Siunattua Pääsiäistä

Erään norjalaisen papin, Fredrik Wislöff´in tälle päivälle kohdistetuin sanoin haluan toivottaa siunattua pääsiästä ja pääsiäisen jälkeistä elämää kaikille keskustelijoille.

Maaliskuu 30.
Luuk.23:42–43. Ja hän sanoi: ”Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Niin Jeesus sanoi hänelle; "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä sinä olet oleva minun kanssani paratiisis-sa."

Tämän ryövärin syntiä emme saa puolustella tai kaunistella. Hän oli pahan-tekijä ja oli ansainnut pahatekijän kuoleman. Sen hän itsekin tunnustaa.
Mutta sitä suurempi ja käsittämättömämpi on hänen osakseen tullut armo. Hänellä ei ole ollenkaan aikaa parannuksen tekoon. Hän ei koskaan voi tehdä ainoatakaan hyvää työtä eikä millään tavalla osoittaa kiitollisuuttaan. Hän ei koskaan saa tilaisuutta elämässään näyttää, että hänen kääntymisen-sä on todellinen. Hän on niin syvälle langennut kuin ihminen voi olla. Hänen asiansa ovat niin huonosti, kuin ne voivat olla. Ja lisäksi hänen hetken kulut-tua on käytävä kuolemaan.
Ja sittenkin hän pelastuu. Niin käsittämättömän suuri on Jeesuksen armo. Ei ainoatakaan nuhteen sanaa! Ei mitään tutkintoa hänen kääntymisensä ai-toudesta! Ryöväri saa osakseen vain rakkautta ja anteeksiantamusta! Hän pyytää vain ajatusta: muista minua; mutta hän saa koko paratiisin. Hän on arvoton elämään ihmisten kanssa täällä maan päällä. Mutta Jeesuksen rin-nalla hän saa astua autuaitten maahan ja käydä aina Jumalan valtaistuimen eteen.
Oi, rakkauden pohjattomuutta!

16

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos ja kun Jeesuksen ristikuolema olisi - tai on - todellisuudessa tapahtunut, siellä korkealla mäellä ja ristin huipulla, raadeltuna, kidutettuna 2000 vuotta sitten. Niin mitä siellä oli kuiskittu tai huudeltu naapuriristille, on joka tapauksessa pelkkää elokuvakohtausta. Se on fakta. Sellaista ei kukaan ulkopuolinen olisi kuullut.

      Tällaiseen jälkeenpäin tehtyyn elokuvakohtauskuvaukseen, me emme voi perustaa uskoamme murhasta kenenkään armoihin tai ei armoihin. Sen verran realistinen meidän maailmamme kuitenkin on ja pitää olla.

      Jos me asetamme pienen lapsen, vauvan uhrikivelle uhrattavaksi Moolokille, ja vaikka me puhuisimme kuinka enkelten kiellillä, että miten tämä pienen pieni uhrilammas nyt meidät pelastaa synnin saatanalta, niin onko tuo murha oikeutettu sillä perusteella?

      Olen varma, että jokainen vastaa - ei ole, se on julma ja käsittämätön murha.

      Näin ollen kuvaus Jeesuksen kidutuskuolemasta ei muutu yhtään oikeutetummaksi keksimällä siihen elokuvakohtauksia, jolla tuo murha oikeutettaisiin uhrilampaana tai minkään syntien lunastuksena kenenkään toisen puolesta.

      Kyseessä on mitä julmin kulttimurha ja sellaisena se pysyy.

      Toinen juttu sitten on se, että tämä ihmisuhraus ja kulttimurha ei edes Raamatun mukaan tuo mitään 'pelastusta' kenellekään, vaan juutalaisen fariseus Paavalin mukaan, joka oli johtamassa sekä Jeesuksen seuraajien murhia, että tuomitsemassa Jeesuksen myös kuolemaan. Paavali itse sanoo Raamatussa, että tällaiseen uskomisesta - jos hänen perustalleen rakentaa - päätyy vain tulen liekkeihin.
      Samoin mitään pelastusta tai armoa tällä murhalla ei myöskään tule kristinuskon oppinormiston mukaan - siinä päädytään vain käsittämättömään fyysiseen ylösnousemukseen maailman viimeisenä päivänä, jolloin kaikki tuhoutuu.

      Myöskään Luther referaatissaan ei ole löytänyt minkäälaista armoa Paavalin syntiopista, vaan hän sanoo, että Paavali tahtookin meidän tekevän ja olevan niin, että se on ansainnut pelkän vihan eikä mitään armoa. Nämä ovat Luther ihan omat sanat.

      Jos me käännämme silkan pahuuden puhumalla pyhyydeksi, se ei itse tosiasiaa muuta mihinkään.

      Ja oudointa tässä uskonnossa on juuri nämä puheet, joilla ei itse Raamattuun tai oppinormistoon, joka on Raamatun mukaan tehty ole minkäänlaista 'hyvää' tai 'pyhää' katetta, joka Paavalin sanoin on vain kylmän tylysti tosi Jumalan (Kristus, Augsburgin tunnustuksen mukaan) pääsiäisen uhrilampaan teurastus ja sen jälkeen Paavalin omin sanoin annettu ohje tuon pääsiäislampaan syömiseksi.

      Toinen asia sitten tässä ihmisuhrin teurastuksessa pääsiäisen lampaana on se, että Paavali käskee opetuslasten perkaamaan pois vanha hapatus, kun tämä ihmisuhripääsiäislammas on teurastettu, kun taas Jeesus sanoo itse Raamatussa, että taivasten valtakunta on happaman taikinan kaltainen.

      Ja jotta vakuutan tekstini, laitan nyt myös nämä kohdat Raamatusta, ja puhumalla enkelten kielillä vastoin Raamatun tekstiä, kyseessä on vain pelkkä valehteleminen.

      1) Paavalin lupaus, jos rakentaa hänen perustalleen, itse luomansa Kristus-evankeliumin
      2) Augsburgin tunnustus, tosi Jumala uhri vihaisen Jumalan lepyttämiseksi
      3) Athanasioksen uskontunnustus, fyysinen ylösnouseminen
      4) Uhrilampaan teurastus
      5) Jeesuksen omat sanat taivasten valtakunnasta
      6) Lutherin referaatti Paavalin opin armosta
      7) Paavalin antamat ehtoollisen asetussanat Herran kuoleman julistamiseksi

      1) 1.Kor. <<3:12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka TULESSA ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

      2) <<Kristus oli tosi ihminen ja TOSI JUMALA, sillä hänen jumalallinen ja inhimillinen persoonansa olivat erottamattomasti yhtyneet. Hänet ristiinnaulittiin, jotta hän olisi UHRI ... SOVITTAISI JUMALAN VIHAN.<<

      3) <<...sieltä hän (Jeesus) on tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Hänen tullessaan kaikkien ihmisten on noustava kuolleista RUUMIILLISESTIja käytävä tilille siitä, mitä ovat tehneet. <<

      4) 1.Kor. <<5:7 PERATKAA POIS VANHA HAPATUS, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.<<

      5) Matt. <<13:33 Taas toisen vertauksen hän puhui heille: "TAIVASTEN VALTAKUNTA ON HAPATUKSEN KALTAINEN, jonka nainen otti ja sekoitti kolmeen vakalliseen jauhoja, kunnes kaikki happani."<<

      6) <<Olisihan ollut lienteämpää, jos hän olisi sanonut ainoastaan, että »me OLIMME VIHAN lapsia», mutta lisätessään LUONNOSTAAN-sanan hän tahtoi meitä olemaan siinä mielessä, että kaikki se, MITÄ ME OLEMME JA TEEMME, ON PELKÄSTÄÄN VIHAN eikä mitenkään armon ANSAINNUT.<< Luther: Sidottu ratkaisuvalta s. 349 1982.)<<

      7) 1.Kor. <<11:23 ... OLEN TEILLE TIEDOKSI ANTANUT, että Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet KAVALLETTIIN, otti leivän ... Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, TE JULISTATTE HERRAN KUOLEMAA.<<

      • Anonyymi

        Eivät kristityt Häntä murhanneet, vaan juutalaiset. Tarkkaanottaen: vaativat roomalaisia viranomaisia tekemään tämän. Pilatus ei ensin olisi suostunut, mutta juutalaisten uhkaillessa häntä maanpetossyytteillä, lopulta taipui.

        Vasta Jeesuksen ylösnousemuksesta syntyi kristinusko. Silloin kristityt, Jeesuksen seuraajat ymmärsivät tämän olleen Jumalan säätämä uhrikuolema.

        Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Tästä ylipapit raivostuivat ja tarina jatkuu:

        Joh. 11: 45-57
        45 Niin useat juutalaisista, jotka olivat tulleet Marian luokse ja nähneet, mitä Jeesus teki, uskoivat häneen.
        46 Mutta muutamat heistä menivät fariseusten luo ja puhuivat heille, mitä Jeesus oli tehnyt.
        47 Niin ylipapit ja fariseukset kokosivat neuvoston ja sanoivat: "Mitä me teemme, sillä tuo mies tekee paljon tunnustekoja?
        48 Jos annamme hänen näin olla, niin kaikki uskovat häneen, ja roomalaiset tulevat ja ottavat meiltä sekä maan että kansan."

        49 Mutta eräs heistä, Kaifas, joka sinä vuonna oli ylimmäinen pappi, sanoi heille: "Te ette tiedä mitään
        50 ettekä ajattele, että teille on parempi, että yksi ihminen kuolee kansan edestä, kuin että koko kansa hukkuu".
        51 Mutta sitä hän ei sanonut itsestään, vaan koska hän oli sinä vuonna ylimmäinen pappi, hän ennusti, että Jeesus oli kuoleva kansan edestä,
        52 eikä ainoastaan tämän kansan edestä, vaan myös kootakseen yhdeksi hajalla olevat Jumalan lapset.

        53 Siitä päivästä lähtien oli heillä siis tehtynä päätös tappaa hänet.
        54 Sentähden Jeesus ei enää vaeltanut julkisesti juutalaisten keskellä, vaan lähti sieltä lähellä erämaata olevaan paikkaan, Efraim nimiseen kaupunkiin; ja siellä hän oleskeli opetuslapsineen.

        55 Mutta juutalaisten pääsiäinen oli lähellä, ja monet menivät maaseudulta ylös Jerusalemiin ennen pääsiäisjuhlaa, puhdistamaan itsensä.
        56 Ja he etsivät Jeesusta ja sanoivat toisilleen seisoessaan pyhäkössä: "Mitä arvelette? Eikö hän tullekaan juhlille?"
        57 Mutta ylipapit ja fariseukset olivat antaneet käskyjä, että jos joku tietäisi, missä hän oli, hänen oli annettava se ilmi, jotta he ottaisivat hänet kiinni.

        Joh. 19: 11-16
        11 Jeesus vastasi: "Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä. Sentähden on sen synti suurempi, joka jätti minut sinun käsiisi."

        12 Tämän tähden Pilatus koetti päästää hänet irti. Mutta juutalaiset huusivat sanoen: "Jos päästät hänet, et ole keisarin ystävä; jokainen, joka tekee itsensä kuninkaaksi, asettuu keisaria vastaan".
        13 Kun Pilatus kuuli nämä sanat, antoi hän viedä Jeesuksen ulos ja istui tuomarinistuimelle, paikalle, jonka nimi on Litostroton, hebreaksi Gabbata.

        14 Ja oli pääsiäisen valmistuspäivä, noin kuudes hetki. Ja hän sanoi juutalaisille: "Katso, teidän kuninkaanne!"
        15 Niin he huusivat: "Vie pois, vie pois, ristiinnaulitse hänet!" Pilatus sanoi heille: "Onko minun ristiinnaulittava teidän kuninkaanne?" Ylipapit vastasivat: "Ei meillä ole kuningasta, vaan keisari".
        16 Silloin hän luovutti hänet heille ja antoi ristiinnaulittavaksi. Ja he ottivat Jeesuksen.

        Pilatus tunnusti Kristuksen juutalaisten kuninkaaksi, mutta juutalaiset valitsivat mieluummin maallisen keisarin. Itseasiassa pidän myös Pilatuksen kohtelua rikosuhriutena. Pilatus oli pakanauskoinen, goj, roomalainen. Siltikin hänellä oli rehellinen oikeustaju. Historian mukaan hän sittemmin sai neuroosin jatkuvasti pestä käsiään. Lopulta Pilatus ilm. teki itsemurhan, laivamatkalla Roomaan.

        Samoin kuin juutalaiset hyväksikäyttivät roomalaista goj'ta tappamaan Kristuksen, on muuten myös itseäni, goj'ta hyväksikäytetty: mm. sapattina avaamaan radio, tai jääkaapin ovi (valo syttyy = tulen teko). Aina radionnappia vääntäessäni hiljaa ajattelin Kristusta ja Pontius Pilatusta.

        Itselläni on täydet sympatiat Pontiusta kohtaan. Toivottavasti hän on Taivaassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät kristityt Häntä murhanneet, vaan juutalaiset. Tarkkaanottaen: vaativat roomalaisia viranomaisia tekemään tämän. Pilatus ei ensin olisi suostunut, mutta juutalaisten uhkaillessa häntä maanpetossyytteillä, lopulta taipui.

        Vasta Jeesuksen ylösnousemuksesta syntyi kristinusko. Silloin kristityt, Jeesuksen seuraajat ymmärsivät tämän olleen Jumalan säätämä uhrikuolema.

        Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Tästä ylipapit raivostuivat ja tarina jatkuu:

        Joh. 11: 45-57
        45 Niin useat juutalaisista, jotka olivat tulleet Marian luokse ja nähneet, mitä Jeesus teki, uskoivat häneen.
        46 Mutta muutamat heistä menivät fariseusten luo ja puhuivat heille, mitä Jeesus oli tehnyt.
        47 Niin ylipapit ja fariseukset kokosivat neuvoston ja sanoivat: "Mitä me teemme, sillä tuo mies tekee paljon tunnustekoja?
        48 Jos annamme hänen näin olla, niin kaikki uskovat häneen, ja roomalaiset tulevat ja ottavat meiltä sekä maan että kansan."

        49 Mutta eräs heistä, Kaifas, joka sinä vuonna oli ylimmäinen pappi, sanoi heille: "Te ette tiedä mitään
        50 ettekä ajattele, että teille on parempi, että yksi ihminen kuolee kansan edestä, kuin että koko kansa hukkuu".
        51 Mutta sitä hän ei sanonut itsestään, vaan koska hän oli sinä vuonna ylimmäinen pappi, hän ennusti, että Jeesus oli kuoleva kansan edestä,
        52 eikä ainoastaan tämän kansan edestä, vaan myös kootakseen yhdeksi hajalla olevat Jumalan lapset.

        53 Siitä päivästä lähtien oli heillä siis tehtynä päätös tappaa hänet.
        54 Sentähden Jeesus ei enää vaeltanut julkisesti juutalaisten keskellä, vaan lähti sieltä lähellä erämaata olevaan paikkaan, Efraim nimiseen kaupunkiin; ja siellä hän oleskeli opetuslapsineen.

        55 Mutta juutalaisten pääsiäinen oli lähellä, ja monet menivät maaseudulta ylös Jerusalemiin ennen pääsiäisjuhlaa, puhdistamaan itsensä.
        56 Ja he etsivät Jeesusta ja sanoivat toisilleen seisoessaan pyhäkössä: "Mitä arvelette? Eikö hän tullekaan juhlille?"
        57 Mutta ylipapit ja fariseukset olivat antaneet käskyjä, että jos joku tietäisi, missä hän oli, hänen oli annettava se ilmi, jotta he ottaisivat hänet kiinni.

        Joh. 19: 11-16
        11 Jeesus vastasi: "Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä. Sentähden on sen synti suurempi, joka jätti minut sinun käsiisi."

        12 Tämän tähden Pilatus koetti päästää hänet irti. Mutta juutalaiset huusivat sanoen: "Jos päästät hänet, et ole keisarin ystävä; jokainen, joka tekee itsensä kuninkaaksi, asettuu keisaria vastaan".
        13 Kun Pilatus kuuli nämä sanat, antoi hän viedä Jeesuksen ulos ja istui tuomarinistuimelle, paikalle, jonka nimi on Litostroton, hebreaksi Gabbata.

        14 Ja oli pääsiäisen valmistuspäivä, noin kuudes hetki. Ja hän sanoi juutalaisille: "Katso, teidän kuninkaanne!"
        15 Niin he huusivat: "Vie pois, vie pois, ristiinnaulitse hänet!" Pilatus sanoi heille: "Onko minun ristiinnaulittava teidän kuninkaanne?" Ylipapit vastasivat: "Ei meillä ole kuningasta, vaan keisari".
        16 Silloin hän luovutti hänet heille ja antoi ristiinnaulittavaksi. Ja he ottivat Jeesuksen.

        Pilatus tunnusti Kristuksen juutalaisten kuninkaaksi, mutta juutalaiset valitsivat mieluummin maallisen keisarin. Itseasiassa pidän myös Pilatuksen kohtelua rikosuhriutena. Pilatus oli pakanauskoinen, goj, roomalainen. Siltikin hänellä oli rehellinen oikeustaju. Historian mukaan hän sittemmin sai neuroosin jatkuvasti pestä käsiään. Lopulta Pilatus ilm. teki itsemurhan, laivamatkalla Roomaan.

        Samoin kuin juutalaiset hyväksikäyttivät roomalaista goj'ta tappamaan Kristuksen, on muuten myös itseäni, goj'ta hyväksikäytetty: mm. sapattina avaamaan radio, tai jääkaapin ovi (valo syttyy = tulen teko). Aina radionnappia vääntäessäni hiljaa ajattelin Kristusta ja Pontius Pilatusta.

        Itselläni on täydet sympatiat Pontiusta kohtaan. Toivottavasti hän on Taivaassa.

        <<Vasta Jeesuksen ylösnousemuksesta syntyi kristinusko. Silloin kristityt, Jeesuksen seuraajat ymmärsivät tämän olleen Jumalan säätämä uhrikuolema.<<

        Perustuu Raamatun itsensä mukaan koko tarina valheeseen. Sen mukaan ei ole tapahtunut mitään ylösnousemusta. Tarina on Paavalin apostolien teoista, sen alusta, mutta 19. luku kumoaa sen täysin Paavalin kastaessa opetuslapset 'Jeesuksen nimeen', joka Matteuksen evankeliumin mukaan on laittomuuden tekemistä, ja hän sanoo tällaisille, että menkää pois, en tunne teitä.

        Tuo Paavalin 'Pyhän hengen vuodatus' tapahtui noin 25 vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen. Sitä ennen opetuslapset eivät olleet edes kuulleet mistään pyhästä hengestä mitään, joka tarinassa liitetään pian Jeesuksen kuolemaan tapahtuneeksi.

        Tämän ylösnousemuksenkin Raamattu itse todistaa valheeksi, kun kaiken muunkin.


    • Anonyymi

      Ryöväri myös todistaa kuinka tärkeää on ottaa vastaan usko Jeesukseen ja asettaa Häneen toivonsa!!

      • Anonyymi

        'Usko Jeesukseen' on Jeesuksen mukaan laittomuuden tekemistä, hän ei tunne sellaisia, käskee menemään pois. Matteuksen evankelumin 7. luku. Lue sieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        'Usko Jeesukseen' on Jeesuksen mukaan laittomuuden tekemistä, hän ei tunne sellaisia, käskee menemään pois. Matteuksen evankelumin 7. luku. Lue sieltä.

        Jeesus itse pyysi seuraamaan Häntä ja opetuslapset ja monet muut alkoivat seurata Häntä. Ihmeellistä tässä on se että myös nykyaikana miljoonat ihmiset lähtevät seuraamaan Jeesusta eli ottavat uskon Jeesukseen vastaan. Varsinkin muslimeita tulee paljon uskoon Jeesukseen lähettämiensä kirjeiden perusteella.


    • Anonyymi

      Jaa eikö sitä maatakkaan haudassa Jeesuksen tuloon saakka?

      • Anonyymi

        Maataan, mutta Jeesus tulee vasta maailman viimmeisenä päivänä oppinormiston mukaan kiskomaan kuolleet fyysisiin ruumiisiinsa, ja maksamaan tekojen mukaan (koskee vain uskovaisia), joten tuota fyysistä autuutta kestää maksimissaan 23 tuntia ja 59 minuuttia, jos Jeesus palaa viimeisen päivän ensimmäisenä minuuttina, ja sitten koko uskovaisen fyysinen tomumaja palaa maailmanlopun tulessa, johon Paavali sanoo kristityt, hänen seuraajansa lähettävänkin.


    • Anonyymi

      Valetta, karman laki koskee meitä kaikkia. Ryöväri saa rangaistukset seuraavissa elämissä. Mitä kylvät sitä niität.

      • Anonyymi

        Totta kai tarina on valetta - selvä elokuvakohtaus, ja näitä tarinoitahan on Jeesuksesta kertovat evankeliumi täynnä. Tehty vaikka kuinka paljon, että jollakin tavalla on saatu oikeutettua tuo Jeesuksen murha ja talutettua ihmeidentekijän seuraajat helvetin tuleen. VT 5.Moos.13 Jahve määrää ihmeidentekijän surmattavaksi, koska tämä houkuttelee toisen Jumalan luokse (taivasten valtakunnan Isä), ja nostettavaksi kostonkäden seuraajien ylle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai tarina on valetta - selvä elokuvakohtaus, ja näitä tarinoitahan on Jeesuksesta kertovat evankeliumi täynnä. Tehty vaikka kuinka paljon, että jollakin tavalla on saatu oikeutettua tuo Jeesuksen murha ja talutettua ihmeidentekijän seuraajat helvetin tuleen. VT 5.Moos.13 Jahve määrää ihmeidentekijän surmattavaksi, koska tämä houkuttelee toisen Jumalan luokse (taivasten valtakunnan Isä), ja nostettavaksi kostonkäden seuraajien ylle.

        "Totta kai tarina on valetta - selvä elokuvakohtaus, ja näitä tarinoitahan on Jeesuksesta kertovat evankeliumi täynnä. "

        Olet oikeassa että Uuden Testamentin evankeliumit ja myös nykyajan uskovien todistukset ovat täynnä kaikkea sitä mitä Jumala on tehnyt ja tekee ihmisten elämässä. Joka kerta ne ovat ihmeellisiä että uskovien usko vääjäämättä aina vahvistuu. Kiitos Jumalan. Amen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Totta kai tarina on valetta - selvä elokuvakohtaus, ja näitä tarinoitahan on Jeesuksesta kertovat evankeliumi täynnä. "

        Olet oikeassa että Uuden Testamentin evankeliumit ja myös nykyajan uskovien todistukset ovat täynnä kaikkea sitä mitä Jumala on tehnyt ja tekee ihmisten elämässä. Joka kerta ne ovat ihmeellisiä että uskovien usko vääjäämättä aina vahvistuu. Kiitos Jumalan. Amen

        Uskovien usko, joka aina vääjäämättä vahvistuu ja ohjaa autuaan hartaat kristityt saatanan tiellä suoraan helvetin tuleen, onkin teille se oikea paikka, kun käytätte Jeesusta itsenne puolesta sijaissyyllisenä. Ja tämä tulee sitten maksamaan teille tekojenne mukaan. Mikä sekin on ihan oikein, kuten Paavalikin lupasi:

        1.Kor. <<3:12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka TULESSA ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

        Tuo sinun omahyväinen hurskastelu kokee vielä kovan kolauksen ennen tätä helvetin tulta, kun Jeesuksen lupaamana tulet sokeutumaan, kun luulit nähneesi, etkä sitten kuitenkaan nähnytkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovien usko, joka aina vääjäämättä vahvistuu ja ohjaa autuaan hartaat kristityt saatanan tiellä suoraan helvetin tuleen, onkin teille se oikea paikka, kun käytätte Jeesusta itsenne puolesta sijaissyyllisenä. Ja tämä tulee sitten maksamaan teille tekojenne mukaan. Mikä sekin on ihan oikein, kuten Paavalikin lupasi:

        1.Kor. <<3:12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka TULESSA ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

        Tuo sinun omahyväinen hurskastelu kokee vielä kovan kolauksen ennen tätä helvetin tulta, kun Jeesuksen lupaamana tulet sokeutumaan, kun luulit nähneesi, etkä sitten kuitenkaan nähnytkään.

        Unohtui vielä tämä.

        Luojajumalla kiitos! Amen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovien usko, joka aina vääjäämättä vahvistuu ja ohjaa autuaan hartaat kristityt saatanan tiellä suoraan helvetin tuleen, onkin teille se oikea paikka, kun käytätte Jeesusta itsenne puolesta sijaissyyllisenä. Ja tämä tulee sitten maksamaan teille tekojenne mukaan. Mikä sekin on ihan oikein, kuten Paavalikin lupasi:

        1.Kor. <<3:12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka TULESSA ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

        Tuo sinun omahyväinen hurskastelu kokee vielä kovan kolauksen ennen tätä helvetin tulta, kun Jeesuksen lupaamana tulet sokeutumaan, kun luulit nähneesi, etkä sitten kuitenkaan nähnytkään.

        Joh.9:39 Ja Jeesus sanoi: "Tuomioksi minä olen tullut tähän maailmaan, että ne, jotka eivät näe, näkisivät, ja ne, jotka näkevät, tulisivat sokeiksi."

        Ja synti pysyi niissä, jotka luulivat näkevänsä, kun eivät nähneetkään. Ei tämä nyt ihan elokuvakohtauksilla sentään mene, vaatii vähän järjen käyttöäkin, jos sitä siis on edes.


    • Anonyymi

      Oui, uskonnollisuus on inhaa vinhaa. Jokainen ei kuitenkaan rakenna sille pesää.

    • Anonyymi

      Siunausta sinulle myös!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe