Aihe

Pitääkö teatteria tukea?

Anonyymi

Kulttuuri ja taide on tutkitusti hyväksi ihmisen mielenterveydelle. Mutta tarvitseeko kaupungin/valtion tukea niitä aloja joihin ihmisillä ei ole riittävästi mielenkiintoa että ne pyörisivät omilla tuotoillaan?Jos teatteriin on laitettava verorahoja että se pysyy toiminnassa, onko se sen arvoista?
Mielipiteesi tähän? Ja olisi kiva kuulla mikä on sellainen kulttuuriharrastus josta itse pidät ja jota harrastat/käyt seuraamassa?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kotona luen tai katselen elokuvia. Eipä ole ollut rahaa mihinkään ylimääräiseen

  • Anonyymi

   Eikö se raha olis järkevää laittaa lasten ja nuorten harrastustoimintaan että kaikki pääsis tekemään jotain. Enkä tarkoita nyt mitään tavoitteellista urheilutoimintaa jossa on lähes pakko myös kilpailla vaan perusjannujen ja -jaanojen hyvänmielen toiminnasta jossa saa olla kavereiden kanssa ja jossa voi saada kavereita. Samalla kun liikkuu tai harrastaa käsitöitä, taidetta, luontoa jne

  • Anonyymi

   Teatteri on kiva mutta tv on sen korvannut. Teatterissa käy vain 1-2% ihmisistä enää joten 95% lipun hinnasta pitää kustantaa verovaroin. Olisi aika sulkea koko teatteri.

  • Anonyymi

   Teatteri on elävää kulttuuria. Kannattaa tukea. Mielelläni menisin, jos pääsisin. Ja näkee jotain sellaista, mitä ei ole McDonalds tai CocaCola sponsoroinut.

   Valitse itse, kuka sinuun vaikuttaa!

   • Anonyymi

    Mutta jos ihmisiä oikeasti kiinnostaisi teatteri nii tarvitsisko sitä tukea🤔kun suurin osa ihmisistä ei edes halua teatteriin niin miks jonkun vähemmistön takia kaikkien pitää osallistua niiden ylläpitoon? Ja miksi tälläsenä velaksi elämisen aikana teatterin tekniikkaan ym on pakko investoida?


  • Anonyymi

   Teatteri on ollut liikaa vasemmistoon kallellaan, siksi sitä ei pidä tukea.

  • Anonyymi

   Myös urheilua tuetaan verorahoilla, huippu-urheilijoita ei kuitenkaan löydy niin moneen lajiin, että kiinnostaisi.... mieluummin mun verorahat laittaisin kulttuuriin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   429
   3686