Aihe

Tuomas Enbuske herätyksessä?

Anonyymi

Enbusken mielestä kirkko voisi tuoda sanomaansa esiin suorasukaisemmin.

”– Jotkut sanovat, että hyvät uskovaiset ovat sellaisia, jotka eivät tuputa toisille uskoa. Minä taas olen otettu siitä, että toista ihmistä kiinnostaa se, missä vietän iäisyyteni.”
Radiodei

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuomas siis arvostaa sitä, että evankeliumin totuus kerrotaan.
   Jotkut arvostavat taas sitä, että totuus pitää pitää piilossa.
   Kumpi on Raamatun mukaista?

   • Anonyymi

    ”Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä;”
    Matt 5:14


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ”Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä;”
    Matt 5:14

    No sitten vain julistamaan Paavalin evankeliumia kovaan ääneen - ei Tuomas tyhmä ole - Kristuksesta, että miten tosi Jumalan Saatanalle annettu uhrilahja pelastaa. Mitä siinä Jeesuksesta kertovaa evankeliumia siteeraat, Paavali kirosi sen Raamatussa ja se liittyy Jeesuksen opetukseen Jumalan valtakunnasta, joka on sisäisesti meissä, ei syntiin, joka on sisäisesti meissä.


  • Anonyymi

   Toivottavasti Tuomas on tullut todella herätykseen, toivon hänelle sitä armoa. Mutta yksi juttu tässä vähän mietityttää kun tietää miehen impulsiivisuuden, julkisuudenkipeyden ja pilkkaajataustan jo aiemmilta vuosilta. Tuomas puhuu paljon ja vuolaasti "ahdistuksistaan" ja hädistään mutta synnistä/syntisyydestä ei ollut ainakaan yhtään mitään mainintaa jossain aika pitkässäkin artikkelissa jonka tänään jostain lehdestä netissä luin (en muista enää lehteäkään).

   Kun muistaa ja tietää minkälaista showta monetkin julkkikset vetävät , että on tässä nähty aivan uskomattomiakin teatteriesityksiä kun jotkut ovat niiiiiin vuolaasti sanailleet kärsimyksistään ja ahdoistuksistaan, ja kuinka he sitten ovat etsineet Jumalaa koko sydämestään... -Mutta SYNTI ei tunnu montaakaan vaivaavan yhtään- ei edes nouse kysymystä mieleen koko asiasta...

   Tulee epäilys että kyseessä saattaa joskuskin olla eräänlainen näytelmän vetäminen tai aito, mutta TOTAALISESTI väärin ymmärretty kristinusko, että ihminen kärsimyksissäänkään ei ota vaaria synneistään, vaan ajattelee kärsivänsä "ihan viattomasti" -ja näin ollen ei tarvitse Vapahtajaakaan syntejensä takia vaan ainoastaan tarvitsisi Jumalaa auttamaan pois maallisesta ahdingosta. Tällaisia psykologisia "katarsiksia" ja uudestisyntymiä" sitten otetaan avosylin helluntailaisten ja monien lahkojen kiertäviksi vetonauloiksi, -julkkispuhujiksi.

   Oikeassa uskoon tulemisessa on kuitenkin aina kyse synnistä ja armosta. Ennemmin tai myöhemmin! Jos tätä ei tapahdu lainkaan eikä synti ja armo muutu uskon peruselementeiksi vuosienkaan saatossa, vaan julkkis puhuu aina vaan "avusta" jonka sai päästäkseen maallisesta pälkähästä tai "muuttumisestaan"- niin itse ainakin epäilen että kyse ei ole OIKEASTA uskoon tulemisesta. Ei sellainen kanna perille eikä kestä koetuksen helteissä!

   • Anonyymi

    Tottahan tuo on. Jumala näkee sydämen sopukoihin saakka ja ottaa selvää meistä jokaisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tottahan tuo on. Jumala näkee sydämen sopukoihin saakka ja ottaa selvää meistä jokaisesta.

    Niinpä mutta siinä on vaan se, ettei meidän kristittyjen pitäisi olla kovin nopeita ylistämään kenenkään uskoontulemisia julkisuudessa vaan katsottaisiin rauhassa miten henkilö rupeaa "talostelemaan", eikä varsinkaan vielä moniin vuosiin mihinkään puhujan paikoille tai minkään seurakunnan mannekiiniksi julkisuuteen, vaan koeteltakoon ensin ja katsottakoon sekin miten hoitavat ensin oman huoneensa ja puhukoot sitten jos taitaviksi löydetään.

    Valitettavan usein vaan asiat menevät juuri päinvastoin , ja jälkikin on sen mukaista... eli ei heti huudeta hurraata, ainkaaan julkisuudessa!


   • Anonyymi

    Juu, on tullut herätykseen monen muun ohella, että mikä ihme juttu tuo tosi Jumalan ristiinnaulitseminen on, ja haluaa, että sitä toitotetaan nyt niin suureen ääneen, että joka ainoa ihminen tajuaa, että mistä kristinuskossa oli todellisuudessa kyse.


  • Anonyymi

   Miten se on pääsyt radioon töihin vai nousiko se taivaisiin.

  • Oikeassahan Enbuske on. Tosin tuputtamista en kannata vaan rehellistä ja Raamatullista julistusta kiinnostuneille. Enbuske on yksi niistä ateisteja jotka kritisoivat kirkon hampaattomuutta ihan aiheesta.

   • Jumala taitaa ottaa Tuomaksen aseekseen 😺 entiset ateistit, kuten Pekka Reinikainen ovat voimallisia evankeliumin julistajia.


  • Hyvä jos on löytänyt oikean uskon, eikä liberaalia homotusta kuten minä.

   • Anonyymi

    Voi kun tuokaan ei oikeasti ollut minun :d alan nyt numeroimaan viestejäsi tämä olkoon L.D

    Tai sitten teen kuten sitä rustailen vaan uusia nickkejä ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi kun tuokaan ei oikeasti ollut minun :d alan nyt numeroimaan viestejäsi tämä olkoon L.D

    Tai sitten teen kuten sitä rustailen vaan uusia nickkejä ;)

    Ei se tietenkään ollut sinun Ano, kun se on minun,’


  • Anonyymi

   Enbuske muka kiinostunut näistä asioista. Onko tosiaan rahat niin ahtaalla että Enbuske alkaa joksikin keulahahmoksi. Nyt on heikkoa.

   • Anonyymi

    Huomaatko, että sinun lähtökohtadi kaikkeen hengellisten on aina äärettömän negatiivinen?


  • Anonyymi

   Käsittömättömän arkoja Jeesuksen suhteen kirkon papit ovat! Pelkäävät tuoda esiin uskoa Jeesukseen.

   • Anonyymi

    No ei tuo kaikkiin pappeihin päde, eikä pidä yleistää tuolla lailla. Ainoastaan liberaalishenkisiin ja muihin leipäpappeihin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6183