Ylen gallup: persut 19% kokoomus 18,8%

Anonyymi

Kokoomus on saavuttamassa persut, mikäli Ylen uusimpaan kunnallisvaalikyselyyn on uskominen. Persujen kannatus on 19 ja kokoomuksen 18,8 prosenttiyksikköä.
Demarit ovat vapaassa pudotuksessa. Kannatus enää 18%. Miinusta peräti 1,5%.
Mielenkiintoiset vaalit tulossa?

https://yle.fi/uutiset/3-11865264

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hmmm ,aika erikoiselta kuullostaa.. noin 10%,väestöstä kuuluu Kokomuksen ja sen ajamien asioiden edunvalvonnan piiriin. Demarien kannatusta painaa ehkö korona tilannen ja se että puolue ei ole vastannut työväestön asioiden edistämisen odotuksiiin odoitetulla tavalla ja tuo saattaa näkyä gallupeissa . Viittaan tuossa suhteessa mm. eläkeputken poistoon .

   Gallupin merkityksellisyyttä ja huomiota herättää myös se että kuntien asema on korotumassa ja maaseutukunnat ovat monin osin viljelijä painoitteisia ja heidän asioitaan ajaa Keskusta joka oletettavasti nostaisi Keskutan kannatusta noissä merkeissä ja vie käytännössä uskottavuutta tuon gallupin tulokselta, mutta pitää muistaa että gallupeissa on aina maksaja ja niiden luotettavuus ei ole 100%:nen .Tuossa tapauksessa en pitäisi tuota edes 50%:sena .

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset + lok + sdp on seuraava hallitus!

  • Anonyymi

   Kannattiko siirtää vaaleja 🤣

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   505
   5175
  2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3680
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   22
   3380
  Aihe