Pikavippi työttömälle

Anonyymi

Mistä saa työtön pikavippi? Tarve olisi 500e ja luottotiedot ovat kunnossa. Maksaisin vipin erissä takaisin ja vippi tulisi hankintaan

11

236

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan noita pikavippifirmoja. Miksi täällä kyselet asiaa?

   • Anonyymi

    Mutta mistä saa varmiten


  • Anonyymi

   Neuvon että ei kannata lähteä tuolle tielle ollenkaan terveisin kokemus. JOS välttämättä on pakko käyttää luottoa niin luottokortti pienellä limitillä riittää pahanpäivän varalle. Jos nyt tarvit lainaa 500 euroa varten miten tulevaisuudessa rahasi riittävät korkoihin ja entä onko mahdollisesti tarvetta uudelle lainalle jolloin syntyy lumipalloefekti? Suosittelen harkitsemaan tarkoin sillä laina on hyvä renki mutta huono isäntä.

   Ei ole tarkoitus mollata vaan punaisena lankana lainat harvoin jäävät "vain" tuohon muutamaan sataan euroon. Jos luottotiedot kunnossa niin tilanteesta riippuen luottokortti pitäisi olla mahdollista saada tai perhe/ystävät voivat tukea.

  • Anonyymi

   Et varmasti tarvitse mitään lainarahaa "hankintaa". Aiotko todella koko loppuelämäsi tukea sinua hyväksikäytäviä rikollisia? Tuon täysin turhan 500 euron "hankinnan" vuoksi joudut maksamaan vähintään 10000 euroa vuosien mittaan erilaisia korkoja ja viivästysmaksuja ja perintäkulua seuraavista ostoksistasi. Olisiko sinulla tuolle 10000 eurolle jotain järkevämpää käyttöä. Miksi annat nuo rahat muille?

   Mieti ja laske. Älä ikinä maksa euroakaan korkoja. Luovu muutamaksi kuukaudeksi kaikista turhista menoistasi ja käytä siten koko loppuelämäsi kaikki vähät rahasi vain omiin tarpeisiisi. Oikeasti.

  • Anonyymi

   Nykyään vaikea saada, ehkä lainasto antaa. 500 lainaa yhteen kerta ostoon käytettynä on kuluineen aikas paljon hoitaa pois erissäkin maksaen. Työssä käyvä voi hakea lisää lainaa avuksi toiselta lainan tarjoovalta ja niin edelleen niinhän tekevätkin.

  • Anonyymi

   En osaa vastata alkuperäiseen kysymykseen, mutta et tarvitse lainaa mihinkään ja toivottavasti et sitä myöskään saa.

   Laina tulee kuitenkin maksaa takaisin. Pieni vippi maksetaan parissa erässä eli , saat tuon säästettyä kesään mennessä ja pääset tekemään hankintasi. Jos ei onnistu, niin sinulla ei ole varaa myöskään
   maksaa tuota lainaa.

   Lähtökohtaisesti pikavippiä ei kukaan koskaan tarvitse mihinkään. Alunperin ne on keksitty sitä varten, että voi juoda osan palkastaan baarissa pari päivää ennen palkkapäivää. Nykyään se ei onnistu, koska vippejä ei saa öisin ja baarit ei ole auki.

   • Anonyymi

    Älä jauha skeidaa! Kyllä minä sain keskellä yötä Falloslainaa pyytämäni verran ja sitten mentiinkin jo salakapakkaan! Että silleen Hei!


  • Anonyymi

   Mikäli vipin otto on ihan välttämätöntä niin katso jos saisit BlueFinancelta, Lainastolta tai sitten Euro24 taskulainaa. Tai Bank Norwegianilta Luottokortin 500e rajalla?

   • Anonyymi

    Nihkeästi antavat nykyään työttömälle lainaa, vaikka olisi ansiosidonnaisella, saati sitten, jos on ulosottokelvottomalla peruspäivärahalla.


  • Anonyymi

   Taasko on pirisaatavat erääntyneet ?

  • Anonyymi

   Ei taida enää juuri kukaan vipata työttömille ja hyvä niin. Voi muuten tulla yllätyksenä, mutta ei siitä kovin kauaa ole kun mitään vippejä ollut edes olemassa. Silti porukka sai hankinnat hankittua. LOL

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6144
  Aihe