja kansa ostamaan /kuluttumaan.

    • Anonyymi

      Mitäs miehekästä siinä oli kun Perussuomalaiset hallituksessa puuhasteli? No, äläs ny, kyllähän silloin leikattiin palkansaajien lomarahoista ja eläkkeiden korotus laitettiin jäihin, syväjäädytettiin. Lisäksi tehtiin ilmaista työtä, tuli Kiky! Oli siinä semmoistakin, että lapsilta vietiin ihmisoikeus, eli oikeus päivähoitoon.
      Vaikka sekin on lakisääteinen oikeus. Niin, aivan, että persut ei toimi siten mitä lakivelvoittaa. Toivottavasti eivät ny kumminkan, ala yhtenään, vastaantulevienkaistalla vallan ajeleen! Niin, Liikenne on yhteispeliä. Sitäpä juuri tarkoitin. Yhteispeliä, kuten politiikka.

      • Anonyymi

        leikkimielinen peli..laitettas vuodeksi suomen asioista päättämään joukko etelä-pohjalaisia punaniska isäntiä...joilla aatteet on juurtunu jo satoja vuosia eikä muutu. mihin tämä maa muuttuisi jo jopa parissa vuodessa? itse en edes henkilökohtaisesti jäisi katsomaan. keula kohti ruotsia tai viroa,hhhm ehkä saksaa


    • Anonyymi

      Ääri ajattelu malli ei perustu järjen käyttöön vaan heikon itsetunnon tuottamaan suoja muuriin ja siksikin jokku on mitä on, ulospäin.

      • Anonyymi

        huono itsetunto ja viina on se mikä suomessa eniten aiheuttaa kotiväkivaltaa,tappoja,murhia ja persuja


    • Anonyymi

      Kuinkahan se raha, joka muka saadaan tukina EU:ta käytetään?(Liittovaltio tukee suuryrityksiä)

      Onko niin, että suurtilalliset korjaavat kaiken, ja sillä estetään levottomuuksia?

      Olettaisi että pohjanmaalta lähtee lähetystö Helsinkiin heti, kun aletaan polkemaan isojen tilojen toimeentuloa.
      Niin on toimittu aiemmin.

      Nykypolitiikalla on ajettu pienet tilat alas ja sitä täydennetään matkailu, ravintola ym sektorien alasajolla ja paluuta ei ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe