Aihe

Mistä tietää olevansa hullu?

Anonyymi

Vaimo sanoo, että olen tullut omituiseksi, katsonkin jotenkin kummallisesti häntä?
Se sanoo, että seuraan sen tekemisiä koko ajan. Tehköön mitä tykkää, en seuraa. Onko korona vaikuttanu siihen vai oonko tulossa pöpiksi, mistä sen voi tietää, että tulee pöpiksi, t, Tino.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaimon tehtävä on valvoa kaikkea tekemistäsi. Voit turvallisin mielin nöyrtyä vaimosi katseen alla. Se on miehen perusoikeus ja velvollisuus. Muuta tehtävää ei miehellä sitten olekaan.

   • Anonyymi

    No on ainakin vielä semmoinen tehtävä, että pitää osata lukea naisen ajatuksia. Esimerkiksi semmoinen että kahvin voi myös lämmittää mikrossa, vaikka sulle maistuisikin aina vain tuore kahvi. Jos nainen jää makaamaan sohvalle ja sinä painut sänkyyn, sinun täytyy osata lukea naisen ajatus, ettei hän enää katso telkkaria, sammuta tv.


  • Anonyymi

   Meillä video valvonta hoitaa kotitalouskoneen valvontaa hyvin toimii

   • Anonyymi

    Onko sulla kotimainen vai ulkomaalainen kotitalouskone


  • Anonyymi

   Jos ulvoo kuin Huttunen ulvova mylläri

  • Anonyymi

   Teillä on melko tavallinen tilanne. Vaikka sitähän et kysy. Kun pariskunta tai mikä tahansa ihmisryhmä, on pitkään yhdessä, alkavat pienet, hienosäätöiset eleet, ilmeet, katseet kiinnittää huomiota. Kommunikointi rajoittuu, eikä ole ajatustenvaihtoa, mikä virkistäisi. Tässä tilanteessa usein hakeudutaan omiin oloihin, jopa erillään elämiseen.
   Mikäli tässä vaiheessa kykenette ravistamaan itsenne uuteen alkuun, olette upea poikkeus. Enkä tarkoita niitä, jotka toisiaan kiduttaen, kylmänsodan hengessä sinnittelevät vuosikymmenestä toiseen ilman lämpöä ja henkistä läheisyyttä.
   Et siis ole hullu.

   • Anonyymi

    Kiitos, pitää sanoa akalle, siis vaimolle.Oisko se ite hullu, en tiiä vielä, pitää seurata, t, tino.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   433
   3852