Kuusta tullut tekstiviestitoive hämmästyttää

Anonyymi

"Radio Pookin lanseeraama uusi tekstariautomaatti nappasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä erikoisen tekstiviestin. Ohjelmapäällikkö Mika Kukin mukaan erikoinen lähetyskoodi ja sijaintieto kiinnitti henkilökunnan huomion ja viestin lähteeksi paljastui lopulta avaruus ja siellä kuu".

https://www.radiopooki.fi/uutiset/pohjois-pohjanmaa/a-204266

Tutkimuskeskus ESA:n (European Space Agency) arvion mukaan on hyvin todennäköistä, että sen olisi lähettänyt jokin aiemmin tuntematon avaruudessa oleva elämänmuoto. Toivekappaleeksi oli merkitty Miks lähdit sä luotain. Vaikka viesti on ensimmäinen, Radio Pookin operaattorin mukaan kyseistä numeroa olisi jo laskutettu kerran kuussa. Asiaa tutkii siis myös radion oma puhelinoperaattori. Viestin sisältöä ei voida tutkinnan tässä vaiheessa vielä paljastaa. Hurjimpien huhujen mukaan teksti heijastuisi torstain iltakuutamossa. Illaksi on luvattu poutaa, joten kuun pitäisi erottua selkeässä säässä. Asian tutkinta jatkuu.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   504
   5089
  2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   3561
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   22
   3338
  Aihe